Shoma 83 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi zadnji tocak za moju ljutu zver. Tomos Automatik 90 god treba mi liveni tocak onaj sa 5 duplih krakova. Moj je puk'o na 3 mesta, ter'o sam ga preko dzombe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Avgust 19, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan na limundo i kupindu ima koliko hoces,,,,,,,,,,,skoro sam gledao........Googl je cudo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 20, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan bio sam malo odsutan ovih dana pa nisam ni gledao a zadnji put kad sam gledao nije bilo... sad cu da se dam u pretragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...