CrazyCat 149 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Već duže vreme tražim posao ali nešto mi ne ide od ruke, pa odlučih i ovde da postavim ''oglas''. Imam oko 6 godina iskustva kao turistički radnik (prodaja aranžmana, prevoznih karata, rezervacije, vize i još svašta nešto jer ovo je Srbija i multitasking je obavezan ), 7,8 godina u administraciji (slanje-prijem e-mailova, faksova i pošte, organizovanje sastanaka, poslovi sa bankama i to dinarsko i devizno plaćanje, interno ''vođenje'' knjigovodstvenih evidencija, priprema dokumentacije za knjiženje itd ) i oko 3 godine iskustva kao asistent montažera, priprema materijala za montažu, manje izmene u fajlovima ( montažer-amater , da se tako deklarišem ), prilagođavanje fajla za TV emitovanje, titlovanje video materijala (serije, filmovi, emisije itd), rad u Adobe Premiere pro i Final cut programima. Honorarno se bavim unosom podataka u internet baze podataka...... Ako neko ima poslić za mene ili zna da negde postoji upražnjeno radno mesto, javljajte ljudi keša imam sve manje a prohtevi samo rastuuuu..... Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir27 33 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ce ti bre posao vidis da je leto doslo,ada kupanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ce ti bre posao vidis da je leto doslo,ada kupanje Leto proslo, otislo zajedno sa onim kisama.... A Ada... xm... Kad procitam ovo sigurna sam da me adska voda nece videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Horkai Gabor 4 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...