Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova bez ogrebotine, kupljena u Gevari pre mesec dana, nosena dva puta. Velicina L "NYLEX" vadiva i periva anti bakterijska unutrašnjost Zatvaranje "2D-Ring" kopčom Ventilacija putem sistema integrisanih kanala Kaciga je bez zamerke, ja sam dobio na poklon drugu, zbog toga prodaja...... CENA nove u Gevari je 130 e CENA OVE JE 90 e, bez cenkanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Avgust 7, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan za koji obim glave odgovara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam obim glave 58,5 cm i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, tel 064 932 8132, lokacija NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz kacigu original vrecica i racun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno ponovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...