Abi 1512 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam resio da uzmem neki motor da iskoristim jos malo lepo vreme, ova dva su mi najvise zapala za oko. Ima i jedna starija F4 i ko zna, mozda na kraju bude nesto skroz trece (posto je sve krenulo sa time da uzmem kola, ali onda kao ajde prvo motor da se izvozam dok je jos lepo vreme... jbiga ) Jel moze neki savet, iskustvo, neko ko je vozio oba ili vozi jedan od tih? Citao sam u "vozili ste", ali jos neki info/savet bi bas dobrodosao. Neke mane jednog i drugog itd? Trenutno najvise gledam izmedju tih modela, mada videcu sta ce biti na kraju. ps Sto se tice cena, video sam tipa par k4 za 3500-4000 dok su mnogi k1-k2 bili 4000+, nasao sam par samo do/oko 3000. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet, provozaj oba pa ćeš videti koji ti više odgovara, prvensveno zbog položaja sedenja, a što se kvaliteta tiče, Honda je za mene br. 1 Srećno sa kupovinom, na slatkim si mukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Honda je F,a suzana R.tako da moras ti prvo da odlucis koju ces vrstu motora...u ovom slucaju dajem plus Hondi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...