X3Mer89 1 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao što piše moto trka u Banja Luci, dodite u što većem broju da uveličamo ovaj dan. Cijena ulaznice 5Km za nedjelju, petak i subota, ulaz slobodan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo obavezno ali dolazimo i malo ranije da i mi malo vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo obavezno ali dolazimo i malo ranije da i mi malo vozimo Kasnis,kasnis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan sunce mu poljubim al je brza staza, jel se zna koja je prosecna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1758 Napisano Septembar 8, 2011 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel to standardni prenos (prednji - zadnji lancanik)? Deluje mi da je skracen prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan @ aleks r6 Fina voznjica bi, kao i svaki put s velikim otisli ste sa staze. Prenos je -1 +2 i jos je nagib pa pokazuje vise, prave brzine oko 250... svejedno brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je fantasticno,staza super,mnogo ljudi,dobrih ljudi iz svih zemalja u okruzenju,a ja bogami jos sekundu dole, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...