svetac 527 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sneg,mozda neko sedi pored kompa i zapazi moga bugija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam vec jednog ali taj auspuh....neam a zeleo bih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan def cu promeniti naslov u obavezno pogledati!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 1, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne može dok mu ne nabaciš zimske gume. Takvo je pravilo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa ce i ove nove ostariti od stajanja!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne može dok mu ne nabaciš zimske gume. Takvo je pravilo! doslo lepo vreme,nema potrebe za zimskim gumama! doslo lepo vreme,zelili li neko da probudi bugija iz zimskog sna?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan amaaaaaaaaaaaaaaaaaan ljudi,koji deo ne stima?! trebao je tekst drugacije da glasi ili naslov ne stima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi deo texta brate te ubi. ne vredi cim si napisao da troskari ulje dzaba ti sad takvi smo ti mi narod,reci ti meni ono sto zelim da cujem pa da trgujemo... ako me razumes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 20, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi deo texta brate te ubi. ne vredi cim si napisao da troskari ulje dzaba ti sad takvi smo ti mi narod,reci ti meni ono sto zelim da cujem pa da trgujemo... ako me razumes jbg,u ovoj drzavi se samo nalazima profitira!! neka se jave ponosni vlasnici ovog modela i ovoga godista i neka priznaju trokare li ulje i njihovi! kako je glasilo pitanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti i prodao i da to godiste svi ,,Troskare,, i nista im ne fali povremeno proveravas dolivas i voziii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 8, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A da staviš drugi oglas, po ukusu širokih narodnih masa? Laži, laži, laži me... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan njegov burgman je vrh NE trosi kap ulja, fantastican presao je (on je lupio) negde oko 12,000km ma bukvalno tek razradjen ovo je jedinstvena prilika Licno sam ga video, strava je 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha!!! RADE, CARE, ulepsao si mi dan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren na srpski nacin 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan njegov burgman je vrh NE trosi kap ulja, fantastican presao je (on je lupio) negde oko 12,000km ma bukvalno tek razradjen ovo je jedinstvena prilika Licno sam ga video, strava je gde video,probao vozio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan istina kao i sve pre toga sto sam rekao e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 12, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta vozio, I KUPIO GA JE! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e ne da me sluzi nego VRH samo zaj...bo si me ne trosi toliko,on meni ne prelazi 2 litre i to pun gas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e,nasli ste mene u nevolji...............! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan akcija,nova cena 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 1, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena makar intrigantna?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Jul 1, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan brate,jes ti stavio ovo jos na neke oglase ili samo ovde? nemogu da verujem da skuter nemoze da se proda dve i po godine,pa da je kamara gvozdja dosad bi se prodalo. otvori ti lepo novu temu i stavi sveze informacije,sta,kako,koliko,napravi nekoliko kvalitetnih slika,cenu dobru si vec stavio i sacekaj pravog kupca. ovako ti je tema na 9 strana,i onaj ko se mozda interesuje,nemoze da se snadje... srecno 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan brate,jes ti stavio ovo jos na neke oglase ili samo ovde? nemogu da verujem da skuter nemoze da se proda dve i po godine,pa da je kamara gvozdja dosad bi se prodalo. lokalne novine,moj auto,moto sajtovi,znaci nema gde nisam,eto nece me pa to ti je! onaj koga interesuje prelistat ce! nema novih informacija osim da je godinu dna stariji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze KATANAC na ovu temu,OTISAO bugi!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...