svetac 527 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jos lepih dana ce bidne,niko nije zainteresovan za vozanje?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan suboticka ekipa ceka na rostilj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan akuelno 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi trgujte nešto da se jager i ja možemo nadimat od čevapa i piva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Safete, druže, očigledno da ljude boli baš i za tebe i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1500jevara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Zar ga nisi prodo ,nije upalila nijedna kombinacija za gipsane ploče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 9, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eto nisam,ali nada umire poslednja!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan još uvek ništa od roštilja ajte ljudi jer na proleće će biti skuplje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 18, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan još uvek ništa od roštilja ajte ljudi jer na proleće će biti skuplje msm stvarno ja se ponadao da ce biti nesto od rostilja sad kad naidjem za suboticu cim reg.auto sto sam uzeo (jugo 55 ) a ti nisi prodao motor :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nema nista od nas !! glad udarila a rostilj nix arbajt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 20, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan nema nista od nas !! glad udarila a rostilj nix arbajt :lol: :lol: :care: :care: al se ja i dalje nadam rostilju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan i ja,i ja!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Ajde ljudi, kupujte, ako Boga znate. Manje-više što je motor OK, već smo mi GLADNI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 30, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan znam da mi je kuca na cvoristu ali motor ljudi nije,svoji na suvom,na plocicama,ceka kupca,ne vozi se(da nebih napravio neku glupost)!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan stavi skije na njega pa ga možeš prodavati kao SNOWMOBIL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za sada jos ne trebaju skije malo sam ga okrenuo neki dan,nisam ga vozio jako malo od stavljanja oglasa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 30, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan a osim auta jel bi menjao za nesto na dva tocka.. mozda si vec odgovorio ali nesto nisam pratio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne menjam za auto,nego za jevre a mozda nesto u kombinaciji ako se nadjem u prici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 30, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 650 ie 2001. sad trenutno u servisu, redovno odrzavanje plus zamena dotrajalih delova... cenio sam ga 1600... mislim da ce se cena povecati kad stignu delovi, a moze i da ostane ta cena ali onda je su na tebi troskovi redovnog odrzavanja i registracije http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72751-aprilia-pegaso-650-ie-2001/page__gopid__1196359#entry1196359 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan etoo!!! sledeće godine će burgman ići za svinjče od 200kg i nema nama roštilja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno prenosim oglas u narednu godinu,tako da je zelja za prodajom uskoro godinu starija!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Januar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači prodaje se i u ovoj godini? Mislim da imam jednog interesenta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde već, pomrećemo od gladi mi koji čekamo roštilj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...