-dzony- 207 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,planiram da stavim Tecnigas na gileru,pa me zanima cemu sluzi ova cev koja ide u auspuh,i sta da radim za njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2013 Napisano Avgust 4, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno se vidi na fotografiji Ako je neka kratka cev, slepa, koja ide na cev od izduvne grane prema auspuhu to ti je onda blokada. Ako nije to onda fotkaj ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6772 Napisano Avgust 4, 2011 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To crevo ponovo ubacuje u motor deo izgorelih gasova.Zatvori ga. Presaviji i zategni plasticnom selnom ili gurni neki adekvatan sraf i stegni metalnom selnom. OBAVEZNO promeni centralnu diznu u karbu i teraj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Slikam danas ponovo,da se vidi cistije,pa da ustanovimo 100% sta je to. Hvala obojici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan to se zove sekundarni vazduh homologacije euro 2-3 radi.rekao ti je Pronto sta da radis.to crevce zavrsava u kutiji filtera za vazduh pa ga skini odande i zacepi tu rupu ako menjas komplet auspuh.onda se pozabavi stelovanjem karburatora i setovanjem transmisije,tj zamenom rolnica u lakse od originala ako stavljas takozvanu zujku jel...sretan rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo je slika boljeg kvaliteta.. Znaci,to je crevo koje vraca deo izduvnih gasova u motor.. Jel ima jos neku svrhu osim smanjenja emitovanja stetnih gasova? Presecem je i zapusim na neki nacin (sraf,selna) i to je to? P.S Koju diznu treba da stavim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan pa dobio si sve odgovore,sta ti treba jos.bilo koji neoriginalan auspuh da stavis,nema to sto ima taj original tako da ce ti to crevce u svakom slucaju biti visak,skini ga sve do samog tog aluminijumskog gornjeg prikljucka i odstrani a prikljucak zapusi nekim prostim cepom da nezvrji otovren i resio si dilemu.stavi dobar auspuh i promeni rolnice pa se vozaj malo jace do mile volje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6772 Napisano Avgust 4, 2011 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Koju diznu da stavis? Pa sad tu pravila nema i zavisi od stepena budzenja...kako je konstruisan auspuh,otvaras li mu filter...itd. Po dosadasnjem iskustvu trebalo bi da je minimum 5 brojeva veca.Nekad ide i od 8 do 10,ali bi ipak trebalo probati.Primer:Dizna je 65,ja bih odmah stavio 72 Ici ce on i sa originalnom.Mozda ce cak i vise da se vrti,ali tako rizikujes da ti zariba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pre nego sto zamenis auspuh da te upozorim odma! Ja sam kupio taj auspuh i skuter je mozda ,,dobio bolju brzinu`` ali veruj mi uzbrdo nema dusu stane na pun gas mrtav bukvalno, sam kad sam nije imao sanse da me izvuce samo stane moram da ga ugasim ponovo upalim da podjem 2 metra i o5 isto, a da ne pricam za 2 ... Sa original auspuhom nisam imao taj problem i cak vratio stari da probam i sve je bilo ok. Nemoj da bacas pare jer ipak nije mala lova, a ima da se kajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12838 Napisano Avgust 4, 2011 Ne silazi, 7402 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi slobodno rezonu i dobro je podesi da ne bi imao Dzonijev problem Inace, Trek se lako stela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan meni u ovlascenom servisu uradili i eto sta je bilo... a jos nesto kada sam iseko ovu blokadu zavario auspuh i skinuo crevce motor skoro isto iso kao i sa techniogasovim auspuhom o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Godzilla 1 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da ide isto... a silno gresis da je rezona bacanje pare, to je najbolja investicija u motor. Nisu ti lepo ustelovali, pa si zato imao problem... Sa rezonom i laksim rolnama motor se preporodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan dzony9933 majstore,sad se lepo vrati do tih nazovi mehanicara pa im glavu olupaj sa auspuhom i elobodno im reci da pojma nemaju ili je postojao neki drugi problem sto mi ovde neznamo a ljudi obicno precute jel.na original masinu itekako ide dobro te rezona kako je ovde zovete ali imas obavezu da stavis dosta lakse rolnice u odnosu na original pa ako zelis jos malo ili imas novca pa se pozabavis sa federcicima kvacila....tako da druze dzony,ti drugi jel ,slobodno stavi tehnigas koji istina nije nesto narocito ali je sigurno bolji od tog ustrojenog originala i obavezno rolnice menjaj.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma nije imao nikakav drugi problem... inace menjao sam kvacilo i rolnice tada motor kidao,a motorce otislo prosle god preslo se na maxi od 250 i 500 nema vise tih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ali samo auspuh kad je promenjen nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan kao drugi problem sam mislio da ti je recimo majstor rekao da idu i lakse rolnice sa tim izduvom a da ti recimo zbog ekonomskih razloga nisi hteo da stavis,samo jedan primer jel jer se desava da ljudi ovde pisu svasta,pljuju po ovom i onom a u stvari su oni problem a mi drugi sto se ubacimo u diskusiju ispadnemo krelci jer nam nije receno kako stvarno stoje stvari,na to sam mislio jel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na detaljnim odgovorima,javljam iskustva sa terena cim uradim.Ako bude trebalo jos nesto pitacu Planiram da to uradim posle kursa bezbedne voznje,za svaki slucaj,da se ne desi nesto pa da nemam skuter. Hvala jos jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan kao drugi problem sam mislio da ti je recimo majstor rekao da idu i lakse rolnice sa tim izduvom a da ti recimo zbog ekonomskih razloga nisi hteo da stavis,samo jedan primer jel jer se desava da ljudi ovde pisu svasta,pljuju po ovom i onom a u stvari su oni problem a mi drugi sto se ubacimo u diskusiju ispadnemo krelci jer nam nije receno kako stvarno stoje stvari,na to sam mislio jel Majok sve je uradjeno kako je on reko mada dizne nije zamenio ... vise nije bitno otislo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...