NevenaKV 22 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nesto pa mi treba savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 3, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion. Ja sam prezadovoljan mojom EXO700, a probao sam sigurno 10-ak različitih Scorpion i sve, od najjeftinije do najskuplje, imaju visok nivo finalne obrade. Za Scorpion imaš i rezervne delove odmah u radnji a i likovi koji rade tamo su skroz opušteni. Ja svratim da kupim sprej za lanac i ostanem 3h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam exo 1000(e11) prezadovoljan sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan koliko su teske te vase 700 i 1000? i kako su izbalansirane? ....na papiru su dosta teske cini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Avgust 4, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 4, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan EXO700 - 1450 +/- 50gr. Kaciga tako dobro leži na glavi da se težina skoro ne oseća. U početku je malo neobično jer je dosta testna oko vrata, ali posle par vožnji se lepo razgazi i leži savršeno. Noviji modeli imaju i AirPump pa možeš dodatno da stegneš gacigu u predelu obraza i vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Reno ili Pežo? Pitanje ima smisla za konkretne modele, ovako je više navijačkog tipa. Za dvestotinak evra sam uzeo Lazer Fiber MKII. Prošao sam s njom oko 3000 km autoputa (po 6-7 sati vožnje u danu) i tako nešto po krivinama. Pljuskove, vrućine, hladna jutra. Za sada je sve OK: ne magli, tiha je, ne boli vrat od težine, ne duva kroz nju, nije bučna. NIsam vozio koNJkurentske u tom cenovnom rangu, ali mi je kada sam kupovao ova delovala najsolidnije za te novce (a i CRVENA je ). Sve u svemu pravilo je: što više novaca, to je veća šansa da je oprema dobra, ali se uvek možeš zeznuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...