Ludiserviser 1 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naveo odlucio sam da Prodam ili Mijenjam moj ZXR750 92g na Cg papire istekla registracija dosta solidnom stanju treba da mu se mijenja Frajlauf i nasteluju karburatori i to je sve. Za neki R od 750 do 1000cc i godista od 98do2005g da je ocuvan po mogucnosti u fabrickom stanju uz moju doplatu max 1000e a da je na Cg table ili stranac poz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko nista da ponudi?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Svi se plase tog frajlaufa na Kawasakiju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Wtf je frajlauf ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan jbg 80e je i to je to nije neka filozofija jos ko to sam zna da uradi extra...Ali mi je cudno da kod vas nema motora na cg papire da se mijenjam ili nekog stranca nebitno niko nista ne nudi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cenis kawu?pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec nista ne nudite imali ko frajlauf da je u extra stanju i koja cijena poz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde niti ko sta prodaje ni kupuje samo kukaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec nista ne nudite imali ko frajlauf da je u extra stanju i koja cijena poz? Imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...