rusovortak 25 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan a kostolac 5.6.7 2011 ? bar neka informacija .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 3, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam nikakvu informaciju da uopšte neko pravi skup u Kostolcu pomenutog datuma.Čula sam da postoji u kalendaru termin za Kostolac ali neznam ko ga organizuje.Možda je to čuveni "Zuba" koji je i pre par godina ubeležio datum u kalendaru mas-a a nije ni napravio skup.Nije da ga ja sad olajavam ali mi nije uredu da ceo grad dobija negativne ocene zbog jednog neodgovornog čoveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 3, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U kalendaru piše: 05.06.07. SUSRET MK VIMINACIUM Kostolac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 3, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je treći klub koji postoji u Kostolcu. "Sokolovi Viminacijuma"-Željko "Legionari"- Era,Bencun,Slađan "Viminacijum"-Zuba(koliko ja znam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...kum i ja smo u petak u kostolcu .. pa ce mo da vidimo ... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 5, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam u Pozarevcu tako da se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...