Paki 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10-tak dana sam bio u Becu. Jedan prijatelj me je odveo da vidim OVO :o Sta da vam kazem. Nisu mogli da me izvuku iz salona, a posle mog odlaska morali su dobro da ribaju da bi pokupili sve moje bale koje sam ostavio po podu. Mene i dalje boli glava od prizora :-[ Samo me zanima da li cu doziveti da i kod nas bude ovako nesto ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj salon je veci od naseg sajma motora :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad. Kad sam pitao koliko ih ima, ni radnica u salonu nije znala da mi kaze. po nekoj njenoj proceni preko 300 raznih modela :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Avgust 2, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A kakve su im cene? U Grckoj ima dosta takvih prodavnica sa novim i polovnim motorima, al su cene bile bezobrazno velike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 1000 RR Repsol, to je kod njih uzeo taj ortak košta 14.300 evra I ono što je mene oduševilo, na poslednjoj slici, Honda GoldWing sa DVD playerom :o i klimom :o košta 34.000 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanima da li cu doziveti da i kod nas bude ovako nesto ??? Zavisi... Koje si godine rođen? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan :D mislim da ni moj sin neće doživeti ovo kod nas... a on ima 9 godina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan to ti je moto centar süd najveca prodavnica u becu sa motorima trebao si mi se javiti pa smo mogli da se nadjemo (imas broj u brojevima forumasa) ali sta sada... inace cene su paklene ovde (mozda zbog standarda) a taj gold wing imas ih vec dase voze ali su strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rainman sc33 ili zx 7r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Rainman sc33 ili zx 7r Imam sc28, sc33 i ZX7R, pa mi nije jasno šta si hteo ?!? Ako si mislio šta je bolje, ja uvek glasam za HONDU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Avgust 6, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, nisam bio jasan... Mislio sam koji je po tebi bolji, ali vec si mi odgovorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nazalost ni ja to necu docekati, a 17 mi je godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dobro od ovih tvojih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Avgust 11, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca sto je u Becu, pa zamisli da ima kod nas morali bi suzavcem da nas teraju napolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Avgust 11, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanima da li cu doziveti da i kod nas bude ovako nesto ??? Teško, svi mi koji smo uživali u blagodatima komunizma uglavnom slinimo za prljavim kapitalizmom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikad,a mozda ni tad. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi chuka preskace od svih onih slika... :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...