LJepoja 0 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan motor je 2002. godiste. treba mi: -prednja viljuska ili samo stapovi -prednji tocak to je ono sto fali da bi se vozila,a posle toga dolaze : -cajgeri (digitalni) -far (jedan je citav ne znam da li je far iz jednog dela ili odvojen) -prednja maska e da i ako neko nesto ima od ovoga neka ponudi cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sklopi ga pa da se dogovaramo! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan cekaj prvo da vidim hocu li ga uopste sklopiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa hoces sigurno al ce te kostati djavo i po. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Prednja vila oko300-400 ako je ima stapovi samo cevi 160e kom.Far mozda imam,gornja maska oko280-300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Prednja vila oko300-400 ako je ima stapovi samo cevi 160e kom.Far mozda imam,gornja maska oko280-300 kad bi prednja viljuska bila 300e onda bi mozda i bilo nesto od tog sklapanja...mogao bi se namontirati na toliko,a jel znas mozda koliko bi mi trebalo jos za tocak da ja to provozam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ne trebaju mi vise delovi moze da se zakljuca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...