Marphi 1138 Napisano Avgust 8, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se s drugarom uputio u belu crkvu po kisi...imao sam obicne pantalone,cizme,jaknu koja ne propusta vodu tako da sam bio mokar samo po kolenima i Ispred njih ,a drugaru su i gace bile mokre...(zadnji tocak mu je nabacivao vodu na ledja ) nego...koliko bi kozne pantalone i jakna pomogle u takvim situacijama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 9, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pomenu zuti kisni kombinezon iz Louisa (onaj najjeftiniji). Ne propusta vodu ako imate srece da ostane ceo prilikom navlacenja - jako je slab i pocepa se ocas posla. Sto se tice koznih pantalona i jakne, nema te koze koja ce duze da izdrzi kisu, natopi se posle nekog vremena i krene da pusta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ marphi Pomoci ce ti malo bolje od sundjera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 9, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pomenu zuti kisni kombinezon iz Louisa (onaj najjeftiniji). Ne propusta vodu ako imate srece da ostane ceo prilikom navlacenja - jako je slab i pocepa se ocas posla. Sto se tice koznih pantalona i jakne, nema te koze koja ce duze da izdrzi kisu, natopi se posle nekog vremena i krene da pusta. Apsolutno si u pravu... odelo iz louisa mi je puklo kad sam ga probao, znači tatalni šljam. Ili sam pogrešio veličinu ... Ali uzeo sam najveći broj... Uglavnom, ako preživi probu dobro je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niste dobro informisani.To odelo za tih par evra je za jednokratnu upotrebu.Koliko para toliko muzike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iskustva sa ovim? Imam ovo odelo, odlicno radi posao.Proslo leto me uhvatio pljusak pa sam vozio 35km do kuce. Jedino su mi kozne cizme popustile , ali odelo je izdrzalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan thanx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 10, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan po jučerašnjem pljusku sam vozio prvo od posla do kuće i pokisao sam pošteno. moja krivica nisam se pripremio. presvukao sam se i preko odeće obukao kišno maskirno odelo koje je proizvedeno u Mile Dragić. od Fontane do Rakovice samo sam se oznojio. u tom odelu inače vozim bord tako da sam bio siguran da neće pustiti vodu. jedino mi je u levu čizmu ušlo malo ali sato sto se đon odvojio od tela čizme. ako gledate da kupite odeću za kišu obavezno obratite pažnju na vodopropustljivost. to piše u deklaraciji i specifikacijama koja stoje zakačena za odeću kada ih kupujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Avgust 10, 2011 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA TEMA... Svako kulturno iznosi svoje misljenje, bez rasprave.. samo tako! E sad imam jedno pitanje za sve Ajde da resimo ovu dilemu: Da li je bolje jednodelno kisno odelo ili dvodelno? Znam da je dvodelno prakticnije, ali da li ce mozda ikada pustiti kisu? Unapred zahvalan na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, imam ja proof kombinezon viška L veličine, meni je malo kad ga oblačim preko zimske jakne pa ako se neko od pokislih dozvao pameti nek me cimne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...