Jump to content

Moto Zajednica

Kucajske planine - Endurijada

53 članova je glasalo

1. 1. Da li dolazis na Kucajsku endurijadu ?

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Busmane, ako nastaviš tako, prepumpaćeš mu pritisak da ni taj famozni manometar neće moći to da podmeri. Pa kad nalegne na kick starter na jerencetu ima da prezupči ko iz p..ke.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Jel to onaj manometar sa Debelog Brda, sto je pokazivao 1.5, a u gumi je stvarno bilo 0.7. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vid'o jutros u kineskoj radnji manometar za celih 400 kinti, mada ja na mom konjicu to ne izduvavam pa mi ni ne treba. :moto3:

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Nemoj tako, manometar je vrlo bitan deo opreme svakog profi vozaca, a svi znamo da je Busman profesionalac, zivi od voznje. Prema tome manometar na sunce :D

• ., 437 postova

Želeo bih da obavestim pučanstvo da je Jager Zoran, na forumu poznat kao Jager, danas u popodnevnim časovima prispeo na teritoriju centralne Srbije. Deset dana pre roka.

Na moje pitanje ''šta ćeš ti ovde'' odgovorio mi je da je došao da trenira za Kučajske planine.

I odoše oni tako da ''treniraju'' u devet sati uveče boktepita gde. Džaba moje ''nemojte ljudi, uhvatiće vas mrak''.

Još bih hteo da dodam da je čvrst u naumu da se popne na Rtanj. Na moje zabrinuto klimanje glavom, odgovorio je, citiram - ''Reko Kepo da može da se popne''.

• Podržavam 3

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ako bude po planu, do nase voznje se otvara nov veliki olimpijski bazen u Sisevcu sa toplom vodom, tako da ce biti i kupanja. Spremite kupacke gacke :) Grza-Sisevac preko planine 10tak km

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Aco jel moze da se stigne od Sisevca do doma na Grzi?

Hahahaha... moze! :)

4yBaN_img48771024x768ue2.jpg

Ja planirao da malo preprecim u dolasku na Grzu, do Despotovca pa Sisevac ali ovo crveno blato.... :zvizduk:

Želeo bih da obavestim pučanstvo da je Jager Zoran, na forumu poznat kao Jager, danas u popodnevnim časovima prispeo na teritoriju centralne Srbije. Deset dana pre roka.

Na moje pitanje ''šta ćeš ti ovde'' odgovorio mi je da je došao da trenira za Kučajske planine.

I odoše oni tako da ''treniraju'' u devet sati uveče boktepita gde. Džaba moje ''nemojte ljudi, uhvatiće vas mrak''.

Još bih hteo da dodam da je čvrst u naumu da se popne na Rtanj. Na moje zabrinuto klimanje glavom, odgovorio je, citiram - ''Reko Kepo da može da se popne''.

Bili, vežbali, spreman je u potpunosti. :zvizduk:

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Jegercina hrce sve u 16 :zvizduk:

a nocna voznja je vrlo interesantna :moto3:

Dobili smo jos jednog zenskog clana klana..ima da disemo prasinu iza nje samo tako.. :jee:

• Podržavam 2

• Drug član, 1826 postova

Bili, vežbali, spreman je u potpunosti. :zvizduk:

:D :D :D

UHwRd_img4960c.jpg

Je li ovo student na Vespi? Kakav ludak :D

Bas mi je zao sto ne mogu na kucaj. Iskreno, radije mi u voznju nego na more. :neznam:

• Podržavam 1

Student nego šta. Naš ponos i dika. Jeste da više voli da vozi po kukuruzu, ali ne zaostaje ni na stazi. Inače kolega ima zaj..anu tehniku penjanja vespe na skakaonicu.

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Jure se duznici za kesh$$...ako nishta evo me sa zzr-om kao ispomoc da lozim vatricu i pomazem organizatoru :moto3: ponecemo i vatrene vode.:zvizduk:

• Podržavam 1

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Busmane, ako nastaviš tako, prepumpaćeš mu pritisak da ni taj famozni manometar neće moći to da podmeri. Pa kad nalegne na kick starter na jerencetu ima da prezupči ko iz p..ke.

Ne moze Misa da ga prepumpa :D ...

Jel to onaj manometar sa Debelog Brda, sto je pokazivao 1.5, a u gumi je stvarno bilo 0.7. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vid'o jutros u kineskoj radnji manometar za celih 400 kinti, mada ja na mom konjicu to ne izduvavam pa mi ni ne treba. :moto3:

Jeste, taj je. Danas sam proverio na kompresoru u Labosu. Pokazuje vise za 0.4 bara.

Posle sam svratio na pumpu ispod Bogoslovije, imaju onaj automatski digitalni kompresor.

Tamo laze za 0.6 bara, sto ce reci, ako pokaze 2.0, onda je u gumi 1.5 u proseku.

U svakom slucaju, bolje ista - nego nista. ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja