BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam stvarno o cemu pricas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, ako nastaviš tako, prepumpaćeš mu pritisak da ni taj famozni manometar neće moći to da podmeri. Pa kad nalegne na kick starter na jerencetu ima da prezupči ko iz p..ke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj manometar sa Debelog Brda, sto je pokazivao 1.5, a u gumi je stvarno bilo 0.7. :lol: :lol: Vid'o jutros u kineskoj radnji manometar za celih 400 kinti, mada ja na mom konjicu to ne izduvavam pa mi ni ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 2, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, manometar je vrlo bitan deo opreme svakog profi vozaca, a svi znamo da je Busman profesionalac, zivi od voznje. Prema tome manometar na sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 2, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da obavestim pučanstvo da je Jager Zoran, na forumu poznat kao Jager, danas u popodnevnim časovima prispeo na teritoriju centralne Srbije. Deset dana pre roka. Na moje pitanje ''šta ćeš ti ovde'' odgovorio mi je da je došao da trenira za Kučajske planine. I odoše oni tako da ''treniraju'' u devet sati uveče boktepita gde. Džaba moje ''nemojte ljudi, uhvatiće vas mrak''. Još bih hteo da dodam da je čvrst u naumu da se popne na Rtanj. Na moje zabrinuto klimanje glavom, odgovorio je, citiram - ''Reko Kepo da može da se popne''. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aco jel moze da se stigne od Sisevca do doma na Grzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aco jel moze da se stigne od Sisevca do doma na Grzi? Hahahaha... moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 2, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude po planu, do nase voznje se otvara nov veliki olimpijski bazen u Sisevcu sa toplom vodom, tako da ce biti i kupanja. Spremite kupacke gacke Grza-Sisevac preko planine 10tak km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aco jel moze da se stigne od Sisevca do doma na Grzi? Hahahaha... moze! Ja planirao da malo preprecim u dolasku na Grzu, do Despotovca pa Sisevac ali ovo crveno blato.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aco jel moze da se stigne od Sisevca do doma na Grzi? Hahahaha... moze! Pa nije valjda tako u sred Avgusta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da obavestim pučanstvo da je Jager Zoran, na forumu poznat kao Jager, danas u popodnevnim časovima prispeo na teritoriju centralne Srbije. Deset dana pre roka. Na moje pitanje ''šta ćeš ti ovde'' odgovorio mi je da je došao da trenira za Kučajske planine. I odoše oni tako da ''treniraju'' u devet sati uveče boktepita gde. Džaba moje ''nemojte ljudi, uhvatiće vas mrak''. Još bih hteo da dodam da je čvrst u naumu da se popne na Rtanj. Na moje zabrinuto klimanje glavom, odgovorio je, citiram - ''Reko Kepo da može da se popne''. Bili, vežbali, spreman je u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 2, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bili, vežbali, spreman je u potpunosti. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jegercina hrce sve u 16 a nocna voznja je vrlo interesantna Dobili smo jos jednog zenskog clana klana..ima da disemo prasinu iza nje samo tako.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rtanj ili nista!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Direktore, uzimas slobodan cetvrtak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako se organizujem u petak vece da dodjem u dom bice uspeh, a o cetvrtku mogu samo da mastam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bili, vežbali, spreman je u potpunosti. :D Je li ovo student na Vespi? Kakav ludak Bas mi je zao sto ne mogu na kucaj. Iskreno, radije mi u voznju nego na more. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Student nego šta. Naš ponos i dika. Jeste da više voli da vozi po kukuruzu, ali ne zaostaje ni na stazi. Inače kolega ima zaj..anu tehniku penjanja vespe na skakaonicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 3, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jure se duznici za kesh$$...ako nishta evo me sa zzr-om kao ispomoc da lozim vatricu i pomazem organizatoru ponecemo i vatrene vode. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, ako nastaviš tako, prepumpaćeš mu pritisak da ni taj famozni manometar neće moći to da podmeri. Pa kad nalegne na kick starter na jerencetu ima da prezupči ko iz p..ke. Ne moze Misa da ga prepumpa ... Jel to onaj manometar sa Debelog Brda, sto je pokazivao 1.5, a u gumi je stvarno bilo 0.7. :lol: :lol: Vid'o jutros u kineskoj radnji manometar za celih 400 kinti, mada ja na mom konjicu to ne izduvavam pa mi ni ne treba. Jeste, taj je. Danas sam proverio na kompresoru u Labosu. Pokazuje vise za 0.4 bara. Posle sam svratio na pumpu ispod Bogoslovije, imaju onaj automatski digitalni kompresor. Tamo laze za 0.6 bara, sto ce reci, ako pokaze 2.0, onda je u gumi 1.5 u proseku. U svakom slucaju, bolje ista - nego nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 3, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo jos jednog zenskog clana klana.. Pa dobro, Sumar je stari clan valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da cutis nigde te nema.. a smes da se javis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bili, vežbali, spreman je u potpunosti. :D koja staza ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 3, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na gravel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 3, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ti da cutis nigde te nema.. a smes da se javis Naravno da me nema, kad ste homoseksualci i ne umete da pozovete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...