jager 3446 Napisano Avgust 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je shto tvog DR-a koji ima dekopresor mogu da upalim, a ovaj Mishin sa automatskim dekompresorom nema shanse... Jbg...vezbacu Vežbaj, vežbaj! Pali jare i to "na prvu" :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Jare sada ne pali nikako, pošto opet nema kurblu :) Mada je danas izvršena proba sa drugom kurblom, upali jare, ljubila ga ja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6757 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Upalilo Jare, baca ulje na crevu koje vraća ulje u čantru... SSređuje se tako što se otfikari parčence koje je prslo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Avgust 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Miso kako rane junacke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6757 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, Zeljo, sutra kontrola, koleno me je bolelo žestoko, sad prolazi, rame ne boli. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se, Mišo!!! Moraću da navratim da ti se i ja potpišem na taj gips 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se, Mišo!!! Moraću da navratim da ti se i ja potpišem na taj gips Još nisi krenuo? Baš si me razočarao! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se decku u koga sam se zamalo zakucala Nikakav problem, ako treba i sledeci put cu ti se naci na putu. :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Avgust 17, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Al me bre nahvaliste....Pocrvenecu. kod mene je neciji duks kao koncani sa kapuljacom i rajsferslusom sivo braon boje, jebem li ga. Ako se srecni vlasnik prepozna nek se javi Ostavio ga je u domu u Grzi. A vespa je jedina enduro vespa u svetu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Posledice Manje me boli koleno nego butina sad Čim je otok splasnuo na kolenu, sve se polako vratilo u normalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da je Perica platio putarinu.. i Hellena nosila pantalone.. p.s. odlicno si prosla kako si blebnula.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 17, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih Hellenine fotke.. Satavio u butt i guzz.... p.s. Nemoj da me opet neko shvati pogrešno u pitanju mala ŠALA, a tebi Hellena želim što brži oporavak ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy stavljaj fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih Hellenine fotke.. Satavio u butt i guzz.... Pa nisam ja Nensi bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy stavljaj fotke Nema valjda i Popsy slike svojih ozleđenih butina? Jaaaao, ne želim to da gledam! :D :D :D :D Pa nisam ja Nensi bre Ubiće te Vlajko :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy stavljaj fotke Nema valjda i Popsy slike svojih ozleđenih butina? Jaaaao, ne želim to da gledam! :D :D :D :D Pa nisam ja Nensi bre Ubiće te Vlajko :lol: Nema nego ima CD sa 240 fotki sa endurijade. Ja nisam stizao da ih postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ubiće te Vlajko :lol: Ništa zlonamerno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Avgust 17, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, Nensi šta se to prica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vrsimo obuku novog clana bande.. Na onom sokocalu od stotinjak kg ima da nam bega samo tako.. Znaci, prva gore..ostale u H 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mise Pei hit dana http://www.youtube.com/watch?v=Jwqi3eToR7I&feature=player_embedded 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, ali ne zaboravite da je Misha isto tako prosla sve bez jedne primedbe i sa osmehom. I ona se nije polomila za razliku od mene Bravo Misho carice! Jos je bila vesela i kad joj je kurbla pukla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 17, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, ali ne zaboravite da je Misha isto tako prosla sve bez jedne primedbe i sa osmehom. I ona se nije polomila za razliku od mene Bravo Misho carice! Jos je bila vesela i kad joj je kurbla pukla! I ja se slazem, misha je objasnila kako se vozi! Posmatrao sam je u par navrata kako je izbegavala padove i od mene svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Avgust 17, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se vratio sa endurijade danas. (išao sam preko Kladova i Negotina) Bilo je fenomenalno. Odlična organizacija i ekipa. Pozdrav svima i vidimo se opet na sledećoj vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 17, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Popsy stavljaj fotke Nema valjda i Popsy slike svojih ozleđenih butina? Jaaaao, ne želim to da gledam! :D :D :D :D Kuvaju tri dana sa tim fotkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy stavljaj fotke Nema valjda i Popsy slike svojih ozleđenih butina? Jaaaao, ne želim to da gledam! :D :D :D :D Kuvaju tri dana sa tim fotkama. Aman ljudi treba to podici :P @Jager : znam da bi teo da vidis al ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...