baneBP 1265 Napisano Avgust 15, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to i jedan KTM iz Backe Palanke bio prisutan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 15, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel to i jedan KTM iz Backe Palanke bio prisutan? Naravno Bane je bio... Evo slika i od mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A sto je voda u Pasuljanskim Livadama bila lepa fina i toopla... Slazem se, ni ja joj nisam odoleo. Nego da se ti sto pre oporavis pa da smanjujemo onu statistiku od pet padova i opet gonimo "brzu" grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6757 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Johane, brate ranjeni, da mi se što pre lepo oporaviš, pa da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 15, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta kaze doktor, kad ces da osedlas ponovo jare ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Johanne zelim ti brz oporavak i mislim da ti je krajne vreme za kupovinu motora koji ces moci sa lakocom i uzivanjem da teras po terenu p.s. Jel ono isto ili neko drugo rebarce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa Zexom, kako njegova rebarca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4803 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Johanne zelim ti brz oporavak i mislim da ti je krajne vreme za kupovinu motora koji ces moci sa lakocom i uzivanjem da teras po terenu p.s. Jel ono isto ili neko drugo rebarce Jesi li mu rekao da je XT na prodaju...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa Zexom, kako njegova rebarca? Verovatno ih dimi za pasulj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 15, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je objasnila :D (ko uspe da prochita shta pishe na mojoj majici ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za dobar provod i zajebanciju. :moto3: :moto3: Tek sad vidim da je Crven Ban nabacio novu makinu. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika je objasnila :D (ko uspe da prochita shta pishe na mojoj majici ) Hvala Minči, kompliment na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa Zexom, kako njegova rebarca? Verovatno ih dimi za pasulj. ...a dok ih dimi, moze samo da gleda motor - ni da ga upali (!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Johanne zelim ti brz oporavak i mislim da ti je krajne vreme za kupovinu motora koji ces moci sa lakocom i uzivanjem da teras po terenu p.s. Jel ono isto ili neko drugo rebarce Jesi li mu rekao da je XT na prodaju...? Cekam da prodje Golija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupakabra 1 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Kawasaki KLE 5% Prijavi odgovor kao problematičan Epa bilo je bas super Stvarno ste dobra ekipa i jako mi je drago sto sam se naso medju vama ova dva dana, a nadam se i jos neki put... Veliko HVALA za gumu od apenca zavrsila je poso samo tako!!! Misho zelim ti da se brzo vratis na tockove! Aco svaka cast na organizaciji samo tako i nastavi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 15, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nego, hoće li neko sutra da pre motor na OMV-u? Ja ne smem pred majku ovakva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 15, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, hoće li neko sutra da pre motor na OMV-u? Ja ne smem pred majku ovakva To je precenjeno Shta bre peresh enduro Nek se vidi da ga vozish za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Idi u laboratoriju na pranje, ima sve što ti treba. Ja danas sredio mašinu tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Idi u laboratoriju na pranje, ima sve što ti treba. Ja danas sredio mašinu tamo A ti si se bas isprljao ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 15, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Rade, nemaš pojma koliko je bila prljava voda u bazenu. I moj motor je Fidel Kaštro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos poneka.. Razne sile ovde vladaju.. Brat Mina Aca zguzvala mu se faca faca vidimo li se Kapetane? Shijacu od druga.. a i remont po potrebi.. :jee5: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6757 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kaže doca, tri nedelje gips, ali to ume da se produži na 6 do 8 nedelja. U svakom slučaju, Jare će malo da sačeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti ozdravi momce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže doca, tri nedelje gips, ali to ume da se produži na 6 do 8 nedelja. Ne očajavaj, Mišo. Kako je moglo da bude, odlično je prošlo. Nemaš pojma koliko sam se ja uplašio kada sam te vozio po onom offroadu, a ti mi jecaš na svakoj neravnini... Bio sam ubeđen da ti ne gine šraf&šipka u rame. Ako je gips, 6 do 8 nedelja, ODLIČNO JE! A posle opet NA JAREEeeeeee!! :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...