aca-pn 6430 Napisano Avgust 7, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite mreze da ih hvatate dok se kotrljaju niz padinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite mreze da ih hvatate dok se kotrljaju niz padinu Mislis ako se popnu do gore. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Rtanj u cetvrtak, ja cu najverovatnije da odustanem , jer od VA do tamo imam skoro 250km, pa jos da se penjem i spustam, bice mi mnogo . Ako ostavite za nedelju, vrlo bi vam bio zahvalan, jer bih onda i ja ucestvovao. Cekaj, jel' ne mozes da krenes na vreme ili ti je 250km mnogo. "Mojim" putem ima 180km (60 OFF I 120 uski asfalt) do Rtnja. Uracunato na jezeru Vrmdza. ...Ponesite mreze da ih hvatate dok se kotrljaju niz padinu... Kako ovo da propustimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u varijanti da idem u petak popodne, oko 5 ili 6. I ja sam nesto slicno planirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ima jos ljudi koji bi tada isli tako da mozemo da pravimo plan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ima jos ljudi koji bi tada isli tako da mozemo da pravimo plan Samo imajte u vidu ko šta i kako vozi. Role je početnik na KLE-u, a Nenad pegla muški. Da li bi se slagali na autoputu nekih sat i po vožnje pitanje je sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Avgust 7, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi vodi li iko od vas lepse polovine? Ja vodim sina od 5 godina da malo vozi novim putevima ali ako njega vodim moram da povedem i moju ljubav da bude sa njim kad nisam tu.Ili da joj kazem da povede i neke drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 7, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi vodi li iko od vas lepse polovine? Ja vodim sina od 5 godina da malo vozi novim putevima ali ako njega vodim moram da povedem i moju ljubav da bude sa njim kad nisam tu.Ili da joj kazem da povede i neke drugarice Ja za sad znam da nas 3 devojke idemo...Helena, Misha i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Avgust 7, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Velike su sanse da se Danijela i ja prikljucimo ekspediciji koja krece u petak posle 17h. Mi cemo da jedemo, pijemo i mozda da se kupamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Znači neka žena opušteno povede i drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Khm,,, municija stize na mesto okrsaja . To mi reci !! Nadam se da ce Smith i Debeljan takodje naci vremena za ovaj famili party. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego.. decemo da nadjemo jelku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda ima odma tu ispred doma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6690 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 3052 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, irvasa već imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rtanjske barabe i bitange! Ja ću u sredu, posle obilaska Užica i još pokojeg grada u ovoj našoj zaista prelepoj Srbiji, prespavati u Paraćinu. Tamo vas čekam u četvrtak ujutro, ili već kad stignete i onda pravac RTANJ! Odgovara tako? Inače, upravo se vratih iz Bajine bašte, preko Valjeva i tako to... Spavanje na Kaluđerskim barama je bilo predobro JAAAAO, ŠTO VOLIM OVAJ POSAOOOOooooOOoooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6690 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 3052 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan ODLIČNO! Pošto ja nemam ambiciju da se mlatim auto-putem, nalazimo se u Paraćinu, pa palimo dalje. Nadam se da sam tamo oko 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Dakle, sveopšto okupljanje hodočasnika na Rtanj je (oko) 10 sati u Paraćinu! :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 8, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy je puk`o, ne moze covek vise sa vama da se mlati .. Resio je da predje u neke druge vode .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi Vas dvojica kaluđera da nam nađete neku kafanu u Paraćinu, pa tamo da se nađemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra vece preliminarni dogovori u Balanseru.. bice i neka klopica Neki su ozbiljno shvatili ovo planinarenje.. potrebno je da razradimo plan u sitna crevca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan biće detaljni plan regulacije... a ova slike, šta ću kad ljudi oće da probaju Super Teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra vece preliminarni dogovori u Balanseru.. bice i neka klopica Neki su ozbiljno shvatili ovo planinarenje.. potrebno je da razradimo plan u sitna crevca.. U koliko h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan šta je ovo, niko ne spava :D nemam pojma, Vlajko saziva sastanak, znam da je predveče al ne znam u kolko... Vlajko oglasi se :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan u 7:29 PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A kako mogu da spavam kada mi ovo odbrojavanje non stop kljuca po mozgu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...