HSMF 23 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan LJudi jel se motao neko po tim vasim endurijadama sa Tomosom CTX 80 kubika,ja imam ovog konjica-to mi je prvi motor,obozavam voznje po planinama,bas sam se pre neki dan vratio iz bespuca Suve Planine(bio kod dede na selu) gde sam istestirao i mene i njega-sve smo stoicki podneli.Pa me zanima jel bi mogao ovaj konjic uz solidnog vozaca da prezivi sporiju grupu(ako se uopste budu pravile spore i brze) posto nikad nisam bio ni na jednoj endurijadi pa ne znam koliki ste manijaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Avgust 1, 2011 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Veliki smo manijaci, ali u sporiju grupu upadas glat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aco hoce li biti neke voznje u nedelju, maka ono za povratak jer ja mogu da dojem tek u subotu uvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Avgust 1, 2011 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dodji, ako treba idemo u nocnu voznju Istina majku mu, mogli bi i to da probamo, nikad nismo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kako nikad nismo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan LJudi jel se motao neko po tim vasim endurijadama sa Tomosom CTX 80 kubika,ja imam ovog konjica-to mi je prvi motor,obozavam voznje po planinama,bas sam se pre neki dan vratio iz bespuca Suve Planine(bio kod dede na selu) gde sam istestirao i mene i njega-sve smo stoicki podneli.Pa me zanima jel bi mogao ovaj konjic uz solidnog vozaca da prezivi sporiju grupu(ako se uopste budu pravile spore i brze) posto nikad nisam bio ni na jednoj endurijadi pa ne znam koliki ste manijaci? Super Tenerase ces da oderes glat !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Avgust 1, 2011 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako nikad nismo ?? Nismo u grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa. E, al` obavezno po Garminu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi jel se motao neko po tim vasim endurijadama sa Tomosom CTX 80 kubika,ja imam ovog konjica-to mi je prvi motor,obozavam voznje po planinama,bas sam se pre neki dan vratio iz bespuca Suve Planine(bio kod dede na selu) gde sam istestirao i mene i njega-sve smo stoicki podneli.Pa me zanima jel bi mogao ovaj konjic uz solidnog vozaca da prezivi sporiju grupu(ako se uopste budu pravile spore i brze) posto nikad nisam bio ni na jednoj endurijadi pa ne znam koliki ste manijaci? Super Tenerase ces da oderes glat !! aham... zato što ćemo da guramo Afrike drugarima :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off, al svi su me na debelom brdu zajebavali i savetovali da kupim manji motor.. Ozbiljno sam se naoštrio šta da uzmem ? Kawasaki kx250 http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-kx250-oglas-22648/ ili Hondu C250R http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-kx250-oglas-22648/ Ili nešto drugo ili ništa ? Само КТМ или Хусаберг. КТМ ти је доступнији и гледаш само EXC варијанту! Јако су ретки у огласима код нас, а мислим да ниједан није продат нов овде. Има један од 125 кубика - http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/ktm-exc-125-oglas-24860/ . Сасвим ти је довољан за почетак! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan LJudi jel se motao neko po tim vasim endurijadama sa Tomosom CTX 80 kubika,ja imam ovog konjica-to mi je prvi motor,obozavam voznje po planinama,bas sam se pre neki dan vratio iz bespuca Suve Planine(bio kod dede na selu) gde sam istestirao i mene i njega-sve smo stoicki podneli.Pa me zanima jel bi mogao ovaj konjic uz solidnog vozaca da prezivi sporiju grupu(ako se uopste budu pravile spore i brze) posto nikad nisam bio ni na jednoj endurijadi pa ne znam koliki ste manijaci? Super Tenerase ces da oderes glat !! aham... zato što ćemo da guramo Afrike drugarima :P Super Teneras - Expert za guranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super Teneras - Expert za guranje Naviklo to brate.... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se sa vama druži mora da je jake konstitucije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Понеси ти њима, Попси, нитроглицерин за под језик! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok. Popsy, ponesi SENDVIČE!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan netreba ništa nositi neka organizira tamo janjca na ražnju. tako se to radi kulturno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mile, svaka ti ka' u Njegoša Mada, sendviči koje pravi Popsyjeva mama su u rangu sa janjcima. Pogotovo kada ih izvadi na vr' neke planinčine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ne sumljam u to. valjda cu i ja jednom omastiti brkove sa vama u društvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Понеси ти њима, Попси, нитроглицерин за под језик! A, pa to je sastavni deo njegove opreme. ... valjda cu i ja jednom omastiti brkove sa vama u društvu. Ne odugovlaci puno - vreme ne ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bus man, puno ti meni ucestvujes u ovoj temi, jel da se nadamo tvom dolasku dole. , ili ce da te zovu Popsy i Jager da ti docaravaju preko telefona lepotu zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Samo visa sila (ne daj Boze) moze da me spreci. Ovo bre postaje kao porodicno okupljanje i kad se neko ne pojavi, svi ga pominju, zovu ga da mu kazu kako im je lose i kako nista ne valja, itd... Evo bas gledam ko jos nije gore klinuo "Da". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7577 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe, nisam znao za foru da može da se vidi ko je glasao Sviđa mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7577 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nego da, pošto se bliži vožnja, Busmene, ponesi mi manometar, Jager, punjač za GPS . Moje stvari putuju više od mene :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Koji manometar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7577 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Za gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...