Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

Drug moj,ni jedno,nit drugo.Ima poludoboš koju je Husqvarna pravila i obim mu je 21".Stavio sam sliku da se vidi o čemu je reč,a u mom slučaju se radi o "custom chopper"-u koji nosi tu vilu,a došlo je do manje greške i puklo je dno tj deo koji fiksira osovinu točka.Pa ako imaš istu kao što je na slici,e onda sam zainteresovan.Evo tocak: http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=fnykp1146.jpg&res=landing

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Prodajem dobru gumu AVON 130/70x18" 2010-to...

dsc5998resize.jpg

dsc5997resize.jpg

dsc6001resizex.jpg

Razlog, meni je nizak profil 70-treba mi profil 90 ako neko ima takvu moze i menjaza!!

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

Prodajem ETZ 250, 1986 god. nedostaje mu samo sediste. Cena fix. 250 evra.

gde se nalazi(s)? :zvizduk:

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Postoji oglasna tema za Zmaja. Na predhodnoj strani je link. Sada je kopiran tekst iz teme opet ovde.

Neka, samo dovoljno je. ;)

• Drug član, 1710 postova

Postoji oglasna tema za Zmaja. Na predhodnoj strani je link. Sada je kopiran tekst iz teme opet ovde.

Rekoh ovde je podforum o MZ-u ali ipak je obrisano...

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ne ljuti se, nije bilo potrebe da brišeš. :)

Jeste MZ Forum i dobro je što si stavio i ovde samo nema potrebe ponavljati jer je ovo jedna od retkih ozbiljnih tema. Svi je pratimo i znamo ko šta traži ili nudi. Već posle postavljanja linka informacija je među nama, znamo da Zmajčina traži gazdu.

Ustvari, možda nam je vreme za još jednu ovakvu temu. :stabre:

"Kupujem - prodajem" da dopunimo u naslovu "MZ kupujem prodajem - delovi i oprema" a nova da bude "MZ Svet - motori koji se prodaju". Čini mi se da se krupniji oglasi pojedu od strane sitnijih pa delovima zatrpavamo cele motore što ne ide u prilog ni kupcima ni prodavcima.

Lično ne bih voleo da se proda nijedan naš motor ali je proces prirodan, motori se menjaju i ako neko želi da proda onda mu u tome treba pomoći a ja ne vidim drugi način kako da to izvedemo sem izdvajanja u posebnu temu.

Šta mislite da li da otvaramo novu temu za ovakve slučajeve?

• Drug član, 1710 postova

Ne ljuti se, nije bilo potrebe da brišeš. :)

Jeste MZ Forum i dobro je što si stavio i ovde samo nema potrebe ponavljati jer je ovo jedna od retkih ozbiljnih tema. Svi je pratimo i znamo ko šta traži ili nudi. Već posle postavljanja linka informacija je među nama, znamo da Zmajčina traži gazdu.

Ustvari, možda nam je vreme za još jednu ovakvu temu. :stabre:

"Kupujem - prodajem" da dopunimo u naslovu "MZ kupujem prodajem - delovi i oprema" a nova da bude "MZ Svet - motori koji se prodaju". Čini mi se da se krupniji oglasi pojedu od strane sitnijih pa delovima zatrpavamo cele motore što ne ide u prilog ni kupcima ni prodavcima.

Lično ne bih voleo da se proda nijedan naš motor ali je proces prirodan, motori se menjaju i ako neko želi da proda onda mu u tome treba pomoći a ja ne vidim drugi način kako da to izvedemo sem izdvajanja u posebnu temu.

Šta mislite da li da otvaramo novu temu za ovakve slučajeve?

Ma ne ljutim se, postavio sam ovde ponovo zbog slika jer onako link neko otvori a neko i ne otvori... Inace meni je to prvi MZ pa se mozda i naviknem pa odustanem od prodaje, sve pregledano, registrovan cele godine i lepa voznja a cini mi se i mala potrosnja. Za ovo malo sto sam ga provozao (oko 100 km) utisci su pozitivni :takoje: .

Pikaso koliko je guma para0takoje.gif

Gumu sam trenutno stavio na pauzu, dok ne nadjem za mene drugu-glupo da prodam ovu pa da mi posle motor stoji na klocnu :lol: :lol:

Jedino ako neko hoce da menja 120 ili 130/90x18 za ovu moju 130/70x18!!

• U prolazu, 29 postova

Pozdrav drugari. Posto su me krvnici danas odrapili za 115 hiljada dinara moram da prodam MZ-a. Nema mi druge.

Elem, kupio sam ga pre dve godine i budala nisam odmah zavrsio prenos i registraciju mada ga nisam ni vozio, samo malo po lokalu. I prosle godine se navadili ovi panduri na motorima i navata me neki i napise mi prijavu. Danas bio kod sudije kaze 100.000 za nemanje dozvole + 15.000 za nemanje registracije ili 60 dana zatvora + ostatak u novcu, valjda 50.000. :lud: Bolje da su me streljali. :rat3:

Tako da moram da ga prodam a ne bih ga dao ni za sve te pare.

MZ ETZ 125, negde oko 11 hiljada presao samo, ja kad sam ga uzeo imao je jos uvek prve gume, sad mu je pozadi Pirelijeva a napred jos uvek prva Pneumant. U perfektnom je stanju.

Cena 500 evra :( 064/635-5775

post-13741-0-40367200-1334683134_thumb.jpg

Nije valjda da nece niko?????

верујем ти да си у густом, али то је доста пара за тај мотор :zvizduk: а ни ми ти баш нисмо у најсјајнијем стању са финансијама... :neznam:

п.с. надам се да ће наићи неко ко има пара - пуни оригинал колико ја видим овако спављив

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Pozdrav drugari. Posto su me krvnici danas odrapili za 115 hiljada dinara moram da prodam MZ-a. Nema mi druge.

Elem, kupio sam ga pre dve godine i budala nisam odmah zavrsio prenos i registraciju mada ga nisam ni vozio, samo malo po lokalu. I prosle godine se navadili ovi panduri na motorima i navata me neki i napise mi prijavu. Danas bio kod sudije kaze 100.000 za nemanje dozvole + 15.000 za nemanje registracije ili 60 dana zatvora + ostatak u novcu, valjda 50.000. :lud: Bolje da su me streljali. :rat3:

Tako da moram da ga prodam a ne bih ga dao ni za sve te pare.

MZ ETZ 125, negde oko 11 hiljada presao samo, ja kad sam ga uzeo imao je jos uvek prve gume, sad mu je pozadi Pirelijeva a napred jos uvek prva Pneumant. U perfektnom je stanju.

Cena 500 evra :( 064/635-5775

post-13741-0-40367200-1334683134_thumb.jpg

Nije valjda da nece niko?????

Ajd pitacu jednoga koji bi hteo za Pulu na moto susret . Ma da je on prvobitno hteo sa nekim ES-om 175/250 , ali ko zna mozda se predomisli kada cuje za kilometrazu ovoga :)

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Prodajem ETZ 250, 1986 god. nedostaje mu samo sediste. Cena fix. 250 evra.

gde se nalazi(s)? :zvizduk:

Nalazim se u Arandjelovcu, potrudicu se da danas okacim neku fotku.:takoje:

Lep je ovaj ES- u pozadini ;)

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

Pikaso koliko je guma para0takoje.gif

Gumu sam trenutno stavio na pauzu, dok ne nadjem za mene drugu-glupo da prodam ovu pa da mi posle motor stoji na klocnu :lol: :lol:

Jedino ako neko hoce da menja 120 ili 130/90x18 za ovu moju 130/70x18!!

Imam ja 120/90-18 metzeler me99, godinu proizvodnje ne mogu da nadjem-tj nepristupacno mi je ali sigurno ima 4 god-2,5 god je kod mene.

Ako si zainteresovan javi pa da slikam ako hoces

Imam ja 120/90-18 metzeler me99, godinu proizvodnje ne mogu da nadjem-tj nepristupacno mi je ali sigurno ima 4 god-2,5 god je kod mene.

Ako si zainteresovan javi pa da slikam ako hoces

Hvala na ponudi...nasao zamenu ovde u Svilajncu!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja