Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gle' ovo! http://forum.bjbiker...post__p__995229 stoji 100 godina na moto berzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ovde janko demro.st evo doso mi u ruke jedan mz koji je na prodaju posto ja imam vec jednog a plus toga imam i japanku mz je u odlicnom stanju preradjen je malo u copera cena oko 500 jevreja mz.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicena kolicina "TORA" izd. cevi,zaostala iz proslih(lepsih)vremena,koju bih da otudjim po najprihvatljivijoj ceni za clanove BJB-a.Cena bi bila 1500din po komadu.Na vise komada jos jevtinije.Stariji clanovi se sigurno kako izgledaju a za mladje evo fotografije. 064/14-77-556 060/014-77-55 Ako temi ne odgovara mesto, neka je premeste administratori 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto o ovim auspusima? Jel ih video neko, kako se cuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako temi ne odgovara mesto, neka je premeste administratori Premeštena je tema u oglasni deo MZ Svet-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto o ovim auspusima? Jel ih video neko, kako se cuju... Mozda jos malo dublje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto o ovim auspusima? Jel ih video neko, kako se cuju... Dobri auspusi, bili u velikoj upotrebi pre 20 - tak godina kad su se puno vozile Jawe, MZ , CZ . . . Ja sam imao dva komada na CZ 350, motor dobro isao, zvuk isto bio dobar. I Sad imam jedan za MZ 250 potpuno nov, al on ceka da nabavim neku 250 - ticu, pa da ga stavim na nju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 26, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Gle' ovo! http://forum.bjbiker...post__p__995229 stoji 100 godina na moto berzi.. Tačno. Moj.. Gomila ljudi zvala, a niko se nije ni pojavio da vidi motor, a ni da ga provoza, na žalost.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloso 0 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, Potrebno mi je par delova za mog MZ a. Potreban mi je rezervoar od ETZ 251 (crveni ima prednost ) Sedište takođe od ETZ 251 Ako neko ima kontakt ili slučajno nove ili polovne dobre gume (i prednja i zadnja) Retrovizori Inače imam TS 250 koji je nešto menjan pa bih da ispratim sve promene Šaljite na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicena kolicina "TORA" izd. cevi,zaostala iz proslih(lepsih)vremena,koju bih da otudjim po najprihvatljivijoj ceni za clanove BJB-a.Cena bi bila 1500din po komadu.Na vise komada jos jevtinije.Stariji clanovi se sigurno kako izgledaju a za mladje evo fotografije. 064/14-77-556 060/014-77-55 izvinjavam se, nisam postavio telefone (ako mogu da se ubace u citirani post) 064/14-77-556 060/014-77-55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM MZ TS 250/1 Iskljucivo sa papirima,stanje nebitno,moze i nekompletan,zaribao itd... Moze i samo ram sa papirima. 064/9850-540 Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM MZ TS 250/1 Iskljucivo sa papirima,stanje nebitno,moze i nekompletan,zaribao itd... Moze i samo ram sa papirima. 064/9850-540 Dejan Kupljen ram od MZ ETZ 250,zahvaljujem kolegi bajkeru iz Pecinaca I dalje kupujem ram od MZ TS 250/1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, jeste off, ali lakse medju "svojima"... trreba jednom mom prijatelju ovde paljenje za t 15-icu od elektronika ili bt. u pitanju je kako on kaze prepobudjeni triak (sa tri izlaza ne sa dva). ako neko ima ili zna molim da se javi na pp fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gumu trajalovu 18 3.50 kome treba, sara oko 4-5mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 12, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aj' daj sliku, mozda ima zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Slika 1 Slika 2 Slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zahvalim TORI na auspuhu . Dobar je i svidja mi se. ima li ko od kakvog japance ili kineze rucicu prednje kocnice. ???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rucicu nabavio od nekog kineza u njihovom servisu polovnu kostala me je 20eura,mada cujem da je nova nesto malo skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rucicu nabavio od nekog kineza u njihovom servisu polovnu kostala me je 20eura,mada cujem da je nova nesto malo skuplja. Lose su te obavestili, rucica kosta oko 5 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ili zna gde mogu da kupim gume 18-ke enduro za mz-a imam one pneumantove sa kramponima istresose mi ruke a i bubrege kramponi, mogu i polovne. . .. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zahvalim TORI na auspuhu . Dobar je i svidja mi se. ima li ko od kakvog japance ili kineze rucicu prednje kocnice. ???????? ja sam za 20eura kupio sve (rucica, posuda za ulje, prekidac za stop svetlo) od honde NSR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Lose su te obavestili, rucica kosta oko 5 evra. To je vise nego povoljno za rucicu sa kocionim cilindrom. Ja kad sam trazio za mene po prodavnicama bila je oko 30eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ili zna gde mogu da kupim gume 18-ke enduro za mz-a imam one pneumantove sa kramponima istresose mi ruke a i bubrege kramponi, mogu i polovne. . .. . Imam 18 i 21 ,nove,Kenda.Sa kramponima.Ako trebaju i tockovi,imam i to.Ove ne tresu,bar ne mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Scorpija - gore si napisao da si kupio " rucicu ", kocioni cilindar nisi pominjao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ae ako te ne mrzi stavi slike i cene naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...