MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba menjac od 251 (cini mi se da izbacuje iz trece,ali se vise ne secam,davno je bilo),neka se javi. MZ-a sam davno prodao,ostao mi taj menjac i neke sitnice u dzaku za krompir ;D i to mi se vuce po garazi i smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakav mz 125 da bi menjao za ladu?za vise info na mob 0612777668 to tesko oni su retki... hvala na info druze ako se nadje javi mi mozee? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan @ ludidzora - jel bi ti mogao sve to da skupis na gomilu pa da sve slikas da vidimo sta sve ima ? Sutra slike. Ram je u delovima, skinut komplet zadnji blatobran, sic, oni limovi sa strane... Masina je komplet, kakva je i na slikama Stavicu na gomilu pa napraviti koju fotku. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba menjac od 251 (cini mi se da izbacuje iz trece,ali se vise ne secam,davno je bilo),neka se javi. MZ-a sam davno prodao,ostao mi taj menjac i neke sitnice u dzaku za krompir ;D i to mi se vuce po garazi i smeta. Rado bi stupio u kontakt s tobom i video šta ti to imaš u misterioznom džaku. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam na moto berzi mz ima lepih ali niko nece da menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB-u nije dozvoljeno postavljati linkove drugih moto sajtova ili Asocijacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Na BJB-u nije dozvoljeno postavljati linkove drugih moto sajtova ili Asocijacija. Sory hvala za edit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta prednja kocnica za 250??? znaci cilindar sa crevom...ili sta vec ide?! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keder 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bela Crkva Prijavi odgovor kao problematičan vezano za prodaju motora ili menjanje za skuter sa prethodne strane. MZ250 ts, masina je od njega, stel je preraden, masina komplet uradjena, instalacija takodje. Nije registrovan, neznam koliko je presao kilomestara, posle generalne oko 500 km. 061/61-74-302. cena je 500 evra, mozemo da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je ovo ES 175 masina... Nego,je l' i ram od ES-a i ima l' "papirice"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike rama i ostalog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta prednja kocnica za 250??? znaci cilindar sa crevom...ili sta vec ide?! hvala 77eu nosac posude za ulje, posuda i rucka .plus crevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keder 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bela Crkva Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je ovo ES 175 masina... Nego,je l' i ram od ES-a i ima l' "papirice"? masina je 250, ts, ram neznam od cega, a prednja vila od etz-a barem bi trebalo. papire imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Da ne odgovaram svima posebno,evo odgovora za sve. Sve je otislo i menjac i dzak sa sve novom lamelom i farom (ne secam se kad sam to kupio i zasto ???) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta rucica kvacila za 251??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2.5-3.0evra.sama poluga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 2.5-3.0evra.sama poluga koliko kosta rucica kvacila za 251??? :-\ + nosac rucice kvacila 8 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A gde to moze da se nabavi,prednost bg,mozda bi zemunac i izasao malo iz Zemuna ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moraće Zemunac da ode do Buvljaka XII red... Da promeni malo,da se ne vozika samo oko Bogoslovije,doduše striktno po P.S. P.S. Snimili ga već i popovi,a kako li ne bi obični smrtnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan O, pazi ti Kice!! "Da promeni malo,da se ne vozika samo oko Bogoslovije,doduše striktno po P.S." Pa sto jes' jes' i Kica vozikao samo do Piramida i Kineske cetvrti i nazad, pa onda do Zemuna, pa do Sapca, pa do Svilajnca i ohohoo ode posle do Grcke , al' za 100godina. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba vi da vidite Kinga kako se snalazi po gužvi na Brankovom mostu. Ljudi izbegavaju da prelaze most kada je špic a Kića ovamo onamo, kao da je sam, zabole ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mani ti to.Ne volem ja da se provlačim.Samo ako moram.A juče sam žurio do SAleta - Bivolje na kafu.Pa da se ne oladi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,zemunac primio K znanju ;D ps bogoslovija nam/mu je stadnardna ruta ;D a svi nas prepoznaju po MZ-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Treba vi da vidite Kinga kako se snalazi po gužvi na Brankovom mostu. Ljudi izbegavaju da prelaze most kada je špic a Kića ovamo onamo, kao da je sam, zabole ga... A ja mislio ocas posla se rascisti guzvi,kada se Kica pojavi, kud koji , neki i u Savu, spasavaju zivu glavu! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno.Beže ljudi čim vide MZ.Glavom bez obzira. Razgovarao s taxistom jednim zašto je to tako i čovek reče :Čuli su za jednog MZ-a,opak lik.Još kad mi vide tablicu sve im se složi u glavi.KAžu:Ti si onaj,onaj z... ni MZ iz Svilajnca...Objašnjavao ja,al'ne vredi. Tek poslke se ispostavilo da jeste jedan MZ,jeste iz Svilajnaca,ali sad je POKRŠTENI. Sad je lakše već,manja je zabuna i panika... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...