pilotbp 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vako na prodaju mz-250 87 godiste .sa oklopom od yamahe i puno ulozenog rada na njemu . motor da ga puno ne hvalim dobar prodaja radi kupovine veceg . da cena 450e...........pa drugari javite se ;D eda napisem da je prodata masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan da naravno zaboravio sam i tel - 064 1370578 i da ima i dosta delova koji su ostali od originalne verzije ..... ako nekome treba zadnji tocak , bocne kutije za vazduh i poklopac za akumulator , korman , far, javi te se na pp pa se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvacbr 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Mali Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima... da li neko prodaje mz-a do 300 evra,, dao bih ja i vise al ova kriza ubi , jbg ... ako neko ima neka pise ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade Marković 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem čep za rezervoar od Mz-a sa bravicom i ključem ispravan... Javite se Radetu na telefon 063-8215924. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 14, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nema u nekoj prodavnici auto -delova?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema ''Kupujem čep za rezervoar od Mz-a '' ubačena je u Kupujem - prodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56372.0 prodajem moj MZ, hitno mi je, ne bih da mi opet pobegne dobar motor... ako znate nekog da mu treba MZ bez ulaganja, samo sipaj i vozi, uputite ga kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da ponudim mog 125 ako je neko zainteresovan, dajem je sa novim akomulatorom - sredjenog skroz... masina je fabricka , boja fabricka, ne radi jedino brzinometar i automat za stop prednje kocnice... Lep i dobar motor... Motor registrovan , vlasnik sam. Sto se tice cene javite mi se na pm i ponudite... jos uvek nisam siguran da li cu ga prodati , planiram sto pre jel sam nasao neki novi , al ako ne stignem da ga prodam pre nego sto se taj proda, najverovatnije cu ga vise ceniti (koliko i vredi) ili da ga necu ni prodavati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kome trebaju gume http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56755.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan posto ta bolja 3.50 jel moze na mog televizora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve prodajem u kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Inace jedna nova 3.50 je oko 1000 dinara,ako jos ima da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod nas 1480din nova :-\ a 3.0 je valjda 1150... Ne vredi mi onda,jedna mi samo treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, podigli cene jer se vise na prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu etz 250 koju bih prodao, u ispravnom je stanju sem akomulatora, uz nju bih poklonio i jedan ts 150 cinimi se sa papitrima agregat u neispravnom stanju. etz cenim da vredi 350 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu etz 250 koju bih prodao, u ispravnom je stanju sem akomulatora, uz nju bih poklonio i jedan ts 150 cinimi se sa papitrima agregat u neispravnom stanju. etz cenim da vredi 350 evrica daj sliku, ali mislim da vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan samo da napisem da je za forumase cena 600 eura http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56372.0 stvarno mi je hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog 125 dajem za 500e. Hitno... Mz 125 lux u solidnom stanju ceo motor - masina u fabrickom stanju . Nikada nisam video MZ sa laganijim menjacem. 1989 god , ali prvi put registrovan 1992, nije presao ni 20 000km. Uz njega dajem i nov akomulator. Vlasnik sam i registrovan je do sredine avgusta (za dvoje). duleslash@hotmail.com pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi Prodaje se mz etz 250 prehodni vlasnik bio je Munja.,, mnogi ga znaju, nije registrovan u ekstra stanju napred ima 2 diska svetlo zelena boja metalik. :D cena po dogovoru za ozbilnog kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je uvek po dogovoru tako da bi mogao da staviš početnu cenu a ako postoji mogućnost i fotografiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cena je uvek po dogovoru tako da bi mogao da staviš početnu cenu a ako postoji mogućnost i fotografiju. fotografiju tesko, a cenu mogu da pitam ovog sto prodaje mz-a inace MZ poznaje Munju i ja licno , prodao ga je pre neku godinu i od tad stoji presao nesto malo po lokalu posto se to ovde ne registruje,,, Munja je sa svojim mz-om posecivao mnooogo mnooogo skupova,,, ;D ;D ;D MZ javi seeee... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 26, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se, as to se to tamo ne registruje??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se, as to se to tamo ne registruje??? ??? nemaju pare, a i nemaju ... da idu na putovanje sa mz, mislim dalje od Arilja. :D samo ima jedan koji ide dalje neznam ko je to.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu etz 250 koju bih prodao, u ispravnom je stanju sem akomulatora, uz nju bih poklonio i jedan ts 150 cinimi se sa papitrima agregat u neispravnom stanju. etz cenim da vredi 350 evrica a jel bi se mozda mogao pazariti samo TS 150, ako ima uredne papire i koja bi bila cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Menjam zadnji aluminijumski tocak od MZ-a u super stanju 18cola za zadnji tocak isto za MZ-a samo 16 cola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...