wice 78 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj koz jozefa na buvljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj koz jozefa na buvljaku Nema Jožef, nema Gabor. Ovo se izgleda ne prodaje ni odvojeno ni u kompletu sa zadnjim paknovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kod nas na najlonu bude tezga sa oprugama ima na hiljade vrsti opruga,verovatno to ima i na buvljaku samo moras znati dimenzije tih opruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozes staviti kakvu oprugu hoces, meni se originalna pukla i sazvakala se u zadnjem tocku, pa sam stavio neku, ja mislim, od makaza prednje haube nekog auta. Tako radi vec dve godine bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno si kralj za budzenje ;D ;D Vujo ako ne resis nista za oprugu poslacu ti ja,bas sam danas bio kod jednog lika i ima tih opruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Hitno su mi potrebne opruge zadnje kočnice, one koje se nalaze u zadnjem točku i drže paknove. Vujo, znaš da ima kod mene. Evo ti dobar izgovor da se konačno dokoturaš u ove krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I tako, kada god zaškripi tu je Miki Jawa. Kaže da je sramota prodati tako nešto, to su samo federi a bez njih kočnice ne rade, pa koju to cenu može da ima? U celini gledano jeste se narod iskvario samo je uteha što nisu svi takvi, ima dobrih ljudi i dalje. Kada sredim Crnca neće biti nikakvog izgovora da čuči vezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem ES-a,ako neko sa foruma zeli da ga ima lako ce mo se dogovoriti.Imate oglas na moto-berzi,cena ce biti niza. http://www.moto-berza.com/ponuda.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, ako se vec nisi snasao za opruge, imam ih ija ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem ES-a,ako neko sa foruma zeli da ga ima lako ce mo se dogovoriti.Imate oglas na moto-berzi,cena ce biti niza. http://www.sajt_moto_berze/ponuda.php Duki koja je cena, znam u kakvom je stanju masina pa zato i pitam. Ko bude uzeo tog labuda slatko ce se navoziti, mada ja nesto razmisljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, ako se vec nisi snasao za opruge, imam ih ija ! Pozdrav Hvala ti veliko. Miki je zaboravio da pošalje a ja moram motor i prikolicu da završavam kod Bokilica u Svilajncu pa sam sa vremenom ograničen. Ako pošiljka od Mikija ne stigne u naredna 2-3 dana javiću ti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off: Prikolce je k'o bonbonce...ala je ofarbao, a sto je boja...mmmmm do dzadza!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo, ja sutra dolazim na skup u Indjiju, pa ti mogu poneti opruge ako dolazis, ili ako neko od tvojih dolazi. Javi mi se na 063-77-55-422 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 drumskalisica;jel imas neku sliku od tvog mz-a video sam te sigurno na skupu izvinite za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e jbg prosao sam pored tebe 100 puta...iz kog si dela grada inace nisam te nikad vidjao po ns-u i dalje trazim levu deklu za etz-a 150 ostalo uglavnom imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sta da ti radim sto me nisi vidjao po N.S-u, Stanujem kod betanije. Mozda si me vidjao sa crnim ETZ-om 125 , prodo sam ga prosle nedelje, imam i beli Tomos Targa a35, a i jawu stelu crvene boje sa reg. tablicom ajove ( tabla je tamno plava ) . E pa vozim sve to po malo - kako mi kad dune Levu deklu za etz 150 bi trebalo da imam na poslu, pogledacu , ako ima saznaces odmah i cenu. Ako nema kod mene na poslu - ima jedna u MK mancula u Cacku zasrafljena za sank pa da njih pitas ! [ ta u Cacku je jos i plastificirana u crno ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Crnu 125-icu sam vidjao po bulevaru a za deklu pogledaj pa mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 26, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da vidim za deklu, Sutra idem na " Veseli spust u Kraljevo, a posle malo do rodbine u Cacak, pa se vracam za sedam dana. Videcu kad se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 250 neispravan 250 €, moze zamena za Piaggio free uz moju doplatu. 061/157-8282 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 2, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 125 crven registrovan do avgusta , 550 eu, dao bi i za 500 eu 063/622 802 Svilajnac Ja sam video i vozio motorce, extra stanje presao nekih 5.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo Gosin?? Ako jeste onda vredi ...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo Gosin?? Ako jeste onda vredi ...! Da Gosin je , toplo preporucujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo Gosin?? Ako jeste onda vredi ...! Da Gosin je , toplo preporucujem!!! ...takodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan e jbg prosao sam pored tebe 100 puta...iz kog si dela grada inace nisam te nikad vidjao po ns-u i dalje trazim levu deklu za etz-a 150 ostalo uglavnom imam javio mi drugar, ima dekla kosta oko 3300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...