Floyd**** 15 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sa zadovoljstvom cu zrtvovati trajnu registraciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trajna registracija ce uskoro biti proslost,bar tako kaze novi zakon koji treba da stupi na snagu a mi ce mo svakih 6 meseci morati na tehnicki.Svaka druga kuca ima skuter od 49 ccm,moraju oni to da naplate jer zaboga i oni gaze put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svašta će oni nama još napraviti, taj zakon već oko dve godine čeka na izglasavanje u skupštini i pitanje je momenta kada će biti uveden. Mada i u Hrvatskoj to odavno postoji pa se ljudi i dalje voze, tako ćemo i mi, šta da se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh neki oglas na netu a posto vidim da bi vecina uzela neki jeftiniji MZ,bez papira trebalo bi da pogleda ovaj(cini se ok za te pare). Moze sigurno da se uzme i ispod 200 evra. oglas: MZ - etz 150 Godiste 1991 Kilometraza 0 km Dodatne informacije: u dobrom stanju bez papira Cena 240 eura Kontakt: 063663726 Pozarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vec taj oglas ali papire za mz-a izgleda niko nema... Ja pokusavam da dobijem vlasnika jednog ts-a 150 ,ali je stalno nedostupan Motor sam video i neispravno mu je paljenje,odnosno neko je pokusavao da stavi magnetno pa je nesto zezno,inace je cena 100e,covek na kom je motor je iz nekog sela blizu vrsca,i ko zna dal je i ziv,sobzirom da je zadnji put registrovan 83 god. ,al za te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Magnetno paljenje je dobro resenje za taj motor,ako slucajno nije vlasnik ziv ima neke naslednike na koje prelazi motor pa ga kupujes od njih.Takav slucaj je bio kod TS Chopera pa ga je uspesno resio.Ja sam imao isti takav motor,otisao za 100 eura,neregistrovan,malo prolupao,potpuno rasturen i spakovan u podrum zgrade jer ga je iz garaze isterao veci i jaci ETZ,sada mi ga zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa papirima zaista postoji jer više niko ne rastura motore da bi prodavao delove, jeftini su pa se motori rasturaju iz krajnje nužde jer ponovo nemogu da se kupe. Najvažnije je da motor treba proveriti u saradnji sa policijom pa tek onda tražiti alternative. A oni hoće da pomognu, ni njima ne trebaju problemi sa ukradenim motorima. Što se paljenja tiče to je rešivo kako god hoćeš, Joskino ili platinsko, sve se da srediti za male pare. Impuls je u Vršcu, čuli smo se telefonom, treba da se vidimo jer je Svakakov Delorto karburator kod mene. Trenutno je u nekoj gužvi pa se ni ovde nije skoro uključivao, pusti mu PP pa ako može pomoći će. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se vlasnik javi pa cu uzeti sve podatke iz saobracajne i videti sta mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas nemam srece prodao ga juce :( za 90e uzeo bi ga ja jos pre par dana al je bio stalno nedostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Naletoh juce u Svilajncu na ovu masinu. U pitanju je mesanac Danuvie i MZ ES 150 ccm. Ram sa viljuskama je od Danuvie, rezervoar i zadnje metalne bisage od NSU-a, zadnje krilo, masina i jos po koja sitnica od MZ ES 150... Kaze da ima sve potrebne papire za njega, nije mi rekao cenu ali evo telefon 064/653-22-69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ima lepu liniju,bitno je da je masina od MZ-a,zbog odrzavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lep motor, šteta što nemam pare, to bi trebalo srediti ali onako, pošteno. I da je lepo ofarban u dve boje, bela ili slonova kost za kontrast... Ma čudo jedno kako dobar može da ispadne... 2 Floyd Uobičajeno je da se poslovni ljudi iz sveta ozbiljnog biznisa štite od neženjenih kontakata. U tu svrhu imaju više mobilnih telefona i mail adresa, neke telefone ili daju sekretaricama, ili obezbeđenju ili ih ne uključuju uopšte pa kada ih uključe sačeka ih lista propuštenih poziva po kojoj vide da li među njima ima poznatih ili ne i po tome vrše selekciju da li će se i kome javiti. Ukoliko imamo potrebe da se po svaku cenu izborimo za trenutak nečije pažnje od koga bi napravili 5 minuta vremena za promociju sopstvene ideje onda sistem koji je ustrojen treba ''izbušiti'', naći sebi prostora... Tu ima raznih tehnika koje se stalno usavršavaju u skladu sa ukupnim napredkom tehnike i tehnologije. No za ovaj slučaj je važno sledeće: Na isključen mobilni telefon pošalješ SMS poruku u kojoj se predstavljaš kao kupac, interesent po oglasu i moliš prodavca da te kontaktira kada bude bio u prilici. Kako nisi opterećen izgradnjom dugoročnog poslovnog odnosa jer je o jednokratnoj kupovini reč, čim dobiješ uzvratnu SMS poruku da je vlasnik tog i tog broja ponovo dostupan, tada ga zoveš. To nekada može da bude u neprikladno vreme ali se na pozivu treba izvinuti uz jasno naveden razlog zašto je do njega došlo. Npr. ''Izvinite što se sada javljam, upravo sam video da ste tek sada ponovo u mreži a čekao sam Vaš poziv od xxx sati. U ovo vreme Vas ne bih zvao ali kako moj prijatelj jedino sutra ima vremena da pogleda motor dok je ostalim danima na putu, želeo sam da Vas zamolim da mi date neke odrednice o motoru koji prodajete i predložite termin u kome bi moj prijatelj mogao da motor pogleda i eventualno plati njegovu cenu.'' Ukratko, nema bežanja a nema ni zašto da se ljuti na tebe, nisi nepristojan a uz to i plaćaš, daješ pare za nešto što on prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Naletoh juce u Svilajncu na ovu masinu. U pitanju je mesanac Danuvie i MZ ES 150 ccm. Ram sa viljuskama je od Danuvie, rezervoar i zadnje metalne bisage od NSU-a, zadnje krilo, masina i jos po koja sitnica od MZ ES 150... Kaze da ima sve potrebne papire za njega, nije mi rekao cenu ali evo telefon 064/653-22-69 Motor Ace Divljaka, bas ga je zapostavio od kad se ozenio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Aloha Peaceamker!! Imao sam prilike da vozim gore navedeni MZ/Danuvia/NSU, samo mislim da nije bas sve jasno oko papira, zdog rama!! Inace ono sa strane su popularni "bubrezi" nikako bisage, u jednom je akumulator, a u drugom alat! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovom poslednjem slao i sms i probao da ga zovem vise puta,taj broj na koji sam ga zvao ni ne koristi i stalno mu je kod kuce pa je valjda i zaboravio na njega dao sam oglas u gradjanski oglasnik da kupujem mz pa ako se neko javi...ja vise nikog ne zovem dok ne skupim para da kupim motor u normalnom stanju jedino ako naleti tako nesto bas povoljno kao sto je ovaj bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo oglasa http://moto-berza.com/ponuda.php?uslov=WHERE%20model='86'%20ORDER%20BY%20time%20DESC&trazi=1&start=0&u=1&&ur=1&model=86 mozda bi ti mozda onaj iz rume najvise odgovarao, zbog prevoza (naravno ako su ifnormacije o stanju tacne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I da mozda je malo off (upozorite me ako jeste ) , ali kupujem anlaser koji moze da se namesti na MZjca (mislim ne samo da se namesti da stoji nego da i radi ) 064/265-2121 Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nije OFF, sve naše potrebe su ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naletoh juce u Svilajncu na ovu masinu. U pitanju je mesanac Danuvie i MZ ES 150 ccm. Ram sa viljuskama je od Danuvie, rezervoar i zadnje metalne bisage od NSU-a, zadnje krilo, masina i jos po koja sitnica od MZ ES 150... Kaze da ima sve potrebne papire za njega, nije mi rekao cenu ali evo telefon 064/653-22-69 200e :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ih sto bi ovi"bubci" dobro dosli mom ES-u,radovi su pri kraju,danas sam se vozio pa sam kljuc i srafciger za stelovanje nosio u dzepu.Ima li ko,ili zna gde bi moglo da se nadje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel bi burence negde moglo da ti se uklopi jel imas neku sliku motora il cekamo da sve bude gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ih sto bi ovi"bubci" dobro dosli mom ES-u,radovi su pri kraju,danas sam se vozio pa sam kljuc i srafciger za stelovanje nosio u dzepu.Ima li ko,ili zna gde bi moglo da se nadje ? Mislim da znam ko ih ima samo da proverim dal su citavi posto levi uglavnom izgore od aku kiseline. Javicu ti za dan - dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Povarit ce mo,treba mi i jedno sediste tipa NSU,stariji ES,BMW,DKV i sl.Za suvozacicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kontakt brava za TS-a!!Ukoliko neko ima neka javi na PP!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...