Vuja 35 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto iz gradjanskog oglasnika po obicaju nista za mene :-[ M ETZ 250ccm, tri komada, sve za 400EUR. Tel. 063/803-0412 Da li je neko zvao za ovo ili da se latim telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa sta mislis za koga je to tu stavljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ima tri komada,a mozda i cetiri. papiri? jednu saobracajnu mu ukrali, jednu ima,ali bi morao da je potrazi. dalje neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo zvao i ja bas me je zanimalo sta je to kaze covek ima 2 etz-a 250 i jednog es-a 175 za es-a i jednog etz-a ima papire a za jednog mu ukrali sa autom pitao sam ga jesu ispravni kaze da su svi bili al da je skidao dekla,tockove i amorte da ih polira navodno a svi ti delovi su mu valjda na okupu inace je iz Kule i kaze da ni deo ne bi prodao posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj MZ ETZ 250. 1 ccm - 1 euro dzabeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj MZ ETZ 250. 1 ccm - 1 euro dzabeee Sto bre to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi dragi moj Picasso, 1. APRILILILILLLLLLLLLL !!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj molim te pa ti si moj bike Idol... Naseo sam-nema sta!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Naseo sam-nema sta!! :) I ja sam se zabrinuo, sve mislim šta bi sa čovekom, ko zna koji problem ima ??? evo zvao i ja bas me je zanimalo sta je to kaze covek ima 2 etz-a 250 i jednog es-a 175 za es-a i jednog etz-a ima papire a za jednog mu ukrali sa autom pitao sam ga jesu ispravni kaze da su svi bili al da je skidao dekla,tockove i amorte da ih polira navodno a svi ti delovi su mu valjda na okupu inace je iz Kule i kaze da ni deo ne bi prodao posebno Da li je neko raspoložen za ''udruženu kupovinu''? Zajedno je lakše. A može i nas više da se podeli, nemoraju dvojca, nekom MZ za delove, meni treba za sređivanje a ES 175 svakako treba srediti, šteta da se rastura... pa ko šta voli. Postoji i problem prevoza, kada nešto kupiš vlasnik očekuje da ćeš to da teraš samo kako kada motori nisu u voznom stanju? Bar kombi da imamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve je to OK al Kula daleeekooo, od mene brat-bratu nekih 700km,tamo i nazad, skuplje gorivo nego motori???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan samo bi neko prvo to trebao sve da vidi ima mnogih koji kazu sve odlicno pa dpdjes a ono groblje ja bi mozda uzeo jednu celu masinu al opet pitanje kako se dogovoriti sve to zajedno je stvarno jeftino sigurno bi covek jos i spustio cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prevoz nas zajebava, kada bi to i mogli i da se cenkamo, podelili bi se sigurno da svima odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 2, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih bio zainteresovan za tog ES-a, ali kao sto rece MZ "daleko bre!", a i sa druge strane moze biti i "macka u dzaku"!.Mnogo mi to sumnjiva ponuda, mada...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas zato treba prvo neko da ode i vidi sve to poslao mi je Zo Lee pm on je iz Kule i pitao me je ime coveka da vidi dal ga zna i pogleda te emzejce ime ne znam al moze ga jos neko nazvati i pitati malo detaljnije i usput saznati ime il cu ga ja zvati opet onda najbolje sacekati da vidimo kakvi su motori pa onda videti ko sta hoce a prevoz pa valjda cete nesto smisliti mogao bi ja da sredim neki popust preko City expresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Floyde čovek br.1 za ovu akciju. Eto Picasoo bi uzeo ES-a, ja bih ETZ-a sa papirima a onaj preostali ide za delove pa bi koristio svima nama, tek on ima primenu. Mada bi uz ovog sa papirima dobro došao i taj bez papira, za sređivanje, jedino neznam hoću li imati para za dva komada. Što se poziva tiče mislim da nema potrebe da se nešto krijemo, on prodaje tri motora i sasvim je sigurno da ih neće kupiti jedan čovek kada već neće da ih da pojedinačno a to što se mi ovde organizujemo naša je stvar i dobro je za njega. Prodavcu treba otvoreno reći da ćemo motore kupiti ''uz korekciju cene'' ;D i to ukoliko rešimo problem prevoza. Što se cene tiče za sve tako đuture imam neku viziju da ne bih trebalo davati preko 300 evra za sva 3 motora. ;D Ako imaš prijatelja da to pogleda još bolje, ipak neko treba da baci oko mada nema ni šta da se vidi, za te pare sigurno valja, samo nov blok košta 110-120 evra ... Taj prevoz preko City expresa trebao bi da bude do najbliže tačke, do nekog od nas ko ima uslove da motore smesti u zatvoreno. Dalje je lako, mogu tu da stoje sve dok se ne nađe neki naš prevoz što bi opet zbog reda prema domaćinu trebalo da bude što brže. To su neka moja razmišljanja. Ako ti je problem da zoveš reci, zvaću ja, ionako poslednjih dana samo vrtljam telefone za nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cele mi radi u city-u pa mogu pitati kolko bi po motoru uzeli bilo bi to dosta jeftinije kod njih ide po kilazi a ne po udaljenosti ja bi uzeo masinu al moram znati cenu ranije bar nedelju dana zato sto nemam bas para sad al skupice se mada ako nekom bas treba ceo taj treci nije problem meni to nije hitno al voleo bi masinu od 250-ke bolje da neko od vas zove neznam kakav sam bas za cenjkanje coveka obavezno treba pitati za ime i adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Vuja Ja bih uzeo jednog 250,bitno mi je stanje prednje viljuske sa diskom,tockom i kocnicom.Znaci sve sto mi treba da umesto dobosa koji je kod mene nabacim disk.Ovo ostalo nije toliko bitno,mozemo da cerupamo za delove,kome sta treba.Jos jedna stvar treba biti brz.Jednom vidim oglas 2 ETZ 250 za 300 eura i to u Despotovcu,meni pred nosem.Nisam pozvao odmah nego za par dana i naravno prodalo se.To je bilo pre osnivanja ovog foruma tako da me ne napusavate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 Vuja Ja bih uzeo jednog 250,bitno mi je stanje prednje viljuske sa diskom,tockom i kocnicom.Znaci sve sto mi treba da umesto dobosa koji je kod mene nabacim disk.Ovo ostalo nije toliko bitno,mozemo da cerupamo za delove,kome sta treba.Jos jedna stvar treba biti brz.Jednom vidim oglas 2 ETZ 250 za 300 eura i to u Despotovcu,meni pred nosem.Nisam pozvao odmah nego za par dana i naravno prodalo se.To je bilo pre osnivanja ovog foruma tako da me ne napusavate. Jel ti hoces samo ram ili celog ajde svi napisite sta hocete pa da vidimo da podelimo to znaci ja se javljam za masinu od ovog etz-a bez papira a ako ne onda samo komplet struja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od ES-a...jbga finansijske turbulencije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 3, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam ga zvao, uplašio sam se da motori ne odu dok se mi dogovaramo. Nisam insistirao ali tip bi spustio cenu sa tih 400, neznam baš da li na 300 ili 350 ali bi spustio, gleda da se ratosilja svega odjednom. Kaže da sem tih motora ima i delova za ETZ-a koje isto daje. Motori su rastureni jer je počeo da sređuje nešto, nisam ga razumeo ni šta ni sa kojim ciljem pa nije završio tako da je sve rasuto i na gomili. Ja bih samo voleo da na kraju napakujem ETZ sa papirima i da na njega stavim prikolicu, da ne diram ovaj motor... ??? Pošto je sve rastureno City Express neće proći, nije moguće upakovati sve to, treba nam pick-up ili prikolica Treba mi ovo da uzmemo a razdelićemo se lako, ima tri motora i još delova preko toga, ništa neće da se baci... Ali prevoz pravi probleme, ja nemam ni pick-up, ni prikolicu ni kuku a ni ideju kako da rešim taj problem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kuku ali nemam trecu tablicu,pa i ako bi nasli prikolicu mogli bi da odradimo to ako nas milicija ne bi dirala.A cisto sumnjam da ne bi ,pa bi placali kazne putem i opet nema racunice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kuku ali nemam trecu tablicu,pa i ako bi nasli prikolicu mogli bi da odradimo to ako nas milicija ne bi dirala.A cisto sumnjam da ne bi ,pa bi placali kazne putem i opet nema racunice. tablicu stavis home made na auto nazad a sa auta na prikolicu provereno radi he he ako treba ja mogu da skoknem do kule i sve to vidim i poslikam a sta cemo sa ES-om izjasnite se tacno ko sta hoce i da preracunamo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ES,sada sam zvao,vec TS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa Dukijem telefonom i dosta sam razmišljao. Ima dosta problema pa sve ovo na kraju ne deluje privlačno: 1. Po mom dubokom ubeđenju na svakom našem motoru treba da je napred disk, razloga bezbroj ali tako je. U gomili materijala postoji samo jedna viljuška za disk, sve ostalo je doboš. 2. Iako je doboš kod TS-a standard, mislim da bi ga trebalo preraditi na disk, dobar je motor i nije džabe MZ prešao na disk koji je zaista dobar, na tehničkom su mi rekli da je malo motornih vozila (ne samo motorcikala) koji tako koče, disk je stvaro super. 3. Dukiju treba disk, onda ostaje MZ sa papirima bez diska kao i TS Ne ide tako, ili svima po volji ili ništa od posla! Uz to, ostaju svi problemi: razdaljina, nemamo prikolicu i izlagali bi Dukija riziku što nam ne treba. Žao mi je ali čim nije svima po volji to nam ne treba. Dobra je stvar što bar znamo šta nam treba: Floyd hoće mašinu i da ne obrazlažem zašto prihvatam to zdravo za gotovo. Duki hoće celu ili štap viljuške za disk, meni treba ETZ 250... Hvala Bogu, ništa od toga nije hitno, treba pratiti i dalje i pojaviće se. Kao što kaže narodna: ''Strpljen - spašen''. Žao mi je što je tako, i ja sam se ponadao ali stvarno nije uredu da neko bude zadovoljan a neko ne, jesmo li prijatelji ili nismo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan U principu mene zanima ram od ETZ-a 250, moze bez papira. Treba mi da ga secem i kasapim za neku preradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...