Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ORIGINAL ISPRAVAN regler 12v MZov. Cena 1000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ORIGINAL ISPRAVAN regler 12v MZov. Cena 1000din. da li moze za 600 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ORIGINAL ISPRAVAN regler 12v MZov. Cena 1000din. da li moze za 600 din NE MOZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ORIGINAL ISPRAVAN regler 12v MZov. Cena 1000din. da li moze za 600 din Cenkanje ide na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih ponudio vise od trazene cene , ali .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan cena je takva kakva je, meni ne treba, bio mi regler na motoru do pre pola godine, vozio sam. Radi! Ispravan potpuno. Stavio sam elektronski od kola zbog mesta ispod sedišta, sad je sve kod akumulatora. Od tad mi regler stoji na tavanu bez funkcije. Pa ga prodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju korman, nov u luisu kosta 55e. Isti takav imam ja, samo sto bi trebao da se ocisti od boje. Kome treba neka ponudi cenu pa ce da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi prijatelji,potrebna mi je vasa pomoc.Ima li iko da je rasturao pa mu je ostalo koji visak od zbica,ali nije ni zbica u pitanju nego saraf koji se navrece ali i to da bude bakarna.Obavezno mi je ta potrebna ako iko ima.Treba mi 2 komada.Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi prijatelji,potrebna mi je vasa pomoc.Ima li iko da je rasturao pa mu je ostalo koji visak od zbica,ali nije ni zbica u pitanju nego saraf koji se navrece ali i to da bude bakarna.Obavezno mi je ta potrebna ako iko ima.Treba mi 2 komada.Unapred hvala. Naravno , i nove i koristene , da biras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 16, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi prijatelji,potrebna mi je vasa pomoc.Ima li iko da je rasturao pa mu je ostalo koji visak od zbica,ali nije ni zbica u pitanju nego saraf koji se navrece ali i to da bude bakarna.Obavezno mi je ta potrebna ako iko ima.Treba mi 2 komada.Unapred hvala. Taj šraf obično nije od bakra već je samo pobakren, pa onda niklovana ( takav je postupak ), samo se tebi nikl oljuštio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo,stampar je u pravu i nije od bakra nego od mesinga !!! Tek sade skontao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem : BAKELIT (zastitnik zadnjeg lancanika) za ES/TS 125/150 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 19, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan prodajem delove menjaca etz 250/251.. ako nekom nesto treba pitajte.. Delove struje na MZ-u.. stator, regler, prekidace, diodna ploca... gomilu platina(5-6kom) nekoliko kondenzatora.. Mozda i Karburator od etz 250 u dobrom stanju!(ako se pogodimo sa cenom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem : BAKELIT (zastitnik zadnjeg lancanika) za ES/TS 125/150 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se jos uvek oko mz-a vrtim pa mi je sad potrebna kocnica tocka dobosa.Neznam dali se razlikuju modeli ali evo prilozio sam sliku glavcine za koje mi treba.Da napomenem da je na slici od prednjeg tocka ali ja bi tu od zadnjega stavio ako je moguce pod uslovom da su mere iste,pa je ovo ujedno i pitanje.Potreban mi je kompletan u smislu stavi i vozi.Pakne nemoraju biti vrhunske ali barem u nekakvom prihvatljivom stanju. Sem toga treba mi deo koji nosi lancanik sa ili bez lancanika na glavcinu sa slike: Izvinjavam se na kvalitet slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je tesko sa slika proceniti , da li je to glavcina od modela 125/150 ili 175 ? Na izgled su iste , razlikuje se precnik u delu dobosa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je tesko sa slika proceniti , da li je to glavcina od modela 125/150 ili 175 ? Na izgled su iste , razlikuje se precnik u delu dobosa ! Precki dobosa je 160 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako je veci precnik onda ti odgovara od etz a ako je manji od 150 ili 125 mislim da nije bilo nekih velikih razlika a nosac lancanika ti jt od 150ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovako nesto?Imam i druge pakne i polugicu,samo moram je potraziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 8 platina za MZ-A i 2 kondezatora. 500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem oklop i korman,moze za MZ,oklop je citav,korman je blago pokrivljen na strani gde stoji rucka gasa,moze da se ispravi.Cena oklopa je 2200, a korman je1500 dinara(bez rucki,one su od CZ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu ti reci preko slike nista probaj izmeri pa vidi dali ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovako nesto?Imam i druge pakne i polugicu,samo moram je potraziti. Da,to mi treba jedino da se uklopi u meru od 160mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Precnik je 157 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Taman da ih ekscentar razmakne i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...