Mladja_Batajnica 0 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem nov auspuh za mz 125/150, vracam originalni, proban ali ne svidja mi se zvuk. 20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je MZ 150, verovali ili ne , a posto me je prosla volja jer sam se ovih mesec dana domacinski izvozio, i na umu imam nesto sasvim drugo resio sam da ga prodam . 600 evrica i to je to. Registrovan jos skoro godinu dana, ispravan i sta reci pogledajte sami. Pa masina je od MZ-a, a sve ostalo od nekog drugog motora. Jesi li radio atest na masinskom fakultetu ? S'obzirom da se sad masina smatra rezervnim delom, kako se sad tvoj motor vodi u saobracajnoj ? Vodi se kao MZ etz 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je MZ 150, verovali ili ne , a posto me je prosla volja jer sam se ovih mesec dana domacinski izvozio, i na umu imam nesto sasvim drugo resio sam da ga prodam . 600 evrica i to je to. Registrovan jos skoro godinu dana, ispravan i sta reci pogledajte sami. Pa masina je od MZ-a, a sve ostalo od nekog drugog motora. Jesi li radio atest na masinskom fakultetu ? S'obzirom da se sad masina smatra rezervnim delom, kako se sad tvoj motor vodi u saobracajnoj ? Vodi se kao MZ etz 150 ma on moze da se vodi kako god.Na slici je motocikl sa mz masinom pa ga ti krsti kako ti je volja ali sigurno nije mz.Inace je lep i neko se oko njega potrudio i zelim ti da ga brzo udomis ali mz nije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko za prodati polovan prednji far za eMZu?? I koliko love? Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kompletan sa rozetnom oko fara malo je se oljustio hrom u faru ali ceo je sa nosacom za sijalicu ako ti odgovara 20 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kompletan sa rozetnom oko fara malo je se oljustio hrom u faru ali ceo je sa nosacom za sijalicu ako ti odgovara 20 eur Nasao sam...hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam da menjam zadnji lancanik za 150 ili 125 sa bakelitom menjam za iste delove za 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da proda polovnu kurblu od mz-a 125-150 etz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da proda polovnu kurblu od mz-a 125-150 etz? Gadis se od nove !? (1160 din.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da proda polovnu kurblu od mz-a 125-150 etz? Gadis se od nove !? (1160 din.) Kriza je,vise mi odgovara polovna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 22, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da proda polovnu kurblu od mz-a 125-150 etz? Gadis se od nove !? (1160 din.) Kriza je,vise mi odgovara polovna. Onda : polovna od modela TS (koja se ne preklapa na osloncu) !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da proda polovnu kurblu od mz-a 125-150 etz? Gadis se od nove !? (1160 din.) Kriza je,vise mi odgovara polovna. Onda : polovna od modela TS (koja se ne preklapa na osloncu) !? Vise mi se svidja od etz, imam od ts al ne svidja mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 24, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vise mi se svidja od etz, imam od ts al ne svidja mi se. Pa onda kupi kurblu, bar ona nije skupa , za te pare možeš da uzmeš boks najjeftinijih cigareta . ( da odeš nekom majstoru da ti napravi kurblu uzeo bi ti bar tri puta više ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan valjda se i od TS preklapa ,samo ES ima fiksnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane,ako je kriza stavljaj tu od TS-a , ko te pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Eeee , i ja bih voleo MZ 1000 , ali ako moze po ceni naj boljeg ETZ 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kurbla baš sa TS-a, znači polovna ali originalna, onda je bar 100 puta bolja nego nova ETZ kurbla koja jeste nova, nije originalna, sija, šljašti ali je od nekog materijala rađena... Ma da ne psujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, drustvo, jel` trebaju nekome na poklon (uslov je da trebaju njemu, a ne da ih preproda) gumena creva za lanac za ETZ 250? Negde sam imao i originalni cep rezervoara (bez kljuca), i dihtung cilindra (kartonski), ali Bog zna gde su. Ako ih nadjem, javljam. Dotle, ako nekome trebaju creva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja se javljam za gume lanca (vozim 251 i mislim da su iste) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka se javi neko ko je bolje informisan od mene, jel pasuju sa 250 na 251, pa ako pasuju, da posaljem kolegi Miloshendi? Zaboravio sam da pomenem da su glanc-nove (prodavao nekad daaavno delove za ETZ-a 250) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 3, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pasuju i na jedan i na drugi model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Znaci creva idu Milosendi. Milosenda, javi kako ovo da ti dostavim na PP. Moraces samo da platis postarinu ili jos bolje, ako imas nekog u BGD-u da ti ih prosledim po njemu. Ako iskopam jos nesto od delova za ETZ-a, javljam! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog radi ozivljavanja jednog etz150 potrebni sledeci delovi: -karb -prednja kocnica, sve komplet -drzac za noge vozaca -rucica gasa, kompletna -rucica sauha,kompletna -stop svetlo A dolazi u obzir i ceo motor pogodan za delove.(sa gore navedenim u ispravnom stanju) Ako neko ima, ponude na pp ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 251 LUX '90.,motor je stvarno u extra stanju,ulozeno je dosta novaca u njega,prodajem ga iz finansijskih razloga.Pisao sam o njemu u temi.Cena je 450 evra,fixna,za motor u takvom stanju je bedna cena,al ajde,ispod ga ne dam.Motor je na mom imenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam o njemu u temi. Ko je zainteresovan ne treba da juri informacije. Ostavi link ka temi, to je "lična karta" tog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...