Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova

Da li neko ima na prodaju nosac kofera, ali onaj standardni za MZ ETZ 250? To je onaj sto ima i nosace za bocne kofere i za top case...

Imam taj nosac... tel 064/3014825.:takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Trebalo bi da imam, pogledacu sutra u podrumu pa cu javiti .

• Svrati ponekad, 147 postova

Prodao bi prekidac za svetla, migavce, itd. Onaj klasican MZov ali ne znam koliko to vredi i treba li nekome?

sigurno da treba ,napisi sve sta bi zeleo da prodas i daj neke cene ili kontakt telefon

• Drug član, 1713 postova

Prodao bi prekidac za svetla, migavce, itd. Onaj klasican MZov ali ne znam koliko to vredi i treba li nekome?

sigurno da treba ,napisi sve sta bi zeleo da prodas i daj neke cene ili kontakt telefon

Mislio sam na ovo, stanje kao na slikama. Ispravnost trenutno ne mogu da proverim jer me kineski unimer iznervirao pre neki dan pa sam ga zatego cekicem od 2 kg i displej je zavrsio kod komsije u dvoristu, ali cu proveriti ako nekoga zanima. Sto se tice cene, zamolio bi nekoga ko ima predstavu da mi posalje na PP koliko to realno vredi jer stvarno nemam pojma...

post-2147-0-95840400-1341150013_thumb.jpg

post-2147-0-18527000-1341150036_thumb.jpg

post-2147-0-49011900-1341150053_thumb.jpg

post-2147-0-28829500-1341150067_thumb.jpg

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Imam priliku da uzmem ceo ETZ 250 pali vozi za 250 eur istekla registracija i treba da se izvade duplikati papira kontaktiran vlasnik. Vlasnik je u beogradu meni netreba jos jedan motor ali ako nekome treba nesto od delova mogo bi ga uzeti pa da vidimo kome sta treba da skupimo pare i da damo coveku on zadovoljan mi zadovoljni

Masina uradjena nove karike novi lezajevi radilice i iglicast u gornjoj pesnici novi semerinzi nove lamele set novi zupcanici druge i trece brzine poneka sajla itd Prednja guma nova zadnja dobra lanac lancanici dobri

Ako ste zainteresovani da vidimo sta kome treba pa da vidimo koliko je to para pa da odem do coveka sa konkretnim predlogom0takoje.gif

Evo ja bi se upisao za sediste i dao bi za njega 20 eur ( sediste nije iscepano cak je originalna navlaka)

Ajde da vidimo sta kome treba pa da vidimo dali se uklapamo u njegovu cenu

Svako nek kaze koliko moze da da za ono sta mu treba pa da vidimo dali da li nam se isplati0takoje.gif

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Brzo treba reagovati da se ne pojavi neki drugi kupac sa parama u džepu.

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600v

Meni treba prednja felna ako je prava, moze sa diskom a moze i bez. Uzeo bi i stitnike lanca i nogare ako ima. Procenite koliko to kosta pa recite. Bolje se razumete.

Ja sam predlozio da svako kaze svoju cenu pa da vidimo dali imamo svi zajedno para da isplatimo motor jer mislim da rasparimo coveku u voznom stanju motor i da mu ostavimo gomilu krsa mislim da nije u redu

Svako neka kaze koliko bi dao za svoje delove pa da vidimo gde smo0takoje.gif

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imam priliku da uzmem ceo ETZ 250 pali vozi za 250 eur istekla registracija i treba da se izvade duplikati papira kontaktiran vlasnik. Vlasnik je u beogradu meni netreba jos jedan motor ali ako nekome treba nesto od delova mogo bi ga uzeti pa da vidimo kome sta treba da skupimo pare i da damo coveku on zadovoljan mi zadovoljni

Masina uradjena nove karike novi lezajevi radilice i iglicast u gornjoj pesnici novi semerinzi nove lamele set novi zupcanici druge i trece brzine poneka sajla itd Prednja guma nova zadnja dobra lanac lancanici dobri

Ako ste zainteresovani da vidimo sta kome treba pa da vidimo koliko je to para pa da odem do coveka sa konkretnim predlogom0takoje.gif

Mislim da je steta rasturati motor u voznom stanju zbog delova ! Aj da je nesto havarisano, il u defektu, al ovo mislim da bi trebalo da uzme neko ko ce da se vozi !

Pa i meni se tako vrtelo poglavi da je greota rasturati nesto sto je kompletno A samo koliko sam puta bio u prilici na nekim otpadima da vidim sta se sve rastura srce da te zaboli j..iga mozda mu je takva sudbina

Ja cu sutra motor uzeti da bude kod mene i ima jos fore par dana da se odluci o njegovoj sudbini a onda sta mu bog da kupus ili corbast pasulj

Samo nebi voleo da ja moram da doplatim razliku kad se neproda pola motora0stabre.gif

• Svrati ponekad, 147 postova

Mislim da je steta rasturati motor u voznom stanju zbog delova ! Aj da je nesto havarisano, il u defektu, al ovo mislim da bi trebalo da uzme neko ko ce da se vozi !

meni treba ram za 251 ali ok moze i od 250 i onda mi treba i zadnji tocak od 18 coli a imao bih na prodaju od 16 coli ili da zamenim ,sto znaci da se racuna na mene za ram ,zadnji tocak rezervoar i kasete ,a prodajem iste od 251

• U prolazu, 99 postova

Imam par amortizera od mz-a.Prebacio sam ih na jaci tj za 2 osobe ali idalje mogu da ih pritiskam na prazno,znaci dotrajale su.Ima li ko da mi da savet kako reparirat ih ili da kupim druge???Pitanje ili pomoc sam ovde objavio jer nisam nasao "opsta pitanja" temu,pa se izvinjavam unapred.

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Meni treba kompletna struja za250 ako je još aktuelno.Jednom mom prjatelju treba zučanik za 3 brzinu na selektoru 22 zuba ts 250 ako neko ima.

Sta to znaci kompletna sa alternatorom diodnom plocom reglerom ili samo instalacija

zupcanik imas da kupis nov jeste da nije neki super kvalitet ali i stari su svi malo naceti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja