Mina 545 Napisano Jul 31, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sad smeshno sve ovo, ali sinotj mi u jednom trenutku uopshte nije bilo smeshno ;D Pa ko shto naslov kaze, napravih ja makazice sinotj ;D Vozim se 29 novembra ka Trgu , idem mojom trakom, u zutoj traci 20-ak metara ispred parkiran ogromni kombi. Brzina mi je otprilike oko 60km/h. Taman kad sam se priblizila kombiju ispred njega izletju 2 peshaka i pretrchavaju ulicu !!! Kochim, ali vidim da od toga nema vajde preblizu sam im, i uletjem izmedju njih 2 , jednog udaram tegitjem u ruku, drugog sam promashila ... zaustavljam se posel par metara... Besna kao furija okretjem se , spremna da im sve po spisku sada... Kad ono :o :o :o :o Panduri ! Dva pandura su pretrchavala ulicu i ja sam napravila makazice izmedju 2 pandura :o i pritom udarila jednog :o Oblio me hladan znoj... Pritrchava mi jedan [onaj kojga nisam udarila] i psuje, dere se, spominje hapshenje, urla da sidjem s motora... Ja se iskuliram nekako, ponavljala sam sebi u glavi "nisi nishta kriva, nisi nishta kriva..." ... stavim motor na tjopavu, skinem kacigu ... I pandur kad je video da sam zensko...utjuta se...Zbunio se skroz . Gleda mene, pa gleda kolegu koji sad vetj prilazi... Iskoristim ja tu situaciju i pridjem mu, kazem da mi je zao shto sam udarila kolegu, ali da su oni krivi, jer su pretrchavali ulicu van peshachkog i da se nisu ni potrudili da pogledaju da li neko ide itd... I da smo imali mnogo srece shto ja nisam pala, jer bi tada oni bili u velikom problemu... Pandur me gleda mrko, onaj kog sam udarila je normalniji i zna da su oni krivi... Prishao mi , izvinio se, pitao da li sam ja ok ... I to vam je to, ja se popeh na bajk i produzih dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onomad si jednom prešla preko noge, ovoga si udarila po ruci... ti baš ne voliš policajce? Samo čekam jednog dana naslov u novinama... "motorista uleteo u policijsku stanicu i pogazio celu smenu" :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je moj Transalp siv, a i rasklopljen, pa ne mogu da me pomesaju sa tobom onako pod punom opremom... ;D ;D ;D Salu na stranu, neprijatna situacija skroz... Sledeci put uzmi veci tegic ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan auuuu Mina Mina pa ti nevolis policajce nikako (za ovog sto si mu presla preko noge neznam) ali sta sada nisi ti kriva!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Onomad si jednom prešla preko noge, ovoga si udarila po ruci... ti baš ne voliš policajce? Samo čekam jednog dana naslov u novinama... "motorista uleteo u policijsku stanicu i pogazio celu smenu" :) To je malo falilo da se desi kad je jurila da registruje motor ... a mogao je i jedan ''neduzan'' civil da strada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Donosim ti jedan teg(ic) iz teretane,direkto sa bench shipke.Jes' da i ja imam neke veze sa policijom,al' ne sa ovima,tako da si vala zasluzila ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Naslov i početak priče su obećavali....kad ono ....ništa,baš ništa. ;D PA ZAR BAŠ NIŠTA NISI USPJELA DA IM POLOMIŠ? Moramo te baciti na kratak kurs na temu : IDEALNA PRILIKA DA SE SVETIMO PANDURIMA A DA NAS NE MOGU OKRIVITI ( sa osvrtom na slabe tačke koje bi trebalo "gađati" da ih nagrdimo.. .,zglobovi,prepone,"palice",pozadine,uši,surle.... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 31, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan PA ZAR BAŠ NIŠTA NISI USPJELA DA IM POLOMIŠ? Ma bilo mi zao da unishtim motor ;D Ali fino mu je otekla ruka, imatje lepu crnu modricu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako, ako... Tako treba... Valjda će slijedeći put gledati kad bude prelazio ulicu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 31, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan A jel' pandur napisao sebi kaznu za prelazak ulice van pesackog prelaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 31, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan C.c.c.c.c.c.c.c ...... Sad si počela i policiju da gaziš..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8637 Napisano Jul 31, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan e, Mina, Mina... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stvar nije za zezanje, imala si MNOGO srece. Nije sitnica da nekoga udari 250 kg gvozdja sa 60 km/h. Da ne pricam da je mogao da bude i neko drugi mesto pandura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem ! Al' si luda !!! Jeste on kriv, ali mora da se pazi ! ali ipak ! ahahahahahahahahhahahahahahahahahahah !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stvar nije za zezanje, imala si MNOGO srece. Nije sitnica da nekoga udari 250 kg gvozdja sa 60 km/h. Da ne pricam da je mogao da bude i neko drugi mesto pandura... Da, mogla je da osteti motor! ;D Da pojasnim, moglo je da bude tu neko dete, koje je manje uocljivo od pandura. Nositi tako nesto na savesti nije lako, a nije ni za zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 31, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar nije za zezanje, imala si MNOGO srece. Nije sitnica da nekoga udari 250 kg gvozdja sa 60 km/h. Da ne pricam da je mogao da bude i neko drugi mesto pandura... Da, mogla je da osteti motor! ;D Da pojasnim, moglo je da bude tu neko dete, koje je manje uocljivo od pandura. Nositi tako nesto na savesti nije lako, a nije ni za zezanje. Znam ja na shta si ti mislio Lalajko... Da ukochim nisam mogla , da ih zaobidjem [prelaskom u drugu traku] nisam mogla, izleteli su tik ispred mene, na 2 metra... Protji izmedju njih 2 mi je bilo jedino logichno reshenje, i da najmanje nastradamo svi. A da je ne dao bog bilo dete, pa bacila bih se s motora i gurnula bajk negde u stranu... Bolje ja da se izlomim nego dete da strada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si uradila sve što si mogla, uspela si da ih izbegneš (manje - više), ali je isključivo njihova krivica što su prelazili van pešačkog prelaza. Slažem se sa Lalajkom da je sjajna stvar što se umesto dve odrasle osobe nije našlo dete koje bi pretrčavalo ulicu. To su neizbežne situacije u saobraćaju, možemo samo da se nadamo da ćemo svi regovati dobro kao Mina i da će se te situacije završavati bez ozbiljnijih povreda i pešaka i motocikliste. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne brini , deca znaju da se ne prelazi ulica van pesackog prelaza i dobro svi znaju da se ne prelazi ulica kada ti je tu kombi (kamion , autobus) i ne vidis nista sta se desava na ulici Mina svaka cast na manevru ... Vazno je da si ti i motor ok ... A ove ko j... sto nisu ucili skolu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mene je inace strah da vozim po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad zabodeš pešaka ti si kriv pa sve da je on sa padobranom izleteo pred tebe. znači dobro si prošla, da si ga oborila bilo bi tu mnogo više zajebancije. oni su naravno krivi za prelazak van pešačkog, i što su indijanci pa ne gledaju kad prelaze. sad će verovatno više paziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kud ode ova tema,još par postova pa ćeš biti kriva što si uopšte jutros palila motor. A mene i dalje golica ideja kako od "trčećeg policajca" napraviti "ležećeg" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bar lako, probas pa javis ovde za koju godinu kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tegicem na pandura.. Pa ne mozes bas ti da stanes kad se kome svidi. Bilo bi zeznuto da si ga pokupila,mislim zbog tebe i motora. Valjalo bi sledeci put da pokusa negde na defileu sa pretrcavanjem...,rolovana teletina. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam li se kako bih ja prosao izmedju ta 2 pandura da sam isao svojim motorom??? P.S. ko je video moju governalu zna o cemu pricam Salu na stranu, dobro je da je proslo bez vecih posledica!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 31, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mina LEGENDO!!! S punim pravom možeš i na Transalpa da metneš ''onu'' nalepnicu (KAMIKAZA!!!). Znao sam da u tebi čuči loodak...Samo sam se pitao: DOKLE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...