Mostarac 5075 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, jedva cekam da dodjete, kod mene tusiranje,, ako treba i besplatan smjestaj, mozemo otici na jezero(mozete kampovati), mozemo otici do Mostara(35km) i ako vam se svidi, ostanete. Dobro bi bilo da planirate da dodjete sredinom avgusta, kada se odrzava NEVESINJSKA OLIMPIJADA. Sadrzaj : vuca konopa, skakanje na mijeh(smijesno), konjske trke, penjanje na masan stub, razna prevlacenja, bacanje kamena sa ramena itd. Ekipe iz BIH i Srbije. Ali nije bitno kada cete doci. Evo jos koja slika, ovo je visoravan Morine, izmedju Kalinovika i Nevesinja. Uploaded with ImageShack.us Ovi stecci se zovu Svatovsko groblje. Kao, nekada davno na tom mjestu su se smrzli svatovi u maju, uhvatila ih mecava. Uploaded with ImageShack.us Isto, Morine... Uploaded with ImageShack.us Ovo sam ja na Morinama, 2008 godine. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ovo je Ulog, kod Kalinovika, gornji tok Neretve. Konjske trke, Nevesinje. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Februar 3, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auu brale, opasne fotke! Podsetio si me opet kako je ovo SJAJNA deonica. Na onim stećcima gore (tj. pored) zastanem na trenutak. Kiša lije, sliva se kroz otvoren vizir u kacigu, motor na rezervi još od Neretve sve se sabiram, a meni pune oči lepote Evo nas stižemo, samo da ojuži ova snežina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan To brate, jedva cekam Prolece i da pocnete dolaziti ! Samo raja ne zna, nego samo prodje, jer okolo (Morina) ima dosta jezera, ja sam bio na Crvanjskom, fantazija ! Od puta je udaljeno oko 5-6km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 80 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To brate, jedva cekam Prolece i da pocnete dolaziti ! Samo raja ne zna, nego samo prodje, jer okolo (Morina) ima dosta jezera, ja sam bio na Crvanjskom, fantazija ! Od puta je udaljeno oko 5-6km. Bravo za promociju nevesinjskog kraja... :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Željko je pravi domaćin,pozdrav brate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 4, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih par slika sa trusine :takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Semaforu, i Djenki, haha... Gojko super slike, nemojte da neko prodje kroz Nevesinje, a da mi se ne javi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam sa suprugom tim putem, i veoma mi se dopadaju Morine. Mislim da je bila 2006 god., naisli smo na djecu brata i sestru koji su cuvali ovce pored puta, moja ih supruga ponudi cokoladicama, a ona mlađa djevojčica okrenu u plac, a onda je brat uzeo stidljivo za sebe i za nju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na Berkovicima vise puta a nikada u Nevesinju,uvek nekako nema vremena a imam zelju da posetim Nevesinje,Mostarac poznajes li Zdravka Djurica sa Berkovica,rodjaci smo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bio na Berkovicima vise puta a nikada u Nevesinju,uvek nekako nema vremena a imam zelju da posetim Nevesinje,Mostarac poznajes li Zdravka Djurica sa Berkovica,rodjaci smo. Sigurno ga znam iz vidjenja, jer sam ja ozenjen iz Berkovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...