cvele 1389 953 Napisano Jul 24, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas citam u Alo novinama: K.M (26) iz Beograda,poginuo je sinoc oko 18h na auto putu prema aerodromu kod pasarele "iker bus" .kada je izgubio kontrolu nad motociklom kojim je upravljao.Precizne podatke o tome sta je uzrokovalo nesrecu u kojoj je nastradao K.M,nema.predpostavlja se da je mladic na svojoj Hondi isao ne prilagodjenom brzinom i izgubio kontrolu nad motociklom.prema nezvanicnim informacijama,on je verovatno klizao po asfaltu oko 10m,posto se na mestu nesrece vide tragovi guma,a potom udario u saobracajni znak i pao na asfalt.Njegon motocikl prosao je kroz zastitnu ogradu i zavrsio sa druge strane.Prema recima dr Nade Macure,potparolke Hitne pomoci,njihove ekipe primile su poziv o nesreci u 18h.lekari su na licu mesta pokusali reanimaciju,ali bezuspesno nakon ceka su konstatovali smrt. ako zna neko nesto vise neka napise. Pokoj duse bratu bajkeru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Tuga :'( RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je suzuki bio u pitanju...steta,mlad decko...neka mu je laka zemlja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 24, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 24, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce.Tuga. Pogledajte vlaznost asfalta na slici.Najgore i najmasnije moguce. Motor se tera u idealnim uslovima. Greota za mlad zivot. R.I.P. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P mlad deckoo Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan šteta još jedan mlad život !! neka mu je laka zemlja R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Marinko neka su ti siroki putevi nebeski... R.I.P. Prosli vikend smo bili zajedno na moto skupu u Pancevu i na Batajnici, a danas je trebao da ide za Sloveniju gde je trebao da pocne da igra rukomet. Jeb.m ti sudbinu, bas mi je pricao kako po ugovoru ne sme da se bavi extremnim sportvima niti da vozi motor i zato ga je i prodavao. Strasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Marinko neka su ti siroki putevi nebeski... R.I.P. Prosli vikend smo bili zajedno na moto skupu u Pancevu i na Batajnici, a danas je trebao da ide za Sloveniju gde je trebao da pocne da igra rukomet. Jeb.m ti sudbinu, bas mi je pricao kako po ugovoru ne sme da se bavi extremnim sportvima niti da vozi motor i zato ga je i prodavao. Strasno.... Strasno jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru, a vi posle pricajte kako su policijske racije bahate! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan RIP http://www.handball-planet.com/2011/07/marinko-kelecevic-died-in-motor-accident/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru, a vi posle pricajte kako su policijske racije bahate! kakve to ima veze majke ti?! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru, a vi posle pricajte kako su policijske racije bahate! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Opet....a da je asfalt na toj deonici mastan, istina je...dovoljno malo da proklizas i eto....strasno. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan nek pociva u miru...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 24, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Igrao sam rukomet sa Marinkom, a imao sam priliku da radim sa njim u svojstvu trenera. Bio je izuzetno dobrodušan momak. Koliko znam nije bio aktivan član ove zajednice. Veoma sam pogođen vešću o njegovoj smrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, kad vidim ovakve stvari skroz se skenjam. Nek pociva u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Honda koju je vozio i sa kojom je otisao Honda CBR 100RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 24, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Bas sam pogledao njegov profil i vidim da mu je rodjendan za dva dana. Tuga :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici, radio sam sa njegovim burazerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam pratio oglas za njegov motor jer je drugar razmišljao o kupovini CBR-a. Skrenulo mi je pažnju to što mu ugovorom brane vožnju motora, kako je to bez veze. Posle ovoga stvarno ne znam šta bih rekao... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima, strašno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 25, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 25, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Danas citam u Alo novinama: K.M (26) iz Beograda,poginuo je sinoc oko 18h na auto putu prema aerodromu kod pasarele "iker bus" .kada je izgubio kontrolu nad motociklom kojim je upravljao.Precizne podatke o tome sta je uzrokovalo nesrecu u kojoj je nastradao K.M,nema.predpostavlja se da je mladic na svojoj Hondi isao ne prilagodjenom brzinom i izgubio kontrolu nad motociklom.prema nezvanicnim informacijama,on je verovatno klizao po asfaltu oko 10m,posto se na mestu nesrece vide tragovi guma,a potom udario u saobracajni znak i pao na asfalt.Njegon motocikl prosao je kroz zastitnu ogradu i zavrsio sa druge strane.Prema recima dr Nade Macure,potparolke Hitne pomoci,njihove ekipe primile su poziv o nesreci u 18h.lekari su na licu mesta pokusali reanimaciju,ali bezuspesno nakon ceka su konstatovali smrt. ako zna neko nesto vise neka napise. Pokoj duse bratu bajkeru. Kelečević Marinko 1985, iz Zemuna. Imao sam tu tešku obavezu da ga prevezem na Istitut za sudsku medicinu posle nesreće. Imao je kacigu, pojas, štitnik za leđa, ali nije vredelo, Nažalost. Kolege koje su radile uviđaj pretpostavljaju da je uzrok brzina + prva kiša. Zaista mi je žao mladog čoveka, i ISKRENO se nadam da njegova tragična smrt neće biti uzaludna, u smislu da bude upozorenje svima koji voze putevima, na četiri ili na dva točka. Iskreno saučešće porodici i svima koji su ga poznavali. Počivaj u miru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...