mirrroslav 7 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam naslov dosta govori , a slike ce vam verovatno upotpuniti dogadjaj. Ako bude interesa mogu vam i detaljno opisati put i mesta gde smo bili. Dokumentarac o putu ce biti na TV u septembru Link za fotke: http://www.flickr.com/photos/mradic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 22, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ocekujemo tekst i slike - zato se ovaj podforum i zove Putopisi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Jul 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude interesa mogu vam i detaljno opisati put i mesta gde smo bili. Moje drugo ime je interes a ima još mnogo koleZa ovde koji se tako zovu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 22, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 23, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Interesovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan One cup of interes right here. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirrroslav 7 Napisano Septembar 26, 2011 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Prijatelji Video snimci sa putovanja po Arizoni postavljeni su na Youtube. Prvi deo Drugi deo Treci deo Fotografije Pozdrav, Miroslav Promenio Septembar 26, 2011 član Pablo popravio linkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ahhhhhh.... Moj zivotni san da prodjem Arizonu i jos kad bi mogao onaj zbun da mi predje preko puta dok ja prolazim i odmah mogu da umrem!!! Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 9, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan колико кошта рентирање мотоцикла? НА ДАН? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirrroslav 7 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao Slavisa, Ja sam pronasao ovu kompaniju Escape Eagle i kod njih je 7 dana SA OSIGURANJEM cca 900 usd. Na dan mislim da je oko 150usd. Ima jos kompanija koje iznajmljuju HD a najveca je Eagle Rider. Oni su i nesto skuplji Ako ti treba bilo koja informacija , slobodno se javi Pozdrav Miroslav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...