boba_moto 39 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan zephir 750 tek registrovan i bio ko nov do pre sat vremena a kisa i krivina ne idu nikako sad je lakse havarisan,far satovi,i volan,yainteresovani na tel.060 0373100, cena dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah u prodaju..daj neke slike?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan na motorciklu je sve sredjeno, stavljeni drugi satovi, nova plava governala, far zamenjen, sada je opet kao lutka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al si brz Jel vise nije na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg, sredili smo ga za 2 sata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju je motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 25, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ocel' slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan slike sutra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan koje je goodiste i dali si imao problema sa magnetom.........lanac i lancanici u kakvom su stanju ,,,,lanac bregaste jel se cuje?,,,,,,gume,,,,,,,,,,,i dali cure zadnji amortizeri,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan druze motor je od druga, najbolje je da ga pozoves da se informises on je postavio temu ali zbog posla ne ulazi cesto na net... koliko ja znam motor odlicno radi, nije imao nikakvih problema do sada, lepo se vozi, ne zvrci mu nista i nema dima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep motor. Srecno s prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan druze motor je od druga, najbolje je da ga pozoves da se informises on je postavio temu ali zbog posla ne ulazi cesto na net... koliko ja znam motor odlicno radi, nije imao nikakvih problema do sada, lepo se vozi, ne zvrci mu nista i nema dima... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se Alekre, ako ne gresim, jednom davno divio ovom motoru, verovatno se i sad divi, ne znam sto ga nije kupio. Lep primerak u svakom slucaju, uvek ostavlja mnogo mogucnosti za estetsko sredjivanje, ja bar vidim milion kombinacija sa bojom, sedistem, itd... U svakom slucaju, sva sreca u prodaji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2477 Napisano Avgust 4, 2011 Andragog, 5060 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan daj cenu, sta nas zezas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan cena 1650 evropskih... moze i zamena za neki auto uz dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...