Jump to content

Moto Zajednica

Leteci lezajevi radilice za HONDU VF 750

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova

Hitno potrebni leteci lezajevi radilice za Hondu Vf 750, novi,polovni,moze ineka speijala,semo da okrpim jedno koleno...:moto3:Javlajte sta imate, MAGna je u pitanju,kardan, '84 god. ali nije ni bitan model jer su iste mere kao i na drugim VF 750..:zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Moto servis Lion-s, 126 postova
  • Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro

pozovi Sala iz bele crkve,meni je resio dosta prolupalih radilica bez greske,sredi kolena i napravi lezajeve.0649103102 :takoje:

• U prolazu, 29 postova

pozovi Sala iz bele crkve,meni je resio dosta prolupalih radilica bez greske,sredi kolena i napravi lezajeve.0649103102 :takoje:

Hvala druze! Lako bi to bilo da sam ja otvorio ceo motor, nego su mom drugaru uvalili prolupao motor pa bi das mu okrpim tj. podvucem jedan lager da izvoza ovu sezonu..a posle..DUGA JE ZIMA :takoje:

• U prolazu, 29 postova

jel ti treba jos radilica od vf imam orginal sa klicnjacama i sa komplet lezajima tel.0038766488230

Pozdrav! Reci cenu za taj komplet da prenesem drugu, ja mu radim motor pa ako mu pase cena onda da se cujemo :zdravo:

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Honda CBX 1000

izvini nisam dugo bio na forumu vozio sam trke pa sam imo obaveza a komplet raduilica sa klipnjacama i lezajimas 200 eura i mogu da ti donesem u beograd a imam i jos od nje dijelova pozdrav

• U prolazu, 29 postova

izvini nisam dugo bio na forumu vozio sam trke pa sam imo obaveza a komplet raduilica sa klipnjacama i lezajimas 200 eura i mogu da ti donesem u beograd a imam i jos od nje dijelova pozdrav

Pozdrav druze! Al' ti i ja brzo komuniciramo :takoje: sala, prece su trke jer i ja sam ih imao. to je razumna cena,videcu sa drugom kome radim motor,mislim da ce to uzeti. Sta imas jos od nje?:zdravo:

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Honda CBX 1000

haha.pozdrav i tebi a imam ceo motor u delovima menjac korpa,magnet,namotaji klipovi,glave itd. tel.0038766488230 posali porukom sta trebas da bude brze

• Zainteresovan, 501 postova

nisam 100% siguran ali mislim da za magnu odgovara lezaj od automobila.. samo je sirina razlicita ali je to lako srediti.. a cene su oko 1500-2000 dinara za set od 4 klipa

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja