Lemisport 28 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hitno potrebni leteci lezajevi radilice za Hondu Vf 750, novi,polovni,moze ineka speijala,semo da okrpim jedno koleno...:moto3:Javlajte sta imate, MAGna je u pitanju,kardan, '84 god. ali nije ni bitan model jer su iste mere kao i na drugim VF 750.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Jul 24, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan pozovi Sala iz bele crkve,meni je resio dosta prolupalih radilica bez greske,sredi kolena i napravi lezajeve.0649103102 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara muka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozovi Sala iz bele crkve,meni je resio dosta prolupalih radilica bez greske,sredi kolena i napravi lezajeve.0649103102 Hvala druze! Lako bi to bilo da sam ja otvorio ceo motor, nego su mom drugaru uvalili prolupao motor pa bi das mu okrpim tj. podvucem jedan lager da izvoza ovu sezonu..a posle..DUGA JE ZIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara muka... Zasto? Imao si muku sa njom? Jel ti ostao neki lom tj. delovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti treba jos radilica od vf imam orginal sa klicnjacama i sa komplet lezajima tel.0038766488230 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ti treba jos radilica od vf imam orginal sa klicnjacama i sa komplet lezajima tel.0038766488230 Pozdrav! Reci cenu za taj komplet da prenesem drugu, ja mu radim motor pa ako mu pase cena onda da se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan izvini nisam dugo bio na forumu vozio sam trke pa sam imo obaveza a komplet raduilica sa klipnjacama i lezajimas 200 eura i mogu da ti donesem u beograd a imam i jos od nje dijelova pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini nisam dugo bio na forumu vozio sam trke pa sam imo obaveza a komplet raduilica sa klipnjacama i lezajimas 200 eura i mogu da ti donesem u beograd a imam i jos od nje dijelova pozdrav Pozdrav druze! Al' ti i ja brzo komuniciramo sala, prece su trke jer i ja sam ih imao. to je razumna cena,videcu sa drugom kome radim motor,mislim da ce to uzeti. Sta imas jos od nje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan haha.pozdrav i tebi a imam ceo motor u delovima menjac korpa,magnet,namotaji klipovi,glave itd. tel.0038766488230 posali porukom sta trebas da bude brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisam 100% siguran ali mislim da za magnu odgovara lezaj od automobila.. samo je sirina razlicita ali je to lako srediti.. a cene su oko 1500-2000 dinara za set od 4 klipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...