Jump to content

Moto Zajednica

SStrujine majstorije...

Recommended Posts

Guest gordanmg

Razmisljas li o menjanju motora?

Nesto mladje, sigurnije za dalja putovanja i sta te privlaci tj koja klasa motora?

Ne mozes ti kao trgovac kroz cije dvoriste prodje 100tinak motora godisnje da razumes moju vezu sa ovim BMWom... u taj sam motor ulozio pola godine rada i dosta sebe! Sto se tice sigurnosti, taj me je motor UVEK odvezao gde sam krenuo i vratio me kuci! Pored svih kvarova koje sam imao na putu (4 gumi defekta u istom danu, upaljena instalacija, izgorela kontakt brava, otpala bobina i ne secam se ni ja vise...) i nikad mi nije ostavio na putu... to je MOJ motor!

P.S.

jos nisam dosao u godine kada me privlaci nesto mladje :) :)

Sve sto si napisao sam vec citao u tvojim temama, BMW ti uvek ostaje nego sam cisto drugarski s tobom poveo pricu o zameni motora za nesto nazovi sigurnije bez tih kvarova.

To sto kroz moje dvoriste prolazi mnogo motora neznaci da ih ja nevolim. Nebavim se ja motoprodajom celog zivota i ja sam se mucio sa motorima i popravkama u mladosti. ;) ;) ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

A da ti sstrujo batalis motore,uzmi da pijes vino,po mogustvu Ribolovcevo,barem ces znati od cega te boli glava posle!

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Pijem ja svako vece po 2dl otkako sam ga nabavio :) al od njega ne boli glava a tako se lepo spava :)

LM, danas sam uzeo karike (KONACNO) al kako je ludi kamion oduzeo vise vremena od planiranog - al je upalio na kraju i bash lepo radi :) - ostalo je da se BMW sklopi sutra oko podne natenane... i da spremam polako novce za nov klip i klipnjacu! To sam resio da zamenim do kraja godine! Samo sto cu morati lagano nekih 300km narednih dok karike lepo legnu... al ce se prezivi i to :)

• Drug član, 1261 postova

Bas mi je drago sto se neko vezuje emotivno za najbolji motorcikl ikad napravljen za Srbe (moje skromno misljenje), vozio sam ga u tuzna vremena na mesavinu benzina, uljnog razredjivaca i alkohola, malo je dimuckao i tesko se gasio, ali kotrlja se. Misli da nema voznje kao zimi i to bez kacige, da vide mangupi sta je brzina od 40 na sat na minusu, kao 400 kms u oremi, ali obrazi vise bride, i ruke malo teze pustaju volan....

• Zainteresovan, 845 postova

Bas mi je drago sto se neko vezuje emotivno za najbolji motorcikl ikad napravljen za Srbe (moje skromno misljenje), vozio sam ga u tuzna vremena na mesavinu benzina, uljnog razredjivaca i alkohola, malo je dimuckao i tesko se gasio, ali kotrlja se. Misli da nema voznje kao zimi i to bez kacige, da vide mangupi sta je brzina od 40 na sat na minusu, kao 400 kms u oremi, ali obrazi vise bride, i ruke malo teze pustaju volan....

a testisi.... kajgana.

• Drug član, 1702 postova

Evo kakve masine radimo u servisu u koji idem na praksu

http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18719_PIC000007_122_465lo.jpg

http://img16.imagevenue.com/img.php?image=18709_PIC000005_122_812lo.jpg

na fonu sa kojim sam slikao je kamera skrnava a jos i sva od ulja

inace bude tu svacega i porsche-a i svega al ko bi sve to poslikao  danas su recimo bile dve bmw 5-ice jedna 530 d i jedna 545 i

• Drug član, 1261 postova

inace bude tu svacega i porsche-a i svega al ko bi sve to poslikao  danas su recimo bile dve bmw 5-ice jedna 530 d i jedna 545 i

Ja sam prvi put oterao svog starog bmw u servis posle 10 godina, a ovi mi se cine noviji.....ccc...a mozda su dosli samo na zamenu ulja i plocica, pa to su ti najsladje pare ali nema nekog majstorluka

• Drug član, 1702 postova

Ja sam prvi put oterao svog starog bmw u servis posle 10 godina, a ovi mi se cine noviji.....ccc...a mozda su dosli samo na zamenu ulja i plocica, pa to su ti najsladje pare ali nema nekog majstorluka

jedan 545 i propiso ulje morali celu masinu vaditi  kvare se dosta

2 sstruja aaa to potrosi sve sto mu sipas he he

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja