pedjas011 85 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan mala pomoc ljudi izvret sve brojeve koje nadjih a releja nigde..... ako neko ima da mi proda....jaoooo...spasao bi me muke i cimanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jul 20, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi vikleru da premota, to ne moze da kosta vise od 500din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a zasta relej... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Jul 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Piše ti u naslovu teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije pisalo ad sam cito i kucko,,,,,ili nisam video,al kolko pamtim pisalo je samo relej Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko se sjecam bokilic ima jedan ili dva tdm u djelovima pa vidi s njim za taj relej! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam 065/6127000! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan zavrsen relej....moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...