rboban 1042 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor preradjen, a bio je NE udaran i nikad nije padano sa njega..... Kratak spisak modifikacija: - progresivne opruge i gusce ulje napred - amortizer KAWASAKI 636 pozadi - modifikovan trougao i nosac volana - volan HUSQVARNA SM 610 debelozidini TWIN WALL - digitalni ACEWELL sat - ACERBIS CYCLOPE maska sa TUV certifikatom za ulicnu upotrebu - BOS izduv sa POLU granama - manja modifikacija karburatora i struje - BMC filter vazduha, periv kao KN - pancirna creva napred i pozadi - SINTER LUCAS plocice napred, organske pozadi - sedista BY BOBAN ZEMUN - GRILL na hladnjaku - RALICA - slajderi prednje i zadnje viljuske - slajderi rama i fuzastera - skraceni prenos sa trkackim lancem 520 - sinter lamele - i sVasta jos ponesto....... Od ulaganja ima zadnje plocice i lanac-lancanici, registracija uskoro istice..... Na satu ima manje od 18000, a posle kompletnog rasturanja i sastavljanja je presao 14.000 Moguca zamena za AUTO, manji........... CENA: 3000 tel: 065 535 55 88 P.S. slike su uglavnom STARE, cim uradim nove postavljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 2.900 ili ZAMENA za auto..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna o cemu se radi ,nema potrebe da mu se objasnjava.. Vozio sam ga i mogu da kazem da nema ni traga manama koje su karakteristicne za SV-a! Oslanjanje je perfektno, jako je dobro to sve ukomponovano, odlicno mu lezi kraci prenos, zvuk je BOLJI nego sa Leo Vinci-jem, kocnice grizu nevidjeno.. Zao mi je sto prodajes motor, znam koliko si sto para sto vremena potrosio da bi ga napravio ovako OPAKIM! Ako vec mora da ode, bilo bi dobro da ga bar uzme neko ko zna o cemu se tu radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru kolega, da nije situacija kakva jeste NE bih ga ni prodaVao..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5377 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13066 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mogu da potvrdim da je ovo ODLIČAN motor. Kome treba ovakav, treba ovaj da kupi. (Mada se nadam da će nešto da iskrsne pa ipak neće morati da ga proda) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je kad pohVale dolaze od vlasnika i ODLICNIH poznaVaoca SV-a ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moguca znacajna korekcija CENE...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo SVEZIH slika, sa mobilnog nazalost....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je Sweet na prodaju. Od mene sve pohvale za spravu, SV je inace jedan od mojih omiljenih motora, sprava za sve namene. Fabricki je hendikepiran mekanom viljuskom i slabim kocnicama, al kod Bobanovog je to reseno i to valjano. Ko se iole malo razume, zna koliko para je to tesko. Od mene sve preporuke za masinu, retko dobar SV! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 2.500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na to sam spreman da spustim cenu za registraciju i set lanac+lancanici...... 063 / 867 07 62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ponesto rezevnih delova, i novih i polovnih..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Otisao..... LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...