demro.st 435 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 29.7.2011. at 19:50, MajorSoul je napisao: Hvala drugari! Naravno da cemo snimak ponoviti, ovaj je bio cisto da vam zagolica mastu. Cim odem za neki vikend u selo eto novih slika i snimaka Hvala svima!! pozdrav vidim da si kupio burgmana ...otad proslo puno vremena9 godina... sta se sad desava s njime dal ga jos vozis ili je promenio vlasnika ..pitam posto imam i ja neke ideje bas o tom tipu m otora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 9, 2020 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2020 at 5:43 PM, demro.st said: pozdrav vidim da si kupio burgmana ...otad proslo puno vremena9 godina... sta se sad desava s njime dal ga jos vozis ili je promenio vlasnika ..pitam posto imam i ja neke ideje bas o tom tipu m otora... Bilo davno Promenio je vlasnika odavno, a i ja sam od tada promenio bar 10ak motora Ako te nesto zanima o Burgmanu pitaj slobodno ako mogu da pomognem bice mi drago . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...