zokkac 15 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kisni moto-kombinezon, detaljan izgled je na prilozenim slikama, na prvoj j su oznacene sve dimenzije i tezina, naznacena velicina S na pakovanju je nemerodavna. Moja devojka ima 168cm, odlicno joj stoji, cak joj je malo velik, zato sam naveo da odgovara onima sa visinom 168cm do 172cm (koliko je visoka jos jedna osoba koja ga je probala). Podrazumeva sa da su pomenute osobe koje su ga probale na sebi imale panatalone i jaknu. Cena : 30€ Tel: 063/555-480 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ako je još aktuelan ja bi ga uzeo,visok sam172 ali imam oko 80kg ako to može da stane u kombinezon uzimam ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Moze zakljucavanje teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...