limitless 3 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju zicni komunikator, nov, 1.800 din. Tel. 064/2158-518 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li suvozac i ja vezani tim zickama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan imam isti takav, pazario ga pre tri god i radi jos uvek, ima konekciju vozac suvozac + vezu sa mp3 ili mobilnim, klasican 3,5mm jack zvuk onako , ja ga koristio do 100km/h se cuje solidno baterije ne trosi puno, jedina mana je to sto su prisutne zice koje povezuju centralnu jedinicu sa kacigama vozaca i suvozaca Za moj ukus mozda su zvucnici malo losiji, ali ja sam moje zamenio sa sluskama od sony ericssona i sada je super kvalitet zvuka, a postoje dva potenciometra kojima se regulise jacina tona izmedju vozaca i suvozaca i sa mp3 playere ili sta ste vec uboli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li suvozac i ja vezani tim zickama? Jeste, ali dovoljne su duzine tako da na motoru ne predstavljaju problem. Glavna spravica je npr. kod tebe, a od nje ide zica (kabl) i za vozaca i za suvozaca. Sluske su sasvim solidne po meni, ali ako bas imas istancan ukus - mozes ih promeniti. Ma za te pare mislim da je odlicna kupovina, pa ti sad vidi sta ces... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja ovu stvarcici i zadovoljna sam.ako je kaciga oke kvaliteta i motor koji ima vizir kakav takav sasvim lepo to funkcionise. predlazem ga, ja sam ga platio 2500 (pre godinu dana) i ovo je oke cena.POZZZZZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena je ispod nabavne, tako da je sigurno ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...