Jump to content

Moto Zajednica

Moto-komunikator

Recommended Posts

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

imam isti takav, pazario ga pre tri god i radi jos uvek, ima konekciju vozac suvozac + vezu sa mp3 ili mobilnim, klasican 3,5mm jack

zvuk onako , ja ga koristio do 100km/h se cuje solidno baterije ne trosi puno, jedina mana je to sto su prisutne zice koje povezuju centralnu jedinicu sa kacigama vozaca i suvozaca

Za moj ukus mozda su zvucnici malo losiji, ali ja sam moje zamenio sa sluskama od sony ericssona i sada je super kvalitet zvuka, a postoje dva potenciometra kojima se regulise jacina tona izmedju vozaca i suvozaca i sa mp3 playere ili sta ste vec uboli

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 21 postova

Jesmo li suvozac i ja vezani tim zickama? :stabre:

Jeste, ali dovoljne su duzine tako da na motoru ne predstavljaju problem. Glavna spravica je npr. kod tebe, a od nje ide zica (kabl) i za vozaca i za suvozaca. Sluske su sasvim solidne po meni, ali ako bas imas istancan ukus - mozes ih promeniti. Ma za te pare mislim da je odlicna kupovina, pa ti sad vidi sta ces... 0takoje.gif

• Svrati ponekad, 121 postova

imam i ja ovu stvarcici i zadovoljna sam.ako je kaciga oke kvaliteta i motor koji ima vizir kakav takav sasvim lepo to funkcionise.

predlazem ga, ja sam ga platio 2500 (pre godinu dana) i ovo je oke cena.POZZZZZZ

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja