dejan1994 4 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ijao ljudi ubicu se,t.j. roditelji ce me ubiti... Danas me je zaustavila policija,imao sam kacigu i PSP,ali nemam saobracajnu(motor je TOMOS APN 4,motor od oca,nikad nije ni registrovan) A druga uz mene,on je imao kacigu i saobracajnu,ali ne i polozeno(yamaha DT 125cc) Napisao nam je prijavu,i zabranu za upravljanje motornim vozilom... Kolika bi trebala da bude kazna za mene i njega I da,do sada nikad nas nisu zaustavili,prva je prijava I da li bi sa ovom zabranom mogao da polazem za kola,posto sada vozim casove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm....zeznuta situacija. Koliko sam ja upoznat zabranu ne moze da vam izrekne pandur vec samo sudija za prekrsaje. I ta kazna tece od dana kad vam kazna bude pravosnazna pa do isteka iste. I zabrana se odnosi na sve kategorije vozila a ne,kao sto je po starom zakonu bilo, na kategoriju vozila sa kojim si prekrsaj i nacinio. E sada, koliko ce da vas rebnu ne znam. Znam da je jedan kolega sa foruma skoro pisao da ga je pandur zaustavio i da nije imao registrovan motor,a sve ostalo je imao (vozacka, saobracajna,kaciga,,,sve po PS-u) ali da je dobio,cini mi se, 3 meseca zabrane upravljanja vozilom i 15 hiljada dinara kazne i 6 bodova. Mozda sam i pogresio u brojkama ali znam da je kazna bas velika bila za prekrsaj koji je napravio (istekla registacija nekih 10tak dana). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam,mi smo maloletni,mozda je to jos gore... A jel on vozio 125cc,ili 49cc...neznam da li se kazne razlikuju... A kako 6 bodova,jel to vazi za onog ko ima polozeno za kola ili ne...? Meni motor nikad nije bio registrovan... I kada otprilike zovu tamo u sud,posle koliko vremena I da li sa ovom zabranom(ako sudija da) sme da se polaze za auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 15, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan zasto oduzimanje dozvole ako je vozio neregistrovano vozilo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam post koji je kolega napisao i u njemu objasnio sve: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67567-oduzeta-vozacka-dozvola-zbog-isteka-registracije/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Krema je u pravu, upravo je to bila kazna i to minimalna za taj prekrsaj. Malaga, tvoj slucaj je komplikovan, maloletan si, nemas dozvolu... najbolje da sve kazes ocu, u krajnjem slucaju motor je njegov i ON ga NIJE registrovao, a ne ti. Trebalo bi se konsultovati sa advokatom. zasto oduzimanje dozvole ako je vozio neregistrovano vozilo??? pitaj zakonodavca da ti objasni, i meni je cudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u svakom slucaju sam gotov.... Ja imam PSP,ali ne i saobracajnu...A motor i ne moze da se registruje,jer je star,a papiri odavno izgubljeni....a kako ce advokat tu pomoci,sta se uopste radi na sudu,jel nesto treba da se svedoci,prica sa sudijom ili slicno...do sada nikada nismo imali posla sa sudijom...vec sam sve rekao ocu A drug on je vozio registrovan motor,ali nema polozeno i nije poneo saobracajnu(mislim da mu nije pisao za to),kacigu je imao...sta njega ocekuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano Jul 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako si maloletan svakako ces morati na sud sa jednim od roditelja.....znam jer pricam iz iskustva......vozio sam kola bez dozvole meni ukor a vlasniku kola tj mom bratu 10000-ak hiljada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to ukor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ukor ti je kaisem po guzi jedno 10tak puta. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13239 Napisano Jul 15, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, znas i sam da takvi ne smete biti ucesnici u saobracaju te je po meni prijava sasvim okej. Kako ce da te odrape, jebi ga, verovatno sa 15000. Nadovezao bih se i zasto oduzimanje vozacke zbog neregistrovanog vozila: To vozilo nema osiguranje, ne daj Boze neko sranje i eto velikog problema za oboje. Vozilo nema potvrdu da je tehnicki ispravno. Sto se mene tice kazna oduzimanja je adekvatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano Jul 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to ukor ukor znaci opomena....sledeci put ako te opet uhvate ode ili zabrana dozvole na 3 godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 15, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore nemas papire od apena tako da moze da se vodi kao da je ukraden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i da ga oduzmu, negde ne pise da je njegov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 15, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je jeftinije da plati kaznu nego da angazuje advokata... i dalje se ne slazem sa oduzimanjem dozvole za voznju ne registrovanog vozila ukoliko nije napravio neki prekrsaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam propao u svakom slucaju...ne samo ja nego i moji roditelji Pa sta znam,motor je u porodici 31 godinu...i sad da ga oduzmu...jbg A kako ce advokat pomoci? I da li ce se sudija smilovati ako bi npr video da porodica nema para,ili kad smo svi iskreni ili slicno....Mislim malo da smanji kaznu Koliko sam cuo,kod mene je sudija zenskog pola,i da je ,,zaguljena" pa neznam nista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam propao u svakom slucaju...ne samo ja nego i moji roditelji Pa sta znam,motor je u porodici 31 godinu...i sad da ga oduzmu...jbg A kako ce advokat pomoci? I da li ce se sudija smilovati ako bi npr video da porodica nema para,ili kad smo svi iskreni ili slicno....Mislim malo da smanji kaznu Koliko sam cuo,kod mene je sudija zenskog pola,i da je ,,zaguljena" pa neznam nista... Brale kao neko ko se naplacao kazni, moj savet ti je da iskuliras i sta god ti kazu ti cuti i uradi. Nista neces da promenis ako se nerviras ! A ako cemo posteno, mnoge od nas cimaju i kad smo ispravni u fulu a kamoli kad napravis neku glupost... Pamet u glavu. Nece se oni nista smilovati jer i oni moraju da postuju Zakon koji je smisljala grupa pijanih persona koje verovatno ni dozvolu za traktor !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da iskuliram,jer nemam para... A mislim se,tamo po despotovcu,svilajncu apenci koliko oces,a skoro nijedan nije registrovan...pa njih ne diraju Najgore mi je sto necu moci da polazem,a taman sam poceo da vozim casove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jul 15, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti vozi časove i polaži što pre. Ovi na polaganju ne znaju da li si ti uhvaćen u nekom prekršaju dok god nemaš presudu. A dotle može da prođe vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj primer nije potpuno isti, u tom drugom slučaju je čoveku istekla registracija za motocikl, a ovo je totalno neregistrovan moped, što svakako nije isto. Napisaću ti moj savet na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Jul 16, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan ...Budi kulturan kad te pozovu na to sudjenje, reci iskreno sta je i kako bilo, verujem da ce sudija imati razumevanja za tebe i celu pricu, s' obzirom da ranije nisi imao slicne prestupe...Dobices neku novcanu kaznu i to je to, ne verujem da ce biti nekih ozbiljnijih sankcija. Iz ovoga, ipak, izvuci neku pouku, nema para koje mogu da plate sekiraciju tvojih roditelja i tebe, sledeci put sve papire u dzep i uzivaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Jul 16, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, ti imaš položen PSP, znači imao si pravo da upravljaš tim mopedom. Prijava koju ti je policajac napisao odnosi se na upravljanje neregistrovanim vozilom, i za to će ti sudija izreći adekvatnu kaznu. Kazna bi trebala biti 15.000 dinara, 6 negativnih bodova i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 3 meseca. U svakom slučaju, kakva god da kazna bude nema veze sa samim tvojim polaganjem za B1 kategoriju. Tvoj drugar će više da na*ebe jer je upravljao motornim vozilom za koje nema položeno. Potpuno je svejedno sa stanovišta zakona da li je seo na taj motor od 125ccm ili je seo u kamion sa prikolicom ako nema odgovarajuću kategoriju u vozačkoj dozvoli ili je nema uopšte što je još gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 16, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan i ovakva dva bandita se kreću gradom, jedan neregistrovani klinac a drugi bez položenog.......... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 16, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,ha,dva bandita gradom. Malaga,samo cu te pitam,Sta si se bre usrao? Kad vec pravite sranja,onda morate da budete svesni i posledica. Pod jedan,niko te nece lincovati i zabijati eksere pod nokte. Pod dva,imate srece sto niste napravili neko zesce sranje pa bi to onda vec bio problem na nekom drugom nivou. Sada pamet u glavu i razmisli zasto je to ,npr dobro. Sad ti nece pasti na pamet vise da se vozikos dok ne bude vreme za to a mogao si recimo,da nije svega ovoga,da pozajmis neki zesci motor od nekog ortaka pa tek onda,ne daj boze,belaja.Cale ti se ne sekira preterano,veruj mi,najbitnije mu je da si ti citav i neogreban u zivotu.Ja sam polupao ficu u 5 osnovne,na istu foru se vozikao.Nije me pipnuo a kad je saznao pitao je samo da li sam dobro.Jos mi se shlihtao posle toga i bio ne leb da ga mazes.Platio coveku steteu i srecan sto osta ziv. Jebiga,sad ces malo i u jogurt da duvas. Ali,ne boj se,opusti se,sudija nece biti prestrog,bice novcana kazna i to je to.Nece caleta poslati u Padinjak da kopa krompir ili tebe u Krusevac na odsluzenje kazne. Veliki broj nas je imao slicna ili ista sranja,i? Evo nas ovde i tesimo te. Bez sekiracije.Pamet u glavu i budi svestan jedne stvari:Sve u svoje vreme. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1994 4 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 22 postova Motocikl: Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve razumem,ali ovo je obican apn...nismo se mi vozili na glavnom putu,ili ludeli...plus zivimo u selu...polako smo se vozili po sokacima,i jedan policajac sa glavnog puta nas je video i pozvao...napisao prijave i to je to... I plus nam se u porodici ovo prvi put desava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...