Disko Nindža 10973 Napisano Jul 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7520 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan koja perverzija extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zavrsen vezir i prednja maska 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I evo sta je na kraju ispalo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5481 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13181 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je trebalo da uradiš nešto sa farom. Štrči ovako serijski. Sedište ćeš da pretapaciraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo golotinje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!!!! extra je ispao!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10973 Napisano Jul 27, 2011 Hronični Motociklopata, 7520 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan super, svidja mi se ta tehnika farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Jul 27, 2011 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Drago mi je da neko uradi i vozi svojih ruku delo. Nemoj ocekivati da se svima dopadne, lepota je u oku posmatraca... Svakako je rucni rad i ima svoju vrednost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na trudu ! ali moram biti iskren, nemoj se vredjati... meni ovo nije lepo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo truda i rada i na tome skidam kapu. Lep rad, zaista! Ali što brate sise i ribe?? Bez toga bi bio za desetku!! No, ako se tebi dopada, svakako ignoriši ovo što sam pisao. Tebi treba da se dopadne, ne meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Jul 28, 2011 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih izbacio sise i ribe. Inace ovako, izgleda bas bas super. DAS UBER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan U redu sise, al sto vestacke? SVaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra sada su bele felne bas dosle do izrazaja stvar ukusa ali meni bas bodu oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima,uglavnom kada ga ljudi vide,oduseve se,sise i zenske sam namerno stavio da bih pokazao ljudima sta radim,tako da je to moj motor i uopste mi ne smataju(kome jos smetaju sise )Za sada motor ostaje takav kakv jeste,preko zime ako bude vremena cu se jos malo poigrati sa njim,videcete kako ce tek izgledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra! Cudo nisi i felne uradio u fazonu rama? Mislim,za moj ukus ja bi i to Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 8, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ovo je umetnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inace moj omiljeni bajk ali je ovo drkanje u kadi(kad vec sisa ima) :moto3: :moto3: I evo sta je na kraju ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 9, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan definitivno si trebao i felne odraditi al ovako je ekstra , voleo bi ga i uzivo videt!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jaoo pa sad vishe nije fabrichki i nalepnice si odlepio c c c shalim se vrhunski zaista , za svaku pohvalu videti neshto drugacije u ovoj zatucanoj zemlji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan lepo uradjeno a usput i džaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobru i lošu vijest Ooooodličan rad Ali na HONDI VFR stoji k'o na piletu sise, sorry 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Usled kupovine komore za farbanje,motor ide na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan može neki kontakt telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo0o 0 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da te pitam iz zezanja dal ga prodajes ... ne mogu da ga prodajes,greota,to je ipak TVOJ motorcic :'( ,al svaka cast za ram ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...