darko dav 710 Napisano Jul 15, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg vremena ocu-necu odlucih da ofarbam svoj motor.evo fotke kakav je bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft 3 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pirot, Srbija Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li ja u pitanju ili nema nikak'ih slika? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si!!! Mnogo lep motor bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6116 Napisano Jul 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Darko, nema slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan ma lep motor, sta pricate.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 18, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan :neznam::neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 18, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Previse si ga oplavio,i nije iz dobrog ugla slikano,prejava se previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan nema nikakvih slika!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 18, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta se desilo sa temom,naime,otvorio sam jednu i ubacio slike koje su bile vece rezolucije,i odjednom postoje dve iste teme,ali bez slika.Moracu iz pocetka,evo kakav je motor bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 18, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od motora koji se vidjaju kod nas,ja sam ovaj pokusao da napravim malo drugacije,i to samo farbom,bez nalepnica i drugih prerada.Evo kako izgleda ram i felne Jos slika stizu uskoro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuu sto mi se ovo svidjaaaaaaaaaa!!!!! daj jos slika i otkri foru kako je ovo ofarbano,jel sundjerom???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan UUU al ces te felge cistiti svaki dan, istop kao i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2709 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Nešto slično? Inače sviđa mi se ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuu sto mi se ovo svidjaaaaaaaaaa!!!!! daj jos slika i otkri foru kako je ovo ofarbano,jel sundjerom???? Nije sundjer,radi se sa dva pistolja,mokro na mokro,pa se prebacuje guzvan najlon evo jos par slika ,uradjena crna podloga Nastavak sledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto slično? Inače sviđa mi se ideja. Nisam hteo nikakve prerade na plastikama,i na samom motoru,samo custom i airbrush farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan verujem da ce ispasti vrhunski na kraju,dobra je fora to sa najlonom!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak rada na zadnjem repu i polustranici idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jul 20, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo baš dopada! Super izgleda! Nadam se kad završiš da će da padne slikanje sa pravim foto aparatom da ga vidimo u punom sjaju Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo baš dopada! Super izgleda! Nadam se kad završiš da će da padne slikanje sa pravim foto aparatom da ga vidimo u punom sjaju Samo napred! bice,bice,ovo su sve slike iz telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 21, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran prednji zavrsen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zapljunem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10622 Napisano Jul 21, 2011 Hronični Motociklopata, 7370 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan za sada super izgleda, nadam se da ces i sa felnama nesto uraditi, lepo bi im stajao taj fazon kao sto si ram uradio. samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 21, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti motor u Petrovcu... izgleda ubistveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala, evo kako izgledaju bocne plastike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...