mrle 8463 Napisano Jul 29, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vladanko, ocigledno su oni tamo pusili smesne cigare , Moja Goca juce rezervisala, imam negde kuci i broj sobe i zapisali su moj broj mobilnog tako sam ja rezervisao hotel kada su warriorsi pravili skup. Prazan hotel, ne brinite. Odem ja uvece, kad nema rezervacije, nema mesta... Posle par sati natezanja dobio sam sobu. Proveravajte obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam u mogućnosti ali pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @ Smedic U prvom postu imas mapu u kojoj pritiskanjem minusa udaljis sliku isto kao na Google earth pa mozes da vidis tacnu lokaciju. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 29, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao na Google Earth? Pa to jeste Google Earth... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeste, ti ce nam kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 29, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću se priključiti kod Ćelija, jel u redu da čekam kod benzinske pumpe na skretanju ka Valjevu? Ako krećete oko 9.30 računam da je 10.15 taman da počnem sa iščekivanjem kolone? To je jedna stara gvozdena yamaha, sa mnom naravno. Za svaki slučaj evo i mog kontakta (ako ikom ustreba) 060 059 3426 Adam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Jul 29, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vreme nas neće služiti ali pošto znam da nas deca iz Kampa željno iščekuju onda idemo da im malo pričinimo radosti i zadovoljstvo u ovim smutnim vremenima. Vidimo se na Avia pumpi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Adame, naravno da je u redu. Cekaj nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 29, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kupili moto raincoat kod čajniza.... imaju univerzalnu veličinu .... koja isključuje prosečnog srbina a i pokoju srpkinju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jul 29, 2011 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan kupili moto raincoat kod čajniza.... imaju univerzalnu veličinu .... koja isključuje prosečnog srbina a i pokoju srpkinju... Mozda si mogao i peraja da pazaris, kako je pocelo da pada sad na Novom Beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ušao u kuću, dakleM sastavilo me je od Sava Centra i nisam stigao da obučem kišnjak iz kofera. "Šta radiš to čiko, po pljusku a ti na motoru? Vežbam za sutra do Tare, seko " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Elem ovako... Posto sam jutros, videvsi kakvo je vreme napolju, sa besom u ocima dohvatio kljuceve od auta umesto od motora, otisao sam na posao i dve trecine vremena proveo trazeci preko net-a i telefona bar kisne pantalone, ako vec ne mogu da stanem u kisnu jaknu-imam kisnu postavu od moje jakne, pa tu nece biti problema. Izbunario sam neke Held-ove u MASS-u, jos se ponadah kad je devojka rekla da ima 5xl. Rekao sam da ih ne da nikom ni za zivu glavu, i posle posla se sjurio u Mirjevo. Oces, al` za malo! Prvo sam ih probao preko pantalona, i kad je devojka videla da "nema sanse", potpuno nevinim glasicem je upitala "a hocete li 7xl?" Pa sto ne kazes, sestro, da imas ove ozbiljne brojeve, a ne nudis mi neke decije... E sad, u 7-icu sam usao, ali bez pantalona, i dovoljno su mi komotne, mada malo predugacke, ali cu videti veceras mogu li u njima uopste zabaciti dovoljno visoko nogu da uzjasem motor. Videcemo... Jbg, nemam ja previse kila, nego premalo santimetara, fali mi jedno 80-ak... Kako god bilo, opremio sam se koliko-toliko za kisu, i ostaje da ujutru nakupujem bar nesto slatkisa za klince, valjda ce jos neko od vas da sledi moj primer... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Jul 29, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe ništa da kupujete. Preko sponzora je za decu sve obezbedjeno. U svakom slučaju lepo je da se misli i o tome ali najveći poklon će im biti da nas vide na planini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 29, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan u sto dindži stane kilo banana i nula čokolada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 29, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kupili moto raincoat kod čajniza.... imaju univerzalnu veličinu .... koja isključuje prosečnog srbina a i pokoju srpkinju... Mozda si mogao i peraja da pazaris, kako je pocelo da pada sad na Novom Beogradu... peraja imam ... a i masku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan u sto dindži stane kilo banana i nula čokolada..... A u 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Jul 29, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je moral na visini... Bravo! Elem, voznja sasvim sigurno ide. Rutu cemo prilagoditi vremenskim prilikama, u letu. Svakako ce biti zanimljiva;). PS: U Celijama izvesno necemo biti pre 10.30h. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još dva drugara da pojačaju broj BMW-ova: 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 10. O'šonesiZ (komada dva ) 11. Smedic 12. yanmar 13. Dusan (duke) 14. Boki.64 15. Arakis 16. Ghost 17. Boqy 18. Mootoograf (čeka u Ćelijama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 29, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se sastavio spisak Ja sam uzeo neko kinesko kisno odelo ili kako se to zove kada ga kinez pravi, vise lici na odelo za pecarose ali bas me briga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Jul 29, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da se nekoliko ljudi prikljucuje u Celijama, stacemo na pauzu na OMV pumpu (tako ce prikljucenje biti jednostavnije). Vi samo budite na pumpi najkasnije u 10.30h i cekajte kolonu. Vidimo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 29, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brišite me, radim sutra.. :gaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, lepo se provedite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 29, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte i za nas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan I mene brisite za sutra,iskrslo nesto neplanirano,lep provod svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da se nisam javio, sad sam stigao na posao, vanredna situacija. Kisa pada i dalje u BG-u a ja sedam na GS. Ispred zgrade mi taxi stanica i pita me taxista: "je li majke ti gde ces ti u sred noci po kisi, daj da te ja odvezem za dzabaka". Kazem mu ja, hvala ti brale ali ja volim da vozim motor po kisi a u sebi mislim U svakom slucaju zelim vam srecan put i suv asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...