miloš95 0 Napisano Februar 25, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako neko ima da proda speed-a ili zna nekoga ko bi prodao,neka se javi ovde na forumu!!! Bitno je da je u voznom stanju.Estetika nije toliko bitna, ni registracija znaci samo da ide(masina da mu je ok) sto se tice cene maximalno do 400 evra. Nije za mene za druga je . Moj sljaka za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nema vas, zivi li ste? Kako ste, kako masine, je l' koristite ovo lepo vreme za neku voznjicu? Ja pre neki dan bio na put speed-om , presao 220 km u jednom danu, i bas mi prijalo malo voznjice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Smem li ja taj sraf odvrnuti dok je na centralnoj nogari, da se ne rastavi motor ili ispomera, pa da se posle zezam dok ne vratim? Da pogledam ima li sta od navedenih stvari sto si rekao ili bi bilo jos bolje ako je neko odvrtao i skidao da mi kaze kako se skida i sta ima na njoj? Da li je to opasno voziti tako, jedva se oseti ponekad da malo podrhtava po rupama kada vozim? malo u off Ne znam za navedeni keeway, na mom "Kinezu", sprint prince, vlasnik pre mene! na mestu gde se drzi, copava i nesto kao "polusasija", stavio "srafcic" pa se dogadjalo slicno, a pomerao se celi nogostop, i copava lose drzala, sve u svemu sve je imalo lufta, posle srafa 13, sve stoji cvrsto "utegnuto ko u kakve mlade frajle" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan gde je bese link od lamele sto je neko kacio za kivej, ne mog da nadjem, a palo mi na pamet da porucim da se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da se to podrhtavanje oseca na sredini motora u predelu stendera/copave, ali nije nego u prednjem stapu, tocku, nesto jeste i ne mogu da skuzim sta je u pitanju. Sve mi mirise da se pomeraju cele vile zajedno sa tockom, jer je onaj gore sraf gde se ubacuje kljuc popustio ili se pojelo ispod srafa. Dovrtao sam ga, onda se guvernala teze okrece ali se isto oseti podrhtavanje. Ne oseca se u voznji nego kada se gura motor po neravnomernom terenu, ali siguran sam da nije nista strasno. I "bajker97" sa foruma ima isti problem na njegovom speed-u. nesic1 - koji su ti simptomi kada kupujes lamelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan nemam jos nikakve simptome nego neka stoji, a i razmisljam da mu uradim servis komplet na 30k km, ili da cekam dok crkne lamela nacisto pa kad to bude, ono da narucim pa neka stoji Послато са Telenor_Smart_Pro користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si presao do sada? Sta bi sve promenio na komplet servisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kupio sam spida ali mi trebaju nove gume za njega imali iko neku pametnu informaciju gde ih kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 19, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan oko 27-30k km, tako nesto nisam ga gledao, vozim ovaj drugi motor, ver bi menjao sve po knjizi, provera srafova/ventila, podmazivanje svega, najvise bih menjao lamelu jer me je strah da me ne ostavi negde na duzim putovanjima, mada ne primecujem neke znake crkavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan oko 27-30k km, tako nesto nisam ga gledao, vozim ovaj drugi motor, ver bi menjao sve po knjizi, provera srafova/ventila, podmazivanje svega, najvise bih menjao lamelu jer me je strah da me ne ostavi negde na duzim putovanjima, mada ne primecujem neke znake crkavanja Teb ikomplet servis provera srafova/ventila, podmazivanje - pa ja to radio na 1000km, pa na svakih 5000km. Mislio sam da hoces da rasturas motor pa da menjas nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari..prateci ovu temu shvatio sam da je kupovina speeda dobra stvar,tako da sam pre mesec dana pazario keeway speed 125.E sad posto mi je ovo prvi motor imam pitanje u vezi lamele..za ovih mesec dana sam presao oko 100km(nije reg i nemam A1) ali imam problema sa ubacivanjem u neutral,rekli su mi da je moguci problem lamela i da bi trebalo da se menja,ali takodje sam negde procitao da su predlozili da se lamela opere jer je od stojanja zapekla,tako da mi treba vase misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan podmazi lanac i zameni ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje bi bio vas predlog? Vidim da dosta odavde preporucuju motul 5100 10w 40 njegova cena je oko 1200din,pitao sam po gradu tamo u prodavnicama mi preporucuju neka jeftinija..modrica oko 500-600 din,agip eni ride oko 800 din.Sto se tice lanca on je ok podmazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je do lamele. Zavisi to i od ulja, probaj da pomeras motor napred-nazad i da ga izbacis iz brzine. Desava se to i meni kako kad, nista strasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari..prateci ovu temu shvatio sam da je kupovina speeda dobra stvar,tako da sam pre mesec dana pazario keeway speed 125.E sad posto mi je ovo prvi motor imam pitanje u vezi lamele..za ovih mesec dana sam presao oko 100km(nije reg i nemam A1) ali imam problema sa ubacivanjem u neutral,rekli su mi da je moguci problem lamela i da bi trebalo da se menja,ali takodje sam negde procitao da su predlozili da se lamela opere jer je od stojanja zapekla,tako da mi treba vase misljenje. Ako ti je prvi motor sa brzinama..nije problem u motoru vec u "gazdi" motora Tako je i meni bilo na pocetku , ali posle naucis kako da ubacis u neitralu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Mart 21, 2014 (promenjeno) U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je do lamele. Zavisi to i od ulja, probaj da pomeras motor napred-nazad i da ga izbacis iz brzine. Desava se to i meni kako kad, nista strasno. Bas tako, malo napred, a vremenom se dobije taj "osecaj" u stopalu za N Promenio Mart 21, 2014 član 11zodiac11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nekome treba imam 2 zmigavca na prodaju za speed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 24, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je price vec o ubacivanje u neutral. Nemoj kupovati lamelu dzabe, pusti 'majstore', samo bi da zarade. Koliko je meni puta jedan majstor predlagao da menjam ovo, menjam ono, a nije za menjanje bilo! I manje zna od mene oko nekih stvari, a nebi da ga imenujem ko je. A tek kako lazu, doci sutra po motor, pa dodji sutra, pa sutra i tako prodje 3 nedelje, da samo popizdis. Kada hoces u neutral, daj gas i cim MALO krene motor ti ubaci u neutralnu, videces kako lagano odradi. Takav je svaki speed. Motul 5100 10w40 je kod mene u gradu 950-980din. Najbolje se pokazao, mislim na gradaciju 10w40. Moze i Ipon da se uzme, jeftiniji je, a isto super. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Mart 25, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kada hoces u neutral, daj gas i cim MALO krene motor ti ubaci u neutralnu, videces kako lagano odradi. Takav je svaki speed. Ovo je najbolji savet, bas sam i ja primetio da mora ovako i onda lagano upada u N. Nego imam jedno pitanje: Gde mogu da nadjem / porucim rucicu kvacila za Speed-a? Btw, evo jedna zimska slika, kao i nase putare u decembru, iznenadio me sneg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 25, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj jadan motorcic. Kada je meni nesto trebalo za motor zvao sam sve zive servisere sto ima na sajtu Keeway-a i dali su mi neke brojeve pa nazovi i pitaj imaju li. 063/824-45-69 (ne znam odakle je, ali on je zaduzen za uvoz delova) 011/812-49-99 Lazarevac (i ovaj broj su mi dali). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EsKoBaR017 10 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za savet oko ubacivanja u neutral.Od kad koristim tu metodu mene noga vise ne boli svima bih preporucio .Zamenio sam ulje uzeo sam Motul 5100 10w40 1200din.Ako ima neko savet kojim sredstvom da skinem ovu foliju(sta li je vec)sa fara,probao sam jakim fenom i sa antisilikonom ali ne pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je ovo? Ja bi pre rekao da je do sunca ispucalo ili kise ili ko zna od cega. Nov sam speed kupio i nisam imao nikakvu foliju na faru. Kako gasite motor, ja samo na kljuc, a neko prvo na taster pa na kljuc. Mislim da taster sluzi samo za hitne slucajeve npr ako se zaglavi rucica gasa. Na forumu je podeljeno misljenje o tom gasenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 26, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Свеједно је и кључ и прекидач прекидају струју до свећице Ја увек гасим на кључ, прекидач не дирам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao auspuh na speedu?? Pre neko vece sam video spida sa extra zvukom, ali nisam video dal je auspuh pravljen ili je tako fabricki.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao auspuh na speedu?? Pre neko vece sam video spida sa extra zvukom, ali nisam video dal je auspuh pravljen ili je tako fabricki.... Ja sam bio pravio auspuh za speeda.. moji utisci su sledeci, lepse izgleda, ima jako grub i lep zvuk, ali mnogo mi slabije vuko, prvo sam stavio dve pregrade u top i izbusio ih , pa sam stavio samo jednu cev bez pregrada isto sam dobio, samo mi se ton promenio.. kada ides na duza putovanja usi pocnu da bole od deranja aspuha, ako nosis nekog suvozaca nema sanse da pricate usput i to je jedan od vodecih razloga zasto sam vratio originalni aspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...