savke 643 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ima wllada kofer pa ce vam dati savet valjda...ja licno NIKAD (nikad ne reci nikad) necu stavljati kofer na motor jer pored toga sto MENI to kvari estetski utisak a jos se i landara i nervira(o) bi me zvuk.... hehehe,tako sam i ja govorio,jest' da kofer kvari estetiku motora ali je i veoma koristna stvar .Ja se jos razmisljam izmedju kofera i tank torbe... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kofer necu da koristim.... Imam veliki ruksak koji mi radi posao a za neka putovanja (ako budem isao na bas duze rute) cu da kupim tank torbu...nisam zena pa mi ne treba 650 hiljada majica i drugih gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nisam zena pa mi ne treba 650 hiljada majica i drugih gluposti A i to sto kazes... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmisljao neki kofer ili torbu, koristi za duza putovanja, a i ovako moze da se nosi nesto kad se ide po gradu, i ja sam za jeftiniju varijantu, ne znam koliko se krecu cene novih/polovnih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmisljao neki kofer ili torbu, koristi za duza putovanja, a i ovako moze da se nosi nesto kad se ide po gradu, i ja sam za jeftiniju varijantu, ne znam koliko se krecu cene novih/polovnih? I mene zanima koliko kostaju, a jel se dobija uz motor kofer jer stvarno gde god odem moram staviti negde kacigu a da nekog povezem za njega nikada necu imati kacigu gde da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kofer od 42 litre, kineski, sa buvljaka, koštao 3000, a Vlada#4 je posle mene kupio isti za 2800. Jeftinije mislim da ne može da se nadje! Meni kofer treba zbog kacige i opreme za trening svakodnevno, a u ovaj kofer mogu da stanu full face i jet kaciga koje ja imam(ako vozim nekog), ili moja kaciga i ranac sa opremom za trening. Inače, estetski je meni motor lepši sa koferom. Okačiću ovih dana slike, pa prosudite sami! Pozdrav p.s. šta je sa tim širim gumama?! jel stavio to neko?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vam navuce speed 125? Sad citam ovu prince 125 temu i oni kao mogu da idu 110 u povoljnim uslovima. Jel to zbog 2 cilindra ili mom speedu nesto fali sto moze 100 da navuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vam navuce speed 125? Sad citam ovu prince 125 temu i oni kao mogu da idu 110 u povoljnim uslovima. Jel to zbog 2 cilindra ili mom speedu nesto fali sto moze 100 da navuce? Jesi li merio uporedo sa nekim autom ili motorom,ide on i brže od 100kmh,ali sat se zakucava na 100,doduše moj je 150cc. Više puta merio,zadnji put ortak sa kolima na gps-u,118kmh a meni pokazuje malo preko 100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa isao sam 110 nizbrdo....nisam merio uporedo sa autom vec ovako po brzinometru.... Sa suvozacicom idem 100 na sat na 8000 obrtaja na ravnom putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo slike Potpis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan e a sada jedno glupo pitanje... Sa cime da podmazujem lanac? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Motulov sprej za podmazivanje...imas u auto radnjama... Ali kosta 1000 dinara sto nije malo... Mozes i sa WD 40 da podmazujes, a i koristiti ga za sve i svasta... On je 600 dinara ali je jako dobra stvar! Googlaj pa procitas i za WD a i za Motulov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Imate u Uradi sam sprej za lanac oko 500din a ima i onaj za odmascivanje nesto je malo jeftiniji ako ne patite od brendomanije.Pozz za Keeway-ovce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kupio danas WD... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan kupio danas WD... WD je OK za ciscenje, al ne i za podmazivanje. Ustvari, moze i za podmazivanje, al da prskas pred svaku voznju jer se ne zadrzava dugo na lancu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu koristice za sve i svasta.... Daj onda neki bolji predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja podmazujem uljem sae 90. Jeste da vise prska od sprejeva ali povremeno operem motor u perionici za 100 dinara i uzivam. Cuo sam da je ulje cak i bolje od spreja. Motul sprej u nishu je oko 1100 dinara, sto je mnogo mnogo je. 3 spreja = reginin lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije uvek skuplja varijanta i bolja varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kofer od 42 litre, kineski, sa buvljaka, koštao 3000, a Vlada#4 je posle mene kupio isti za 2800. Jeftinije mislim da ne može da se nadje! Meni kofer treba zbog kacige i opreme za trening svakodnevno, a u ovaj kofer mogu da stanu full face i jet kaciga koje ja imam(ako vozim nekog), ili moja kaciga i ranac sa opremom za trening. Inače, estetski je meni motor lepši sa koferom. Okačiću ovih dana slike, pa prosudite sami! Pozdrav p.s. šta je sa tim širim gumama?! jel stavio to neko?! ;D ;D ;D Hocemo mi videti te slicice, da vidimo kako to izgleda? bas me zanima, jer cu i ja morati da uzmem nesto slicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kofer od 42 litre, kineski, sa buvljaka, koštao 3000, a Vlada#4 je posle mene kupio isti za 2800. Jeftinije mislim da ne može da se nadje! Meni kofer treba zbog kacige i opreme za trening svakodnevno, a u ovaj kofer mogu da stanu full face i jet kaciga koje ja imam(ako vozim nekog), ili moja kaciga i ranac sa opremom za trening. Inače, estetski je meni motor lepši sa koferom. Okačiću ovih dana slike, pa prosudite sami! Pozdrav p.s. šta je sa tim širim gumama?! jel stavio to neko?! ;D ;D ;D Hocemo mi videti te slicice, da vidimo kako to izgleda? bas me zanima, jer cu i ja morati da uzmem nesto slicno. Potrudiću se danas da uslikam...ovih dana sam bio sprečen...Doca naredio mirovanje...izvinjavam se na odugovlačenju i hvala na strpljenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kofer od 42 litre, kineski, sa buvljaka, koštao 3000, a Vlada#4 je posle mene kupio isti za 2800. Jeftinije mislim da ne može da se nadje! Meni kofer treba zbog kacige i opreme za trening svakodnevno, a u ovaj kofer mogu da stanu full face i jet kaciga koje ja imam(ako vozim nekog), ili moja kaciga i ranac sa opremom za trening. Inače, estetski je meni motor lepši sa koferom. Okačiću ovih dana slike, pa prosudite sami! Pozdrav p.s. šta je sa tim širim gumama?! jel stavio to neko?! ;D ;D ;D Hocemo mi videti te slicice, da vidimo kako to izgleda? bas me zanima, jer cu i ja morati da uzmem nesto slicno. Potrudiću se danas da uslikam...ovih dana sam bio sprečen...Doca naredio mirovanje...izvinjavam se na odugovlačenju i hvala na strpljenju! Ma opusteno, odmaraj, pa kad budes mogao. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Uslikao, ali slike treba da se smanje zbog ovih ograničenja...mala pomoć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zakaci ih na imageshack... tamo pre nego sto ih uploadujes mozes da izaberes da ti automatski smanji na zeljenu velicinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Uslikao, ali slike treba da se smanje zbog ovih ograničenja...mala pomoć? www.tinypic.com, upload, browse, nadjes slike, oznacis "size" na 640x480, upload i kopiras link za forum. P.S. Pored slika, jos bitnije je da cujemo kako se Speed ponasa jer u fabrickom izdanju i ne odise preteranom stabilnoscu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...