Sviki 4 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz drugari! Pre koji dan je otisao moj speed kod novog vlasnika, pa da se zahvalim coveku od kog sam ga kupio, na forumu poznat kao blue king, koji ga je ocuvao extra i zahvaljujuci toj paznji u oglasima je stajao svega dva dana i bila je otimacina za njega na moje opste iznenadjenje s obzirom da je bio najskuplji u oglasima! Takodje i novi vlasnik je na forumu pa i njemu da pozelim da ga sluzi kao sto je prethodne vlasnike, a siguran sam da hoce. Covek je platio motor i krenuo na put od 200km preko fruske gore bez stajanja do kuce i sto mi je posebno drago speed je to odradio bez greske.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jun 29, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sad za vikend,ali napomena ja sam jos u fazi obuke i vozim sporije,ako jos neko hoce ajd Nema veze kako vozis, samo javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz drugari! Pre koji dan je otisao moj speed kod novog vlasnika, pa da se zahvalim coveku od kog sam ga kupio, na forumu poznat kao blue king, koji ga je ocuvao extra i zahvaljujuci toj paznji u oglasima je stajao svega dva dana i bila je otimacina za njega na moje opste iznenadjenje s obzirom da je bio najskuplji u oglasima! Takodje i novi vlasnik je na forumu pa i njemu da pozelim da ga sluzi kao sto je prethodne vlasnike, a siguran sam da hoce. Covek je platio motor i krenuo na put od 200km preko fruske gore bez stajanja do kuce i sto mi je posebno drago speed je to odradio bez greske.... hvala, hvala Sviki... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz drugari! Pre koji dan je otisao moj speed kod novog vlasnika, pa da se zahvalim coveku od kog sam ga kupio, na forumu poznat kao blue king, koji ga je ocuvao extra i zahvaljujuci toj paznji u oglasima je stajao svega dva dana i bila je otimacina za njega na moje opste iznenadjenje s obzirom da je bio najskuplji u oglasima! Takodje i novi vlasnik je na forumu pa i njemu da pozelim da ga sluzi kao sto je prethodne vlasnike, a siguran sam da hoce. Covek je platio motor i krenuo na put od 200km preko fruske gore bez stajanja do kuce i sto mi je posebno drago speed je to odradio bez greske.... Kada rece najskuplji, koliko si ga platio ako nije tajna, koliko presao, godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sviki 4 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz drugari! Pre koji dan je otisao moj speed kod novog vlasnika, pa da se zahvalim coveku od kog sam ga kupio, na forumu poznat kao blue king, koji ga je ocuvao extra i zahvaljujuci toj paznji u oglasima je stajao svega dva dana i bila je otimacina za njega na moje opste iznenadjenje s obzirom da je bio najskuplji u oglasima! Takodje i novi vlasnik je na forumu pa i njemu da pozelim da ga sluzi kao sto je prethodne vlasnike, a siguran sam da hoce. Covek je platio motor i krenuo na put od 200km preko fruske gore bez stajanja do kuce i sto mi je posebno drago speed je to odradio bez greske.... Kada rece najskuplji, koliko si ga platio ako nije tajna, koliko presao, godiste? Mislis posto sam ga prodao? Ja sam ga kupio perfektnog od clana blue king s foruma, vozio tri meseca i prodao dalje! Mene je neregistrovan kostao 650e a prodao sam ga registrovanog za cca 700e! Jesam izgubio, ali nista posebno cak sta vise kad sam ga kupovao bio sam ubedjen da cu kupiti vencanicu, ali eto ispostavilo se da je lakse otisao nego ista do sada! Ja sam licno od speeda ocekivao samo pouzdanost i nisku potrosnju, i samo to sam i dobio, kad je to prestalo da bude dovolnjo odlucio sam da ga prodam! Kilometraza 13tkm, god 2008! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da li je neko pokuso da poveca sangu na Kiwiju? Ja sam uspeo malo da dobijem dizanjem iglice na karburatoru, da li znate jos neki nacin da se izvuce vise snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAKS 0 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad/Kac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, postavicu Vam slike original plocica koje sam kupio u centralnom magacinu u Paracinu, ali mi ne pasu.Plocice su ne namontirane, nove su. Tako da ako je neko zainteresovan neka mi se javi. Pozdrav drugovi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da ne pasu mozda ne znas da ih namontiras, cini mi se da su ovakve i na mom speed-u, koj tacno deo plocica nece da se upase? Nesto je deblje ili je duze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne pasuju na speed ko ce ti kupiti onda, mislim sta ce nam, slicne su ali su mozda vece dimenzije. Kupio sam halogenu sijalicu i posle 4 dana mi crklo kratko svetlo, pa sam se vracao iz Obr na dugom samo sto sam spustio far malo... Rekoh ajde kao da malo promenim i kupim halogenu, ali eto crkla odmah, danas sam kupio balonku, ista je cena. Kupio sam ulje i svecicu, zamenio i jos 5000km uzivam. Nestalo mi je i spreja za lanac, ja sam kupovao neki kada se naprska bude beo lanac, malo ruzno izgleda. Zna li neko koji je sprej jeftin a da je solidan za lanac? Da nije mast i te gluposti nego bas za lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sad za vikend,ali napomena ja sam jos u fazi obuke i vozim sporije,ako jos neko hoce ajd Nema veze kako vozis, samo javi! Vazi javljam se sutra pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svi sprejevi su ti dobri ...ja recimo koristim BARDALH SPEED za Jace Masine koji idu 250+ i ono nemoze da ga svuce i lanac bude lepo podmazan 900din je bocica i prezadovoljan sam...imas REPSOL CHAIN on je oke 700din,imas i MOTULOV valjda za 1300-1400...Imas i IPONE za 1500 ako oces toplu Preporuku onda BARDALH SPEED CHAIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne koristite obicno ulje za podmazivanje sae90 nego bacate pare na sprejeve, za koliko podmazivanja je 1 sprej, koliko km traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jun 30, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim Bardahl Speed , kao i Stefan! I jako sam zadovoljan sa njim! A nije ni skup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan A brate nema tu pravila,koliko ce da traje...Lanac se podmazuje na svakih 400-800km..e sad mozes ti da prvi put istreses pola boce ...ali uglavnom barem kako ja radim...Uzmem odmascivac ...Isprskam lanac i sve spadne sa njega,onda uzmem "Axel s grasso" naprskam lanac,ispuskiram motor i lanac i bude kao nov,onda uzmem i proteram motor da se lanac ugreje i naprskam sprej,prvi put malo vise,i onda na nekih 400km doprskam sprej i vozim do 800 i onda opet ispocetka pranje..tako non stop vrtim....e sad po mojoj nekoj proceni jedna boca spreja traje otprilike 5000-6000km u normalnom ako si stedljiv onda i vise..mada na takvim stvarima ne treba stedeti,ali ja moj guram 4000km i novi..900din je boca...a da ZA ISPIRANJE LANCA MOZES DA KORISTIS "NAFTU" I DA TRLJAS ILI DA ga ostavis u nafti...Ili U Farbari kupi Petrolej...on je oke....Inace Sae 90 Ulje Moze ali moras da ga mazes na svakih 50-100km jer MOTOR NIJE BICIKL i svuce ga brzo....a Pitanje DALI TI CUVA O-RINGS-e ILI X-RINGS..a ja se nebi zezao sa tim stvarima da mi pukne lanac ili da izgubi fleksibilnost...>Bardalh Je odnos Cene i kvaliteta Vrh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sviki 4 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan A brate nema tu pravila,koliko ce da traje...Lanac se podmazuje na svakih 400-800km..e sad mozes ti da prvi put istreses pola boce ...ali uglavnom barem kako ja radim...Uzmem odmascivac ...Isprskam lanac i sve spadne sa njega,onda uzmem "Axel s grasso" naprskam lanac,ispuskiram motor i lanac i bude kao nov,onda uzmem i proteram motor da se lanac ugreje i naprskam sprej,prvi put malo vise,i onda na nekih 400km doprskam sprej i vozim do 800 i onda opet ispocetka pranje..tako non stop vrtim....e sad po mojoj nekoj proceni jedna boca spreja traje otprilike 5000-6000km u normalnom ako si stedljiv onda i vise..mada na takvim stvarima ne treba stedeti,ali ja moj guram 4000km i novi..900din je boca...a da ZA ISPIRANJE LANCA MOZES DA KORISTIS "NAFTU" I DA TRLJAS ILI DA ga ostavis u nafti...Ili U Farbari kupi Petrolej...on je oke....Inace Sae 90 Ulje Moze ali moras da ga mazes na svakih 50-100km jer MOTOR NIJE BICIKL i svuce ga brzo....a Pitanje DALI TI CUVA O-RINGS-e ILI X-RINGS..a ja se nebi zezao sa tim stvarima da mi pukne lanac ili da izgubi fleksibilnost...>Bardalh Je odnos Cene i kvaliteta Vrh! Druze, lanac na mom speedu je mazan sa sae 90, na svakih 300-500km zavisi od uslova voznje, a na 13000km je lanac bio na min 50% zivota, ali minimalno ce gurati do 25000km. Ne zelim sad da ulazim u pricu o isplativosti spreja itd, ali za mene je jedino merilo trajanje samog lanca a iskustvo mi kaze da je sae 90 u mom slucaju i sa mojim stilom voznje daleko adekvatnije od svakog spreja. Isto tako postujum i drugacija iskustva i misljenja ali da lanac treba podmazivati uljem na svakih 50 ili 100km apsulutno nije tacno. Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan +1 za prethodni post, trenutno sam na 24.300+ km lanac podmazujem sa sae90 na svakih 400-800km i za sad traje, ne popujem samo kazem da ceo lanac "potrosis" na sprej, ne ide speed preko 120 pa da mora sprej, i na banditu ga mazem uljem i nemam za sad problema, samo gledam da na svakih 500km podmazem lanac, podignem motor na centralni posle voznje kad je lanac zagrejan ubacim u brzinu i iz tubice polako istiskujem ilje u tankom mlazutacno na ona mesta sa strane, ne znam kako se zovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta sae90? Samo sam jedan sprej imao a presao sam 9900km, dugo mi je trajao ali ajde da proba i sae90. Da ne razbacuje po motoru, da isprljam motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Matori a vidis ja imam drugara koji ima Kiveja koji je presao 55 000km i koristio je Sprej i Lanac mu je NOV NOVCIJAT.a koristio je KASTROL SPREJ on je skuplji i na 15000km je kupio BELRAY njega je platio 20e.Ali SVRShI SVRSI...Msm nije da ne postujem...naravno svako ima svoje misljenje...ali brate..Ja recimo imam ZZR-a 1400ccm u garazi brat ga vozi i ja po nekad..oces da kazes da lanac treba da mazem sa SAE90 ?pa svucem ga za 10min..tako da...SAE 90 sam koristio na skuteru za Ulje u Menjacu...i prilicno je Retko,i ne zadrzava se dugo da se smascava nego postaje retko itd itd.....Ja samo govorim po iskustvu za ZZR 1400 sta treba...tako da...Nebi pravili sprej za dzabe kad SAE 90 mogu da kupe za 200-300-400din...u svakom slucaju Postujem svacija misljenja...ali ujedno postujem i svoje..a naravno da su mi dobro dosla i druga misljenja uvek je bolje da Ljulja nego da zulja...al ajde da obecam clanu "Sviki" sledeci put kad budem mazao lanac,koristicu SAE90 pa cu ti u private masage poslati misljenje i da li ispravno u svakom slucaju BRACA SMO KEEWAY SPEED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako..danas je bio skup...i bilo je predobro i savrseno za pamcenje sad cu da ubacim koju slicicu pa da vidite sta ste propustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Tresnja.Moto Skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan A brate nema tu pravila,koliko ce da traje...Lanac se podmazuje na svakih 400-800km..e sad mozes ti da prvi put istreses pola boce ...ali uglavnom barem kako ja radim...Uzmem odmascivac ...Isprskam lanac i sve spadne sa njega,onda uzmem "Axel s grasso" naprskam lanac,ispuskiram motor i lanac i bude kao nov,onda uzmem i proteram motor da se lanac ugreje i naprskam sprej,prvi put malo vise,i onda na nekih 400km doprskam sprej i vozim do 800 i onda opet ispocetka pranje..tako non stop vrtim....e sad po mojoj nekoj proceni jedna boca spreja traje otprilike 5000-6000km u normalnom ako si stedljiv onda i vise..mada na takvim stvarima ne treba stedeti,ali ja moj guram 4000km i novi..900din je boca...a da ZA ISPIRANJE LANCA MOZES DA KORISTIS "NAFTU" I DA TRLJAS ILI DA ga ostavis u nafti...Ili U Farbari kupi Petrolej...on je oke....Inace Sae 90 Ulje Moze ali moras da ga mazes na svakih 50-100km jer MOTOR NIJE BICIKL i svuce ga brzo....a Pitanje DALI TI CUVA O-RINGS-e ILI X-RINGS..a ja se nebi zezao sa tim stvarima da mi pukne lanac ili da izgubi fleksibilnost...>Bardalh Je odnos Cene i kvaliteta Vrh! Druze, lanac na mom speedu je mazan sa sae 90, na svakih 300-500km zavisi od uslova voznje, a na 13000km je lanac bio na min 50% zivota, ali minimalno ce gurati do 25000km. Ne zelim sad da ulazim u pricu o isplativosti spreja itd, ali za mene je jedino merilo trajanje samog lanca a iskustvo mi kaze da je sae 90 u mom slucaju i sa mojim stilom voznje daleko adekvatnije od svakog spreja. Isto tako postujum i drugacija iskustva i misljenja ali da lanac treba podmazivati uljem na svakih 50 ili 100km apsulutno nije tacno. Pozzzzz + 1 i ja sam za SAE 90 i necu da menjam... P S sta su stari bajkeri koristili pre spreja , kada ga nije ni bilo????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 1, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim sta stignem,mast,ulje,menjacko-motorno,nije bitno koje je samo da nije suv lanac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sutra kupujem sae90 ko ga sisa, nemam para da dajem za sprej pa cu videti kako ce me sae90 sluziti, i to sto kazes samo da nije suv. Stefane opet postavljas neke stvari nevezane za temu speed, ubaci slike u temu koju si vec otvorio, bez ljutnje. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim sta stignem,mast,ulje,menjacko-motorno,nije bitno koje je samo da nije suv lanac.... takodje, bitno da je lanac namascen. prednost spreja je ta sto se duze zadrzava na lancu i sto ne prlja motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio na redovnom servisu na 7500 km, serviser se iznenadio posto pre skoro 3 nedeje sam bio na 5000km Meni motor nije kupjen da stoji nego da vozim.. Sto se tice lanca ja ga mazem obicnim uljem, sipam ulje u neku pikslu i cetkicom dobro namazem lanac, pa posel malo obrisem krpom da ne baca ulje tako jako Sledece nedelje planira da idem na Blataon (jezero u Madjarskoj) sa kiwijem, pa me zanima vase misjenje dali da se uclanim u Auto-Moto-Savez-Srbije? ipak to nije mali put ima negde oko 300km. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...