maski 1033 Napisano Jul 13, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan prodajem svoju opremu za ronjenje. kupljena nova, korišćena na tridesetak zarona do 24m. cena 950e. prodaje se samo u kompletu. može da se pogleda u beogradu. zaintereovani -> pp. debljina 7mm , veličina 42 veličina M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je potrebna samo maska? Istu sam takvu imao pa je odnela Drina pre 10 dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo tako posedovao.. pa makar ronio po bistrome Dunavu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 13, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo tako posedovao.. pa makar ronio po bistrome Dunavu.. Takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Jul 14, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimaju sitnice poput BC-a i tegova, pa ako budes prodavao van kompleta napisi cene. Moze na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 27, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan zamena za - motor (nejkid), ili - foto opremu (blic glave, modifikatore svetla, speed light-ove, objektive za nikon ), ili - trogodišnji pristup opremljenom foto studiu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 11, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan čiko,čiko, imaš neki studio? daaaaj čiko, siročečetu, bog ti dao zdravlja i sreće i decu ti poživeo! daaaj čiko, kad ga imaš a ne treba ti! siročečetu oće i ume a neeeema.... samo smrdi u ćošku, suze lije niz blatnjave obraze, ljudi prolazu, svaki svoga sladoleda liže a na siročečeta ne pogledavu! daaaaj čiko!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kurkur 0 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan seacsub? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan seacsub? Ja dok sam trenirao ronjenje sam imao full opremu od seacsub.... Odelo, maska, peraja, džeket, tegovi čak i ronilačka torba i meni su te njihove stvari bile odlične... Posle prestanka treniranja (skup sport) sam rasprodao i bocu i džeket i skoro sve od opreme a imam idalje torbu (ogromna je) koja je preživela jedno barem 10 letovanja i zimovanja vucaranja i idalje mi je nezamenjiva....P.s. super oprema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Avgust 12, 2011 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mali offtopic, ako ne zameras Kako si zadovoljan sa HUB-om? Uvek mi se svdidjala prakticnost ali su me svi odvracali bez nekog dobrog objasnjenja zasto da ga ne uzmem... i ja ih poslusao na kraju ipak uzeo klasican BC i regulatore... koji su bili znacajno skuplji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 12, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan odličan je hub. mogo se brže lakše i bolje izbalansiraš s njim. sve je integrisano (i okto i manometar) pa nemaš zilion creva da vučeš tamo amo kad se pakuješ i raspakuješ. boce imaju svoja ležišta i odlične vezove tako da se u zaronu ni ne osećaju. znam da sam sa regularnim bc-om redovno udarala temenom u ventile. ovde toga nije bilo. nazujem odelo, ovo sve zajedno bacim u vodu i samo uplivam u njega. čak ni tegove ne moram oko pasa da vezujem jer imam posebna ležišta za tegove u hub-u. mislim da jedino ima ograničenje u pogledu dubine na koju možeš s njim al ja svakako nisam išla dublje od 34-5 metara i na toliko nisam imala nikakav problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kurkur 0 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Todore ne kazem da je losa firma seacsub ,nego odelo je scuba ,a kapa od seacsuba ,vidim samo na poodelu kapu,pa mi cudno.ronio sam ja davno sa gumenim odelima i bio sam zadovoljan i opremom i ronjenjima.poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 11, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan aktuAlno. studio sam pronašla. znači, zamena za keeway speed 125/150 ili zamena za 950 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 20, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan aktuAlno! topi se sneg, može da se roni i na autokomandi .... 750 e (tegovi nisu na prodaju) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...