Robin Hood 3967 Napisano Jul 10, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite, zaustavio me pandurski GSX-R! Omladinskih brigada, Nadalina i ja na motoru. Izbrojali smo barem dva prekršaja koja sam napravio. Čika policajac mi je strogim glasom zatražio dokumenta da bi mi posle nekoliko trenutaka skroz opušteno i skoro kroz smeh rekao "ma kamera je isključena, opušteno" Pogledao je samo da li sam registrovan i da li imam kategoriju i to je to. Nadalina se još zezala sa njim, lik skroz kul. Na kraju za moje pitanje oko stvari koje sam uradio, odgovor " ma vozi bre" I btw, on vozi gore nego ja Naravno, sirena u pozdrav i to je to 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E to je kolega bajker. Kamo sreće da ih je više takvih, pa da preventivno dižu svest vozačima četvorotočkaša da nismo banda i mravi koje treba gaziti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za kolegu bajkera GSXR-ovca! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... bravo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju za moje pitanje oko stvari koje sam uradio, odgovor " ma vozi bre" Jel' tako da ubuduće nećeš da praviš te prekršaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 11, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ali, pobednicke dve recenice kolege na gsxr- u...... Na moje zapazanje da ni on ne ume da izgovori L, kaze on: Eeeeee, ja kad sam is`o u skolu, nije bilo logopeda.... I, druga: Ma, za policiju niko nije ni obracao paznju na to.... Ja: Jeeeeeste, sta te briga- sad vozis gsxr- a!!!! BAs se lepo ispricasmo sa covekom.... Da smo ga zvali da ide sa nama na pivo, verujem da bi i to bilo ok.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno da je vise ovakvih policajaca bili bi na dobrom glasu/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže jel mu vruće u koži na 50 stepeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 11, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan extra nego trebao si ga pozvati na bjbikers da nam se pridruzi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite, zautavio me pandurski GSX-R! Omladinskih brigada, Nadalina i ja na motoru. Izbrojali smo barem dva prekršaja koja sam napravio. Čika policajac mi je strogim glasom zatražio dokumenta da bi mi posle nekoliko trenutaka skroz opušteno i skoro kroz smeh rekao "ma kamera je isključena, opušteno" Pogledao je samo da li sam registrovan i da li imam kategoriju i to je to. Nadalina se još zezala sa njim, lik skroz kul. Na kraju za moje pitanje oko stvari koje sam uradio, odgovor " ma vozi bre" I btw, on vozi gore nego ja Naravno, sirena u pozdrav i to je to Na kraju je verovatno i otisla sa njim :lol: Bas bi bila fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Policajci na motoru da pustaju vozace motora,a policajci u kolima da pustaju vozace automobila i svi srecni i zadovoljni :) Pa kroz par meseci divlji zapad :) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 11, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže jel mu vruće u koži na 50 stepeni? Znas kako kazu, iz svoje koze se ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 11, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sarbilicu, znas da ja ne gotivim R- ove.... A, sto se tice koze- i to sam mu napomenula! Moja recenica: A, da znas da ste mi ti i kolega bili sumnjivi... Vidim dve bele kacige, dva lika, oba u Daineze koznoj opremi.... Hm hmmm.... Bilo bi mnooog cudno da ste samo onako u tom fazonu, oba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sarbilicu, znas da ja ne gotivim R- ove.... A, sto se tice koze- i to sam mu napomenula! Moja recenica: A, da znas da ste mi ti i kolega bili sumnjivi... Vidim dve bele kacige, dva lika, oba u Daineze koznoj opremi.... Hm hmmm.... Bilo bi mnooog cudno da ste samo onako u tom fazonu, oba! Kako bre bele kacige? Pa formacijski su im crne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cool tip samo sto se krajem meseca pretvori u mr. hajda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cool tip samo sto se krajem meseca pretvori u mr. hajda. Ne hejtuj policajce u svakoj temi zaboga !!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Mene je covek pre dva meseca zaustavio i prepoznao me kada sam skinuo kacigu, jos se lepo ispricasmo, cak mi je nudio da probam sluzbenu R 1200. I lep pozdrav, svako dobro. Pa kada se ponasa ljudski, kamo srece da su svi takvi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 11, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Shejtan Bele, bele... Ali, moja bela je lepsa nego njihove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, kad se vec muvas po ulici Omladinskih brigada mogao bi navratiti do mene na pivo a i nesto da ti dam, da te nebi policajci na motorima tako lako stizali. Povedi i suvozaca slobodno. P.S. Uzgred, u casovima dokolice smirglam stolariju i farbam istu. Mislim na stolariju kod mene u stanu, da neko ne pomisli da je u pitanju oglas gde nudim svoje umece u smirglanju i farbanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 12, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Uzgred, u casovima dokolice smirglam stolariju i farbam istu. a ja se taman obradovao da cu naci radnu snagu za dz, da mi rucno oshmirgla parket u stanu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je cela ova tema napisana kako bi NenadG mogao da se pohvali kako se vozio sa Nadalinom :D 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 13, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je cela ova tema napisana kako bi NenadG mogao da se pohvali kako se vozio sa Nadalinom :D al je za pohvalu............ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sarbilicu, znas da ja ne gotivim R- ove.... A, sto se tice koze- i to sam mu napomenula! Moja recenica: A, da znas da ste mi ti i kolega bili sumnjivi... Vidim dve bele kacige, dva lika, oba u Daineze koznoj opremi.... Hm hmmm.... Bilo bi mnooog cudno da ste samo onako u tom fazonu, oba! to kao ono jedne godine na gitarijadi u Zaječaru kad poče pljusak a oni u civilu odjednom povadiše svi iste kabanice Policajci na motorima su postali kolege i relativno ok jer su konačno shvatili kako nas (i njih) isecaju 'ladno dotle da bi da ti oduzmu život a na to kažu "Izvini nisam te video..". Gledam ih svaki dan, zbog službenog benzina oni su ipak više na motorima, kako im zbog takvih, kao i nama, glava u torbi pa su verovatno shvatili da voziti motor, probijati se kroz saobraćaj u gradu i izbegavati one što te"ne vide" i uz put napraviti neki sitan prekršaj nije samo bahatost nego češće neminovnost. valjda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jul 13, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan extra nego trebao si ga pozvati na bjbikers da nam se pridruzi Tu su oni..ne brini... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...